onsdag 29. juni 2011

Picnic

I dag har det vært varmt og godt i Trondheim. En stund var det så varmt at jeg ikke klarte å være ute. puh Luksusproblem? Selv om det har vært så varmt har det nesten ikke vært sol. Perfekt maledag. Så kjæresten er ute og maler. snillingen Skulle egentlig ha hjulpet til..Men med min rygg er ikke det så lurt. Tidligere da han malte ordnet jeg til en liten picnic for meg selv på verandaen.


Herlig avslapping..


Bruker alle muligheter som byr seg til å bruke picnicpleddet jeg kjøpte i fjor. Det er jo bare helt nydelig!


Det nye Boligdrøm ble lest. Og den nye boka begynt på.
Lesestoff er viktig når man skal kose seg ute alene:)


Forfriskninger er enda viktigere:D
Og jordbær er et must!


Hadde jeg vært litt ''classy'' nå, så hadde dette vært vin. Men det er saft:D hihi


Liker å ordne litt selv om det bare er jeg som skal se det. Det blir liksom litt koseligere da:) Håper det kommer flere finværs dager fremover.

Har noen av dere gjort noe koselig i dag da?


Kameraet kom ikke i dag da..Kanskje i morgen?
wiiii!


SoMmEr og SoL kLeM

tirsdag 28. juni 2011

Nytt kamera

Ååååh så glad jeg er! For jeg har kjøpt meg kamera! :D Nytt speilrefleks kamera! Et Nikon D3100. Har spurt mange om tips om hvilket kamera jeg skulle ha kjøpt..Etter mye undersøking falt valget på dette. Skal visst være et kjempefint kamera for amatører. Og det er jo det jeg er..Enda;)


Så da er det bare å vente. Kjøpte på nett på Søndag, og det skulle visst bare ta 2-5 virkedager. Så i morgen kanskje? Wiiiiii!!

Så trenger jeg litt hjelp! Fant et etasjefat på loftet til Bestemor da jeg var hjemme i Nordland. Det er kjempefint, men desverre er det rust på det.. Er det noen som kan gi meg et tips om hvordan jeg skal få det bort?


Må også bare få si at det finnes så mange snille søte mennesker her i blogglandia. Fine kommentarer får jeg, og hjelp når jeg trenger det:) Kooser meg masse i dette lille samfunnet.

Klem

søndag 26. juni 2011

Litt nytt i gangen..

I dag er det en herlig sommerdag i Trondheim. Endelig! Men hvor er jeg? Jo..inne! Med laptopen på fanget og synes synd i meg selv fordi forkjølelsen ikke vil slippe taket. Men man må jo se det på den lyse siden..Bedre å bli syk nå, enn når vi tar ferie;)

Viser dere bilder av gangen min jeg. Elsker rett og slett den gamle stolen vi fikk fra svigersen da vi var hjemme. Den er helt nydelig!  Passet perfekt inn, og melkespannet har fått sommerjobb som blomsterpotte:D Synes denne detaljen var akkurat det gangen savnet.


Hvis noen lurer på hva den lille madrassen inni kroken er, er det der kjæresten må sove når han ikke oppfører seg;) hihi Neida, det er nok hunden sin seng ja.


Noen som vet hva den lilla blomsten heter? Ser ut som en blåklokke. Og trenger tydeligvis ganske mye vann. Hvordan har jeg funnet det ut? Vel, la oss bare si at dette ikke er den første jeg har hatt.. hehe


ELSK!


Så har det kommet bøker i skapet mitt.. ''En svunnen tid'' Tilfeldighet? I think not! Dere vet jo at jeg er veldig glad i nostalgi:D Kunne ikke motstå denne boka her da. Den ved siden av heter ''Den glemte hagen'' av samme forfatter. Kjempegod bok, om noen trengte en anbefaling;)

Klem fra ''sykesengen' ';)

fredag 24. juni 2011

Røde polkadotter

I går var det Sankthans aften og vi grillet ute, og koste oss inne. Må bare vise dere de fiine tallerkenene mine, som jeg har kjøpt på Princess.


Kan det bli mer sommerlig enn røde polkadotter?Er blitt mer og mer glad i å dekke bord. men ser jeg har lang vei å gå før jeg blir ''proff'' ;) Er så mange bloggere som er fantastisk flinke til akkurat dette! Og bordene deres ser eventyrlige ut. Men det er det som er så fint med å følge blogger. Man lærer seg så mye. Har allerede fått mange gode tips av andres sankthansfeiring.


Mmm Brownies<3Sjoko-overdose!


Vindusbordet får lov å stå sammen med tv sofaen. Det andre står inne på kjøkkenet siden spisebordet nå står på stua;) hihi Her ser dere også et glimt av tv sofaen. Herlig sjeselongsofa som er deilig å sløve på.

Fikk også brukt det nye/gamle serviset jeg har fått. Det er jo bare sååå yndig. Men må desverre vaskes opp for hånd..Har klart å pådra meg forkjølelse siden sist..Og sitter for øyeblikket under pleddet på sofaen med 5 forskjellige pakker med halsdrops ved siden av meg.. Så serviset må vel stå skittent noen dager til:P

Håper alle har hatt en strålende sankthans feiring uansett vær:) Ha en fin kveld!

Klem
onsdag 22. juni 2011

Spisestue..Inntil videre

Ååååh så irriterende at man ikke får til å kommentere på mange utav bloggene deres! Har skjønt at det er flere som har dette problemet..og synes det har vart svært lenge nå jeg. sukk.. Håper de snart får fikset det. Er ikkeno gøy å må kommentere som ''anonym'' ..Men gjør det likevel, for det er så mye som jeg bare få si noe på:D

Har puslet litt i leiligheten i dag. Fått ryddet litt opp i alt ''rotet'' jeg dro med meg fra Nordland. Har jo som dere vet solgt sofaen min, og har derfor flyttet spisebordet ut i stua. Passet veldig bra egentlig. Skal ha noen venner over i morgen på grilling. Da er det jo Sankthans aften, og sommerværet lar vente på seg..så da spiser vi inne:D


Savner egentlig å ha spisestue. Blir litt trangt inne på kjøkkenet med et sånt stort bord. Men her i leiligheten har vi stadig vekk familiebesøk, så derfor er behovet for en ekstra sofa litt større:) Gleder meg til den kommer!


Og ja..dere ser rett. En blondeduk! Kan man egentlig få for mye av det gode..?


Så dette er blitt utsikten til venstre når man kommer inn i stuen fra gangen..Til høyre er tv kroken. Den lille veggen man ser helt til høyre i bildet, er skilleveggen. Alltid litt vanskelig å se for seg hvordan ting henger sammen. En dag skal jeg få tatt noen oversiktsbilder. Akkurat nå er sofaen full av annet rot man ikke kan vise frem.. hihi Hører flere bloggere snakker om alt rotet som finnes bak kamera..Greit å vite at det ikke er bare jeg, som ikke har et plettfritt hus;D

Klem
mandag 20. juni 2011

Tilbake Igjen

Da var jeg jammen tilbake igjen etter en uforutsett bloggepause. Tok meg nemlig en tur hjem jeg! Til Leirfjord på vakre Helgelandskysten<3 Ble sykemeldt en uke til, og da bestillte jeg meg like godt en flyreise hjem ''åt ho mor'' ;) Finnes ikke bedre rekreasjon enn å sitte å nyte utsikten hjemme mens alt hverdags stresset blir igjen i Trondheim.

Så obs obs! Her kommer det et bilderas av hvordan min siste uke har vært:D

Dette var første gang jeg skulle ta ett sånt propellfly.. Skrekk og gru! Har hørt så mye fælt om disse småflyene. Og grudde meg masse! Ble ikke bedre da flyvertinnen sa, rett før avgang, ''Nå drar vi, så hold dere fast!'' :D Kjente hvordan neglene borret seg fast i armlenene..Men vet dere, det gikk kjempefint! på litt over en time var jeg hjemme. I stedet for 7 timer i bil! Dette skal jeg gjenta!Dro selvfølgelig å besøkte min kjære Bestemor<3
Og fikk lov til å gjøre noe som jeg har siklet etter å gjøre i årevis..

Nemlig å gå på loftet hennes på skattejakt!!


Og se hva jeg fant!!
Blant annet ett gammelt melkespann<3 kofferten har min Bestemor brukt på reiser, og inni lå det en gammel avis fra 60 tallet:D


Krakkene er det min Oldemor som har laget. Sjekk den fantastiske patinaen. Og den heeerlige fargen! Må jo selvfølgelig trekkes om da.


Og jeg kunne ikke blitt lykkeligere enn da jeg fant dette! Ååååh så fint! Dette har hengt på veggen hos min Oldemor. Skal finne en ramme som er verdig, så skal det få pryde min vegg også. Tenk så mange år senere...

Bestemor lo litt av meg da hun så hvor glad jeg ble for alt dette, og lurte veldig på hva i alle dager hva jeg skulle gjøre med alt! Men hun var enig i at det var mye bedre at disse tingene ble med meg hjem, enn å bli gjemt oppe på loftet...


Savner å ha det slik rett utenfor vinduet..


Tenker ofte på hva som skjuler seg bak veggene på slike gamle naust og låver..Sikkert masse små skatter.


Finnes det noe vakrere enn midnattsola..?
Bare så synd at kameraet mitt ikke funker så bra lengre..Ikke lenge til jeg skal kjøpe meg nytt da! Skattepenger:D Noen som har tips om bra kamera kanskje?


Mammas vakre rosebusk..Som jeg har fått avlegger fra. Nå blir det planting i hagen ja!


Det virker også som at folk begynner å få med seg at jeg er glad i gamle ting. Denne stolen ble presentert av min Svigermor. Den har kjærestens oldefar laget! Og nå er den miiin..kremt..vår! Passer perfekt i gangen. Trenger bare en liten detalj.. Finner helt sikkert på noe:)


Fikk også dette søte serviset.

Som dere kanskje skjønner har jeg hatt en produktiv tur til Nordland;) Bilen var fullstappet da vi kjørte i morges. Kjæresten sukket da han stappet så godt han kunne, inn i alle kriker og kroker:D Gleder meg masse til å finne ut hva jeg skal gjøre med mine nye skatter. Hvor de skal stå, om de skal males, kanskje en sjablong? Kos!

Har vært helt stille fra meg denne uken, men når jeg får kommet meg i gang igjen, skal jeg titte innom dere å se hva dere har drevet med siden sist. Gleder meg:D Tusen takk for kommentarene deres<3

Stor Klem
mandag 13. juni 2011

Ny Sofa..

Hei igjen:) Håper dere har hatt en fin helg! Det har jeg. Til tross for min dårlige rygg har vi kost oss masse! Har skravlet så mye at jeg er sår i halsen;) hihi

Husker dere at jeg sa at jeg skulle overtale kjæresten om å få ny sofa? Det har jeg gjort! Glede! Alt gikk så fort at vi har allerede solgt den gamle sofaen vår:D Problemet er at den nye sofaen ikke var på lager, og dermed så får vi ikke den før i August!! Dama på butikken fikk store øyne da vi sa at vi hadde solgt sofaen vår før vi fikk ny, og så sikkert for seg at vi skulle sitte på gulvet i to måneder;) hehe Men jeg har liksom to stuer jeg..Eller det vil si at stua vår er delt opp med en skillevegg på midten. Dermed så har vi en kosekrok foran tv'en og en avslappingskrok, der vi sitter når vi har besøk eller bare ikke vil se på tv. Og det er altså denne sofaen som er borte. Kommer til å savne den, men i mellomtiden flytter jeg ut spisebordet på stua, slik vi opprinnelig hadde det da vi flyttet inn. (bilde kommer senere) Grunnen til at vi valgte å ha to sofagrupper er på grunn av vi har mye besøk. Av både venner og familie. Synes det er litt deilig å kunne trekke seg bort fra tv'n nå og da..

Slik ser altså vår nye sofa ut:Dette er utstillings sofaen på butikken. Den vi har bestilt er hakket lysere i stoffet. Jeg som alltid har sagt at jeg aldri skulle ha lys sofa på grunn av den sofaglade hunden vår og taco elskende meg (griser så fælt vettu) har nå allikevel kjøpt meg en;) Så fra nå av holdes spisingen på kjøkkenet, eller i tv-sofaen:D Er det noen som har noen gode tips for å hindre hunden i å hoppe opp i sofaen, tar jeg gledelig imot:)

Puh..da fikk jeg endelig blogget litt! Har kjempet mot abstinenser i hele helga;) haha Titter innom dere senere i kveld jeg. Nå kaller sofaen på meg.

Klem

torsdag 9. juni 2011

Enda en Sommerdag

Ååååh så varmt det har vært i dag! Trodde et øyeblikk at jeg ikke skulle overleve:D Kommer fra Nordland jo..Er ikke vant med sånne temperaturer! Skjønt det er vel ikke typisk for Trøndelag heller hihi Men, man skal ikke klage. Det har vært deilig.
Fått fyllt opp litt med c-vitamin:)

Lillesøster og lillegullet, Alina Sofie har vært på besøk i dag. Skjønner ikke at det går an å ha så mye energi når man nesten renner bort. Høyt og lavt hele tiden:D Men vi har kost oss med is og vann og sløvet ute nesten i hele dag.
Og Lillegullet synes tantes blomster var veeldig fine.


Søteste snilleste gullet i verden<3


Og disse blomstene har overlevd meg, og været snart en måned nå! Men sommeren er jo bare nettopp begynt. To be continued..


Bestemt lita pie der hun strener bortover plenen. Og ja, det ser ut som en eng, men det er faktisk hagen vår;D haha Som jeg har sagt før er jeg sykemeldt for ryggen, og kjæresten jobber mye overtid..Så da blir det ikke mye plenklipping nei;)

I kveld kommer en barndomsvenninne fra hjemplassen på besøk. Gleder meg MASSE! Siden vi ble ''voksne'' Har vi ikke hatt så mye tid sammen. Men nå har vi heele helgen til å kose oss og skravle hull i hodet på hverandre<3 Kjæresten kommer vel til å rømme huset. hihi
Derfor blir det vel ikke tid til noe blogging før etter helga.
Men skal ikke se bort ifra at jeg tyver til meg noen minutter for å titte innom dere da;)

Ser at jeg har fått flere følgere. Velkommen! Kjempekoselig er det. Og takk for alle kommentarene deres! Elsker dette lille (store) samfunnet her. Alle er så koselige og har så mye fint å si. I tillegg finner man så utrolig mange flinke og kreative sjeler der ute! Både i interiør, mat og mote.

Ha en strålende helg alle sammen!

Klemonsdag 8. juni 2011

Sommer og Pallesofa

I dag hadde visst sommeren bestemt seg for å komme til Trondheim. Deilig! Er sykemeldt igjen på grunn av den dårlige ryggen. sukk.. Men i dag har søstrene vært på besøk og hjulpet meg med å få ordnet litt på verandaen. Koste oss masse i sola og grillet da kjæresten kom hjem fra jobb. siden jeg ikke tør meg i nærheten av gassgrillen;)

Har visst blitt bitt av palle-basillen som herjer over Norge for tiden. Men det er jo ikke rart da! En kjempefin og ikke minst billig løsning! Og DET liker jeg!


Jeg er faktisk veldig glad i farger! Og siden resten av leiligheten er dekorert veldig diskre i forhold til det, må jeg ha en plass å boltre meg litt i alle fantastiske farger som gir så mye glede. Dermed har jeg gått litt bananas med sommerputer i sterke farger:D Har masse mer farge-interiør som også etterhvert skal få komme ut og pryde verandaen min.


Her ser dere jo også fargen vi har valgt på huset. Antikk hvit heter den. Elsker den! Bak til venstre ser dere en bit vi ikke har fått malt. Stoor forbedring! Og beisen ser dere også, mørk brun ble den. Ville opprinnelig ha en mer grålig farge. Men siden de forrige eierne ikke har brydd seg noe med verandaen, så var bordene så stygge og ødelagte at det var bare en mørk farge som ville dekke nok..

Blondeduk (eller i virkeligheten en gardin) måtte jeg selvfølgelig også ha! Tror dere kanskje skjønner..eller ihvertfall kommer til å skjønne at jeg er veeeldig glad i blonder! En venninne sa til meg en dag at jeg var blitt litt bestemor-aktig:D hehe


Ingen sommerdag er komplett uten jordbær!


Åååh som jeg kommer til å kose meg på denne plassen i sommer! Var så utrolig deilig å legge seg ned og slappe av..Kjennes litt ut som om man har senga ute!

 
Det som er enda mer deilig er at akkurat denne delen av verandaen er under tak! Så om det kommer noen regndråper gjør det ingenting. Er jo selvfølgelig ikke helt ferdig med verandaen. Litt mer beising, et strøk til med maling rundt vinduene og selvfølgelig enda mer stæsjing;) Men det blir en annen dag. Når jeg er blitt bedre i ryggen. Blir det finvær i morgen skal den nytes! Slappe av, lese en god bok med litt jordbær og is:D


SommerKlem


søndag 5. juni 2011

Skapdør-hylle..

Heihei:) Håper dere alle har hatt en strålende Søndag! Her i Trondheim har sola skint hele dagen. Herlig! Har fått malt litt hus og beiset veranda. For tiden er det totalt kaos på verandaen! Men nå er det ett strøk til med beis, så er vi ferdige med den! Gleder meg til å få pynte og ordne der ute. Klør i fingrene! Har mange gode ideer..Har sett sååå mange fine uteplasser i Blogglandia. Takket være Nib's utfordring denne måneden. Gleder meg til å vise frem min:)


 Siden jeg ikke har fått ordnet noe ute..har jeg gjort litt inne isteden. Noen av dere husker kanskje denne skapdøra fra et tidligere innlegg..Den fikk jeg tak i på
Fretex for 50 kr!:D
Hadde da ingen anelse hva jeg skulle
bruke den til. Men ha den, det måtte jeg;)

På rekkverket ser dere forresten
den gamle fargen på huset. Urk!
Nå er det blitt så lyst å fint!


  

Måtte frem med diverse verktøy for å få knust noen av rutene. Skal si dere at de kjempet for å få bli..Skulle tro de var skuddsikre så harde var dem;)

  
Slik ble resultatet.


Sagde av nederste delen. (Eller rettere sagt, kjæresten sagde den av)
Fant en gammel hylle nede i kjelleren som også ble tilpasset.
Og se der, hylleknektene til Clas Ohlson! Har lovet kjæresten at det er de siste jeg skal bruke..Inne! ;)


 Lykkebokstavene har funnet sin plass..


Stiftet hønsenetting på, isteden for glassene.


Øverst festet jeg blonder rundt kantene. Veldig lurt for å skjule malingssøl;)Gyngehesten har også fått plass<3


 Sånn ble ihvertfall min skapdør-hylle:D

Ha en fortsatt fin kveld dere!

Klem


onsdag 1. juni 2011

Min andre gyngehest..

Dette er min andre gyngehest. Min første var en mørkbrun med sort manke, som var en god del større enn han her;) Denne hingsten ble med meg hjem fra Bohus i dag. VakkerHesten..kunne ikke gå ifra ham<3

DummeDumme kassedame som bare la et stk silkepapir rundt den skjøre kroppen..og DummeDumme klumsete meg som alltid mister ting i bakken!

Knust! Både jeg og han..


Har aldri før vært så glad for at jeg eier en limpistol!


Etterpå ble han god som ny!


Eller nesten da...Kunne ikke finne denne biten..


Synes han er nydelig uansett jeg!

Husker dere den barnefilmen som het ''Fløyelskaninen'' ,  heter ''The velvet rabbit'' på engelsk?
Handler om den lille kosekaninen som blir en virkelig kanin...
Inne på lekerommet til gutten i filmen står en gammel glemt gyngehest som virkelig har fått kjent tidens tann..pjuskete og stygg. Den kloke, gamle gyngehesten.
Denne minner meg så  mye om den gyngehesten der! Ihvertfall nå etter jeg klarte å miste ham i gulvet..

Hull i hodet...brekte bein, sår i ansiktet.
Min kloke gamle gyngehest!

Velger å synes han er mer sjarmerende nå.Ha en fin dag:)

Klem