søndag 28. august 2011

Ny Sofa♥

Som jeg fortalte i forrige innlegg har jeg endelig fått sofaen i hus! Er veldig fornøyd! Bestillte en som ikke var helt lik utstillinga i butikken..og når man velger stoff fra et lite ark, er det alltid litt spennende å se om det blir bra:D


Så hva synes dere? Jeg skal selvfølgelig få en matte på gulvet. har funnet en på Bohus som jeg tror blir bra:)


Blir også en del nye pynteputer etterhvert:) Inntil videre får hjerteputene som egentlig hører til på soverommet kose seg nysofaen. 

Satt å så på gamle bilder i går, og fant noen som var tatt av denne sofakroken for ca 1 1/2 år siden. Det er ekstrem forvandling!! ;) Tenkte jeg skulle vise dere et bilde så får dere se selv.Har blitt så mye lysere og triveligere siden da:) Hadde ikke funnet min stil da, føler at jeg har gjort det nå. Er veldig fornøyd med hvordan leiligheten ser ut nå. Er jo selvfølgelig ting man vil gjøre noe med. Nr 1 på lista mi er gulvet! Har egentlig lyst på et hvitmalt gulv..Og har en liten drøm om at under dette gulnete eikegulvet finnes et sånn gammelt herlig gulv:D Men selv om det er min nr 1, så er det vel andre ting som er mer nødvendig:P

Håper dere koser dere på siste helgedagen..I Trondheim fossregner det! Så jeg tror bare jeg blir inne i dag;) Koser meg med synet av den nye sofaen hihi


Klem

fredag 26. august 2011

Tallerkenhylla mi

For en god stund siden fikk jeg en tallerkenhylle fra min Mamma. Etter noen strøk med hvitmaling kom den opp på kjøkkenveggen. Har ikke vist den frem før, men tenkte dere skulle få se den nå. Har endelig fått skrudd opp kroker under, og hengt opp de nye koppene mine♥
Har to beige som står ''Chocolate'' på, to brune som står ''Latte'' på, og to lyseblå som står ''coffee'' på. MeLove! Kjøpte dem på en interiør butikk da jeg var hjemme i sommer:)


Mine fine glasskarafler. Den i midten kjøpte jeg på Kremmerhuset. De to andre fikk jeg for 20kr på Fretex:D De har inntil nå stått på stua..Men det er gøy å flytte litt rundt på ting. Og syntes dem passet godt inn her.


I dag har vi endelig fått sofaen!!! :D Etter over to måneder ventetid kan jeg fortelle at jeg er hoppende glad. Den ble kjempefin♥ Tenker jeg skal ta bilder av den i morgen..det begynner å bli så mørkt ute nå. Greit å få dagslyset slik at fargen kommer til sin rett. I dag har jeg ryddet på kjøkkenet og som dere ser, er tallerkenhylla blitt litt høstaktig.

Ønsker dere en god Lørdagskveld!  


Klem

onsdag 24. august 2011

I ♥ Høst


Høsten er en fiiin årstid. Den årstida der kos står i fokus. Etter en sommer der man har gjort mye og sett mye, da trenger man litt avslapping:) Så jeg gleder meg til høsten setter inn. Selv om finværsdagene vi har i Trondheim nå ikke er å forrakte;)


Høsten for meg er..

..Masse stearinlys hver eneste kveld
 ..Kakao i en ny lyseblå kopp
..Høsttur med kjæresten
..Vakre farger på trærne
..Sommerblomster byttet ut med lyng
..Sofakos under myke pledd
.Min kjempegode pelslue, og varme skjerf
..Og så betyr høsten at Julen ikke er så langt unna♥ hihi

Ja, jeg vet at høsten også betyr regn, storm, kulde, høyere strømregning og kortere dager..Men pytt, deeeet tenker jeg ikke på;) Ble ikke et sofainnlegg i dag. sukk ..Får bare håpe at sofaen kommer i morgen da. Velkommen til nye følgere! Håper dere kommer til å trives inne hos meg:)


HøstKlem♥


tirsdag 23. august 2011

Huset før og etter

Dere husker kanskje at jeg har nevnt noen ganger at huset skulle males denne sommeren? Vel, det gikk jo ikke helt som forventet. Trøndersommeren nådde ikke helt opp til forventningene og været satte arbeidet litt tilbake. I tillegg til det har jeg vært veldig syk..Jeg har pådratt meg en kronisk mage betennelse som satte meg litt ut av spill. og fremdeles gjør det..men har blitt litt bedre da:) ..Så det gjorde at jeg ikke kunne bidra noe særlig. Så ett strøk ble det i år. Og det har min snille kjæreste og hans snille far gjort:) Andre strøket får naboen ta til neste år da hun ikke har hatt tid denne sommeren..

Husker dere hvordan huset så ut?


Slik ser det ut nå:


Vil påstå at det ble 100 gang bedre selv om det bare er et strøk, og at vinduene enda er grønne nede og hvite oppe. Håper på å iallefall få malt vinduene iløpet av høstenønskelista står nye vinduer, penere inngangsparti, nytt tak, gjerde rundt eiendommen..og når jeg først er igang vil jeg ha brolagt innkjørsel, dobbelt garasje, egen gartner..Ja, jeg kunne vel fortsatt i evigheter:D hihi

Var innom Skeidar i dag for å mase litt..Sofaen har vært forsinket, og jeg begynner å bli utålmodig! Savner jo sofaen minJeg fikk vite at sofaen ble sendt fra Danmark den 17, så den burde være på butikken i morgen:D Wiiiii! Håper så inderlig det. Gleeeeder meg! Så kanskje det neste innlegget blir et sofa innlegg;) Krysser fingrene for det!

Takk for kommentarene på den nye headeren! Føler den passer meg og Leiligheten på vei inn i en ny årstid:)


Klem


søndag 21. august 2011

HøstHeader

Nå er jo høsten kommet..iallefall til Trondheim. Og siden den forrige headeren min var svært sommerlig ville jeg ha en ny en. Har aldri lagd en selv før..Men fant et program som gjorde dette lekende lett. Er det kanskje noen flere som sliter med datakunnskapene? ;) Her er iallefall siden dere kan besøke: www.beeclip.com

Så hva syns dere? helt ærlig:) Bloggen har vært veldig rosa..Men nå er den blitt mer grå:P Vil gjerne høre meningene deres om hvordan det ble. Har ikke noe imot å må lage en til..Nå når jeg har fått dreisen på det:P hehe


Klem


lørdag 20. august 2011

CupcakeBursdag

I går fyllte kjæresten 28 år, og det måtte vi feire. En gylden mulighet til å kunne bake cupcakes også;) Så mange fine cupcakes har florert hos bloggerne i det siste, så jeg kunne ikke gjøre annet enn å prøve selv. Brukte en oppskrift som jeg fant på bloggen Passion4Baking. En blogg jeg absolutt skal huske på neste gang det skal bakes! Mine ble selvfølgelig ikke like vakre som Manuela sine..men goooode det ble de!
Frostingen er en smørkrem. Den Manuela brukte så så avansert ut, så jeg gikk for noe enklere som jeg vet blir bra.

Smørkrem
250g smør
2ts vaniljeessens
1dl melk
12-16dl melis
Konditorfarge om ønskelig.

Mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen piskes i 3-5 minutter på middels hastighet. Smørkremen skal da være luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 minutter mellom hver gang, til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens.
Man skulle jo egentlig tro det var min bursdag da cupcakene ble i overkant rosa og jentete hehe ..Men kjæresten ble da fornøyd likevel:)

Håper dere har en god helg! I dag skal vi bare slappe av å kose oss med True Blood:D Elsker bare den serien;)


Klem

torsdag 18. august 2011

Min helt egen dymo

Dymo'en har virkelig fått sitt innpass i de norske hjem skal man tro bloggerne iallefall:D For noen måneder siden visste jeg ikke hva det var en gang..

Men vet dere hva..?


Fant ut at det var på tide å gjøre noe med et problem som vi har her i Leiligheten..Nemlig ulike oppvaskkoster til ulikt bruk. Er det bare vi som har dette problemet mon tro..?

Jeg har prøvd mitt beste å innføre en slags fargekode på oppvask kostene, som skulle være enkel å følge. Rosa vaskekost for kopper og glass som ikke er så skitne..For Rosa er en fin farge og er derfor for fin oppvask..

Spygrønn vaskekost for skitten oppvask..for dere vet spygrønn, spy=stygg og stygg oppvask er skitten oppvask som kasseroller og skitne tallerkener. Henger dere med?

Til slutt så har vi jo både katt og hund og deres matskåler må jo også rengjøres. Fargen ble derfor grå på grunn av fargen på matskålene deres..

Det som derimot er litt synd er at fargen på vaskekostene varierer litt ettersom ikke alle butikker har samme utvalget, og nye huskeregler blir stadig innført..Verken jeg eller kjæresten henger med på dette lengre:P

Så dymo'en var etterlengtet!


Problemet er løst!
..Håper bare at merkene tåler litt vann;) hihi


Går nå bare å leter etter ting å merke med dymo'en jeg;) hehe

Håper dere har hatt en fin dag! I morgen er det kjæresten sin bursdag og da blir det kalas:D Så vi blogges vel igjen en annen dag.


Klem


onsdag 17. august 2011

SjokoladeMousse

Da ha jeg kommet tilbake etter en SuPeR KoSeLiG tapas aften sammen med Princessene vi jobber på Princess, derfor er vi Princesser;) God mat og godt selskap kan aldri bli feil. Man skulle gjort sånne ting mye oftere.


Og en sjokoladeoverdose kan heller aldri bli feil!
..Mmmm..

Oppskriften på denne herligheten er:

150g små marshmellows
50g mykt smør
250g mørk sjokolade
1/2 dl nykokt vann
3dl kremfløte
1 ts vanilje sukker

Ha marshmellows, smør, sjokolade og vann i en tykkbunnet kjele. Sett kjelen på platen på svak til middels varme og la det smelte mens du rører om av og til. Når alt er smeltet ta kjelen av platen. Pisk fløten stiv med vaniljesukkereret og vend den inn i den avkjølte blandingen, litt om gangen til du har en jevn krem. Øs den opp og sett den kjølig til den skal serveres.

Jeg bruker mer melkesjokolade og litt kokesjokolade isteden, synes smaken blir litt mildere. Kan også dele opp melkesjokolade i en omgang og kokesjokolade i en annen, da blir det en tofarget dessert.
I oppskriften står det at dette holder til 4 porsjoner..Men jeg bruker vaniljesaus nederst og da rekker det til iallfall 6.
på toppen blir det krem og hakket sjokolade:D


Klem

mandag 15. august 2011

Singer Symaskin

Hei på dere på en mandagskveld:) Må bare først få si tuuusen takk for alle de fine kommentarene deres på skapdør-hylle innlegget:D Jeg lo litt for meg selv når jeg lagde den og hang den opp..Tenkte at folk må tro jeg er tullete som henger ei skapdør på veggen hihi ..Men har jo etterhvert funnet ut at i interiørverden er nesten alt lov:D Og herlig er det!


Sist gang vi var hjemme i Nordland tok kjæresten meg med i gammelstua som er er Bestefaren sitt hus Som enda står slik den sto da han forlot denne verdenen. Der inne fant jeg meg en nydelig liten sak. Gispet litt da jeg fikk øye på den borte i kroken, nedstøvet og bortglemt. En Singer Symaskin!


Måtte jo selvfølgelig melde min interesse hos Svigermor. Og da hun kom på besøk sist hadde hun den med til meg. Lykke!


Den har fått plass på konsollbordet mitt. Er den ikke fiiiiin? Lurer egentlig på om den er verdt noe? Noen som vet noe om det? Skal aldri selge den da..
miiin for alltid<3
Elsker den! Tror den må være favoritten i stua for øyeblikket:D

 Håper dere koser dere på Mandagskvelden. Jeg skal sette i gang å lage sjokolademousse:D Vi jentene på jobb skal samles i morgen på tapas. Og da må man ha en søøøt dessert<3

torsdag 11. august 2011

Skapdør-hylle SDS/DIY
 Blir en lite reprise her inne på bloggen i dag. Oppdaget nettopp bloggen LidenSkapelse, et nytt samlingssted for kreative sjeler. Der er det en utfordring nå. Om å vise frem din beste fornyelse. Og dette er mitt bidrag.

Denne skapdøra kjøpte jeg på Fretex for en femtilapp. Hadde ingen anelse hva i all verden jeg skulle med den da..Men kunne rett og slett ikke gå ifra den;)

Flere som har det sånn?   

Etter en stund i tenkeboksen satte jeg igang med malingen..
..Og knuste rutene. Untatt to nederst og to øverst.

Nederste delen ble sagd av. Fant ei gammel hylle i kjelleren som ble tilpasset og skrudd på skapdøra. To fine hylleknekter fra Clas Ohlson fikk også plass. Hønsenetting ble stiftet på istedet for glassene.


Tada! En skapdør-hylle!


Festet blonder rundt kantene øverst. Perfekt til å skjule alt malingsølet!

Slik ble iallefall min fornyelse:D Masse inspirasjon å hente inne på LidenSkapelse. Klikk deg inn å se på alle de fine bidragene:)


Klemtirsdag 9. august 2011

KakaoKos og Fargetanker..

Har kost meg med et nytt blad i dag jeg. Bolig Pluss. Aldri lest bladet før, men det skal jeg jammen meg begynne med:) Syntes de hadde mange gode reportasjer samt at de hadde mange gode tips om ting man kan gjøre selv. Og for meg som elsker å være kreativ er det jo perfekt.


Tusen takk for alle kommentarene deres på mitt forrige innlegg! Så gøy å høre deres meninger og tips. Det som er så greit med at alt er malt hvitt her i Leiligheten er at en forandring ikke trenger å være så drastisk. Er ikke så mye som skal til for å endre litt stil.

Har vel mer eller mindre kommet frem til at høsten min blir som den alltid blir. Omringer meg med lune farger og varme pledd:) Der andre vil ha lyse farger for å live opp en ellers grå årstid er jeg motsatt. jeg vil ha høstfarger..og naturmaterialer.

Så tar jeg fargene til sommeren igjen..


Mmm..kakaooo<3

Er litt morsomt faktisk, å tenke over hvor mange ''stiler'' man har hatt over årene. Flyttet hjemmefra da jeg var 16, og da tok jeg bare med meg barnerommet og dro. Kosebamser og hjerteputer. Og Mammas oransjerøde hand-me-down gardiner;)

Etterhvert kom Kina perioden min..Alt jeg hadde var dekorert med kinesiske tegn.

Så skulle alt bli sort. Absolutt alt måtte være sort. Etterhvert kom det inn litt hvitt.

Så kjøpte vi oss en brun sofa og alt annet ble kjøpt til den. Brune gardiner, brunt spisebord, salongbord, duker osv..Og så ble jeg lei!

..Og her inne på bloggen ser dere resultatet av det;) Hvitt er det blitt og kommer til å bli. Med diverse tilbehør etter årstid eller sinnstilstand;) hoho


Hadde vært artig å høre om deres stiler gjennom årene! Lyst å skrive om det? Her inne, eller på bloggen deres:D utfordring..?


Ellers så driver jeg på med enda et male prosjekt;D wiii Noe jeg har hatt lyst til siden vi flyttet inn for to år siden. Gleder meg til å få det ferdig og vise dere det:) ..Men fra sånne prosjekter springer det ut småprosjekter som skulle vært gjort..og da spørs det om når jeg egentlig blir ferdig med dette;) hihi


Velkommen nye følgere! Er så koselig at alle dere har lyst å se hva jeg driver på med og skriver om. Varmer hjertet mitt alle de fine kommentarene deres<3 


I kveld skal jeg kose meg med Grey's og kanskje en kakao til..

Klem


lørdag 6. august 2011

FargeForvirret..

Jeg er forvirret om dagen... Titter rundt meg i Leiligheten, der det meste har blitt malt hvitt. Den romantiske stilen er blitt veldig fremtredende med rosa puter, lys og blonder overalt. Og jeg elsker stilen..søt og sart.Meeen..så tenker jeg, skulle jeg ha hatt litt mer farger? Litt grønt, blått, gult, lilla eller mint.. Pasteller kanskje? Har sett så mange inspirerende blogger i det siste der de balanserer hvitt og farger kjempegodt..
Da tenker jeg ikke noe drastisk som å male veggene..men å tilføye fargerike detaljer.


Så har jeg kjøpt meg denne puta her. Har også blitt veldig inspirert av å bruke sort som kontrast i interiøret. Kanskje også bruke mer naturmaterialer..Veldig fint mot høsten ihvertfall.


Klokka mi er jeg blitt veldig glad i..Og dette skiltet som jeg kjøpte da jeg var hjemme i Nordland.


Litt sort kontrast har allerede ''sneket'' seg inn hos meg..så da er spørsmålet, skal jeg forsette med å snike inn sort..Og satse på en hvit, sort, beige/brun stil med innslag av natur..

Skal jeg satse på søte fargerike detaljer som gir Leiligheten litt mer liv og særpreg..

Eller skal jeg forsette med den mer romantiske stilen..

Jeg undrer..Er det flere der ute som har det litt som meg? Som noen gang får en interiør-identitetskrise? Har dere alltid visst hvilken stil dere skulle ha.. Har dere en sommerstil, og en annen vinterstil? Eller er det mer eller mindre likt hele året?

Hmm..

Gleder meg til å finne ut hva jeg vil;) hihi


Klem


torsdag 4. august 2011

Varmt..

Blir ikke mye interiør blogging om dagen..Er alt for fint vær i Trondheim til å være inne:) Kommer sterkere tilbake når det begynner å regne igjen.. hihi


Husker dere blomstene mine som jeg plantet i Mai en gang? Ikke så veldig fine lengre.. hehe
Margarittene har blitt megastore! Mens de andre har druknet..

Hadde egentlig tenkt å fylle verandaen med blomster i alle mulige farger denne sommeren. Men husmalingen tok lengre tid enn antatt og verandaen er fyllt med maligsrot. Hele huset er nå dekt med første strøk. Så nå er det ''bare'' andre igjen..Gleder meg til å vise frem hvor fiiint huset har blitt:)


Men i noen dager nå har det vært aaalt for varmt ute for å male.
Og oreokake på Egon fristet dessuten mye mer;)

Håper dere koser dere i sommerværet:D

Klem

onsdag 3. august 2011

Sommer og Sol Tralala

Ut å nyte sola i dag! Hvem vet når den kommer igjen;)


Humlene kan det der med å stoppe opp å lukte på blomstene.


Klem til alle dere søte snille<3