fredag 28. oktober 2011

HalloweenHelg!

På Mandag braker det løs..eller skal man si banker det løs på dørene når søte små ikke ser fullt så søte ut..og skremmer for å få godteri:D Knask eller knep! Har aldri gått sånn jeg...Dette er vel mer eller mindre en tradisjon som sakte har blitt adoptert fra Amerika. Har egentlig aldri vært noe særlig begeistret for denne dagen jeg..Synes jo vår norske julebukk tradisjon er sååå mye bedre;) Men man må vel bare henge med;) Og for oss voksne så betyr jo en slik dag en ypperlig mulighet for å kle seg opp en dag å være litt tullete:D Så det er kanskje noen av dere som skal på fest i kveld eller i morgen?

I år blir det ingen Halloween Fest..men i fjor hadde vi det bra artig!:D


Meg og lillesøster som ''Ragdoll'' og ''Porselensdukke'' ;)
Welcome to the dollhouse! You might not come out alive.. Moahahaha!


Disse dekorerte jeg med på bordet. Veldig enkelt å lage lykter av appelsin, og skaper skikkelig Halloween stemning:)

Ha en fiiin Fredagskveld utkledd eller ikke:D


SkummelKlem

mandag 24. oktober 2011

Verdens enkleste vimpelrekke!

På kveldstid nå for tiden sitter jeg å pjusker med litt småtteri..Noe til meg selv og noe i julegave til andre:) Skal alltid vente så lenge med juleting jeg...Men når Desember kommer, jobber jeg så mye at jeg knapt rekker noe annet..Så i år er det første året jeg faktisk har tatt litt lærdom, og begynner tidlig:D stolt! Juleverkstedet mitt finner sted på kjøkkenet, på spisebordet. siden jeg ikke er så heldig å ha et eget hobbyrom.. Dermed er det blitt en del tv-middager i det siste;) slik ser det altså ut når Linda mekker julegaver:


Men ta det med ro...jeg har faktisk system i rotet, selv om det kanskje ikke virker sånn;) hihi

Var på Nille for en stund siden, da fant jeg dette:


Et stempelsett:D Var bare med røde stempelputer, men fikk kjøpt sort på Panduro.

Var innom en blogg for en stund siden..husker desverre ikke hvem sin det var:/ Meeen..fikk med meg derfra en briljant ide! verdens enkleste vimpelrekke! Om noen av dere er som jeg, som ikke har supre sykunnskaper, er dette en enkel og søt løsning:)



Dere skjønner hva jeg mener? Sååå enkelt:D Noen til-og-fra lapper, et snøre og bokstav stempel. Fiks ferdig! Jeg lagde meg en til jul jeg♥ Men den kan jo også lett brukes til bursdager, fester osv:)

Håper dere alle har hatt en super start på uka:) Nå skal jeg lage meg en kopp te, ta på meg duntøflene, så blir det tvkos med kjæresten:)

StorKlem


søndag 23. oktober 2011

Give Away hos Miss Mette!!

Har du vært innom bloggen til Miss Mette? En kjempesøt dame med kjempefin blogg:) Hun feirer nå 100.000 besøkende med give away, med mange herlige premier:D Og mange premier, som dere vet = Større vinnerlykke;) hoho Deeeet liker vi! Føler du deg heldig? Trykk HER!


I kveld drar kjæresten til en kompis å ser fotball, så da blir det vel litt julegavemekking på meg:) Ha en fiiin Søndag!


Klem

tirsdag 18. oktober 2011

I♥ Decoupage

Har masse ideer i hodet for øyeblikket...Er så masse jeg har lyst å lage nå fremover. I år er det mange som får hjemmelagde julegaver under treet:D Det som er litt ''synd'' er at mange av dem som skal få disse julegavene følger med på bloggen min..Så da kan jeg jo nesten ikke vise frem noe av det jeg lager:P Meeen..lager jo også litt til meg selv også;) Har nettopp kjøpt meg et serviett decoupagekit fra Panduro. Og funnet ut at det kan brukes til mer enn bare servietter.


Et helt enkelt lysglass. Remsene bak er klipt ut av ei gammel bok jeg fant på fretex for en stund tilbake. Litt gulnet og dermed helt perfekt:D


Slik ble resultatet! Penslet først på glasset med decoupagelim, la remsen på og penslet over med lim igjen.


I mangel av hyssing knytte jeg litt garn rundt:) Fikk ferdig en stk i går før vi fikk besøk, men har planer om å lage flere av gamle barnemat glass og tomatpurre glass:D Tror de gjør seg bra som dekorasjon på julebordet:) Kan jo både brukes som lysglass og som en liten vase.


Nå skal jeg ta meg en bloggerunde før det er tid for å krype oppi sofaen med tekoppen og Greys♥ Ha en fin kveld:)


Klem




lørdag 15. oktober 2011

Og vinneren er...

Ble nesten litt overveldet over hvor mange som meldte seg på min lille give away! Sååå koselig da:D Hele 155 lodd har jeg brettet så fint og lagt i en skål:D


Så fikk kjæresten æren av å trekke hvem som vant 1. premien og jeg trakk 2. premien.

..Trommevirvel..

1.premie går til Siv's Verden


2. premie går til Thea Kristine


Gratulerer begge to:) Send meg adressen deres på mail til meg. Så sender jeg i posten så fort jeg kan:D mailadressen min finner dere på høyre siden i bloggen under bloggarkivet.

Var så heldig å ha litt vinnerlykke selv her også! Vant et kjempefint hjerte hos To Ju Ma Ma. Og jeg som aldri vinner noe..kjempegøy:D Har hengt det på gardinstanga mi jeg. Se så fint det er:)


Ha en finfin Lørdagskveld:) Her i leiligheten tilbringes den i sofaen med god mat og film:D Men først..ut en tur å nyte fint høstvær!



Klem

onsdag 12. oktober 2011

Er det lenge igjen nå..?

Ja...Jeg snakker om julen..Hva ellers? ;) 
Det er 72 dager, 5 timer og 30 minutter til Julaften!

Har allerede blitt bitt av julebasillen og spisebordet er fyllt med ting som skal syes og limes og gies i julegave. Synes det er greit å begynne tidlig da, ellers så blir jeg aldri ferdig. På butikken her om dagen gikk jeg forbi ..ja, gikk rett forbi.. Julemarsipan! Tidlig det ja.. Men jeg klarte nemlig ikke å gå forbi to julemagasin;) hihi


Så gikk jeg forbi Åhlens her om dagen også...Og der var de godt i gang med å julifisere butikken. Så da ble disse med meg hjem også. Sååå søte♥


O'herlige sinkhus. Velkommen inn til meg♥ Fant dette på Europris. Stort nok til å ha kubbelys i weeee ..Nå har den kommende julelandsbyen min hele tre sinkhus:P hehe

Minner på Give awayen min som trekkes den 15 oktober:D


Klem


tirsdag 11. oktober 2011

LoppeLinda♥

Jaaa..jeg er vel som veldig mange andre litt overentusiastisk når det kommer til loppemarked. Det er jo bare så gøy! Masse fine ting til gi bort priser.. Andres søppel er mine skatter:P hoho

Var på et stort loppemarked på Søndag. Og det ble jo selvfølgelig litt med meg hjem;)


Rammer leter jeg alltid etter. Inngår i mitt pågående prosjekt som jeg håper på å få vise frem snart;) Fant noen søøøte rosa duker. Og selv om rosa er ryddet bort for øyeblikket, så kommer det jo en ny sommer:)


Til jul skal det bakes! Elsker sånne nostalgiske julebokser♥ Inni den blå er det to til små. 10 kr pr stk! LOVE IT!


Ble med hjem to messing staker. En stående og en til å henge opp. Har rett og slett ingen anelse hvor jeg skal plassere den som skal henge..Meeeen det finner jeg vel ut? :P En ting er sikkert, jeg må kjøpe mer spraymaling:D Den rosa lysestaken kunne jeg heller ikke gå forbi..Den var jo bare så søt! Blir nok pakket bort frem til sommeren, den sammen med dukene:)

Den staken til høyre er jeg rett og slett ikke sikker på om jeg liker enda. haha ..Det kan gå fort i svingene;) Noen som kjenner seg igjen? Jeg tenker den skal få seg en runde med spraymalingen, så blir saken tatt opp til vurdering igjen:P

Velkommen alle nye følgere! Så utrolig koselig at så mange vil være med på min give away, og følge meg videre. Så mange fiiine kommentarer også..Dere er så snille♥


Klem



fredag 7. oktober 2011

På brettet..

Har snakket om brettene mine før jeg. Synes det å samle bordpynten på et brett er heeelt genialt. Blir mye enklere å dandere, også er det jo så greit å få ryddet det unna om det trengs:)

Pynten forandrer seg ganske ofte. slik ser mine ut akkurat nå:D


På bordet i kosekroken står dette. Fyllt med kongler og annen høstpynt. Et lite søtt ekorn sitter også og lurer oppi brettet;) De tre telysholderne er det eneste fra min brune periode som har fått lov til å bli. Klarer liksom ikke å sette dem bort. De gir det fiiiineste lyset♥


På vindusbordet ved nysofaen står dette.


Og på spisebordet står dette. Er det noe jeg ikke får nok av så er det sånne brett. Og har allerede fått tak i et til som etterhvert skal få pynte opp leiligheten. Og sinkhus..Mååå ha flere sinkhus! Har så lyst å lage en landsby med sinkhus til jul Det er blitt skrevet på ønskelista, og jeg har jo bursdag i November så.. ;)

Nå er det allerede blitt helg igjen..synes ukene bare flyr! September gikk så fort at jeg ikke fikk den med meg engang:P Meeen..det er ikke meg imot. For alt jeg tenker på for tiden er jul♥ Åååå..som jeg gleder meg! Har alle planene klar i hodet for både julegaver, juleverksted og julepynting:D Det beste er at nå som jeg har begynt å blogge ser jeg at det er flere der ute som har det akkurat likedan. Så nå trenger jeg ikke være sånn gal juledame alene lengre:P hihi

Ha en kjempefin helg dere!


Klem

onsdag 5. oktober 2011

Kos♥

Her i hjemmet er det avslapping for alle penga! Jeg er enda ikke i form og kjæresten har operert foten. Så vi sløver for det meste på sofaen under pleddet. Hva bedre da enn å ha to nye englelykter skinnende over peisen? Da føles det plutselig litt mer som kos og ikke som tvungen sofasliting;) hihi


Synes det er såååå gøy at så mange har meldt seg på Give Awayen min! :D Enda 10 dager til vinnerne skal trekkes! Føler du deg heldig? Meld deg på;)


nattaKlem