fredag 30. mars 2012

Påske

I morgen etter jobb er det endelig Påskeferie! Turen går hjem, til verdens vakreste sted, nemlig Helgeland Gleder meg kjempemasse!

Skulle egentlig ikke pynte noe til Påske jeg..Men etter å ha besøkt flere blogger i det siste, kan jeg ikke la være..Gult overalt jo;) Lettpåvirkelig jeg nei? hihi ...Storesøster skal bo hos oss i Påsken og passe pusen vår, så da fant jeg ut at jeg kunne pynte litt likevel..Fikk en unnskyldning til det iallefall:D


En gul brikke på bordet og gule lys. En tullete liten kylling måtte også få plass:) Under ligger Jesus bildet jeg var så heldig å finne på loftet hos Bestemor, da jeg var på skattejakt der i Høst. Kjæresten synes det er litt småskummelt, og jeg har derfor ikke funnet noen plass til det. Men nå er det jo Påske! Så inntil videre får det ligge på kofferten:) Hva synes dere om sånne bilder?


Påskepyntet kosekrok.


Påskeegg på trollhasselen.Prøvde meg på serviettdecoupage på det ene egget. Det var noe herk:P Så det andre egget malte jeg, og...ikke noe sjokk her...stemplet med NilleStemplet;)


Her i Trondheim snør det! Masse! Sukk...Vi som var sååå nær vår og varmt vær. Håper bare det er finvær hjemme da:) Blir nok mest sannsynlig ikke innlegg mens jeg er hjemme..Da er det total avslapping og kos i fokus. Akkurat som det skal være:) Men ser ikke bort ifra at jeg titter innom dere da:)

Husk å meld dere på Give Awayen min!:)

Så må dere har en strålende Påske! Jeg skal spise masse kvikklunsj og holde meg langt unna skiløypene;) Hva skal dere gjøre?


PåskeKlem
 

onsdag 28. mars 2012

Vimpel

Etter det kjempekoselige bloggetreffet i helga har jeg fått påfyll av energi:D Så da brukte jeg overskuddet til å lage en vimpel til en venninne som venter barn i Mai Det blir en liten Prins, så da ble vimpelen blå.


Veldig dårlig lys i dag..Så vimpelen ser mer sort ut..


Vimpelen er lagd av en akrylduk. Et kjempefint alternativ til dem som ikke kan sy vimpler! Ser ut som stoff, men mye enklere å lage:D Tenker jeg skal lage meg sånne å ha ute i sommer. Perfekt til utebruk siden dem tåler vann.

Så var det denne goodiebagen vi alle var så heldige å få etter helgens Bloggetreff! Den var full av herligheter skal jeg si dere!:D


Har ikke rukket å pakket dem ut enda. Men det skal jeg kose meg med i morgen I tillegg var jeg så heldig å vinne gave fra Frk Fryd.


Tre kjempesøte kjøkkenhåndklær fra Green Gate, søt sminkepung, fyrstikkeske og en wallsticker!


Velkommen til alle nye følgere! Setter kjempestor pris på dere alle:D Håper alle sammen har hatt en kjempefin dag! Her i Trondheim regner vi snart bort:P Men det gjør snøen og, så ingen klaging fra meg;)


Klem
mandag 26. mars 2012

Bloggetreff del 2

..Etter vi hadde vært i brukthandelen var det tid for lunsj hos Lotte. For et nydelig hus! Så mange fantastiske detaljer! ..Og jeg tok nesten ikke bilde av noe:P Sånn er det når man står opp klokka 07 om morgenen, da fungerer ikke hjernen min så godt resten av dagen:P hoho

Har lagd montasjer utav bildene jeg har tatt. Ble jo tatt en del! Selv om jeg i ettertid skulle ønske jeg hadde tatt flere;)
Så OBSOBS: Bilderas!
Etter lunsjen ble det tid for shopping på Oppdal. Det er faktisk flere butikker på Oppdal enn man skulle tro;) Ble ikke mye med meg hjem da, er på sparebluss for tiden.

Så var det klart for middag på Skifer Hotell.Kjempegod mat! Ble så mett at jeg knapt klarte dessert!
Det ble loddet ut kjempefine premier fra sponsorer..I tillegg til de fantastiske Goodiebagene som vi også fikk:D Kommer tilbake til dem senere. Live musikk var det, og god drikke.

I det hele tatt en kjempekoselig kveld! Tok veien videre fra Skifer til en uteplass. Og jeg var ikke i seng før 04.30..Da skjønner dere sikkert hvorfor jeg slokna på sofaen da jeg kom hjem;) Full fart fra vi kom til vi dro! Akkurat som det skal være:D

Nå er det blitt opprettet en Facebook gruppe for interiør bloggere i Midt-Norge. Legg deg til da vel!:)


KlemKlem


Bloggetreff del 1

På Lørdag var jeg på bloggetreff på Oppdal! Arrangert av snille, søte Lotte. Som dere sikkert har forståelse for, ble det tatt en del bilder..Og jeg deler derfor opp treffet i flere innlegg;)

Først var vi innom en kjempesøt brukthandel som heter Ny Auna!

Barbro måtte bare skynde seg inn, og ble dermed med på bildet;)

Denne butikken drives av en søt liten dame som holdt butikken åpen spesielt for oss! Her inne fantes masse skatter! Hun er en kreativ sjel, og de fleste møblene blir malt, trukket om, eller forandret fullstendig. Etter hennes visjoner..Som noen gang er litt småsprøe:P ..Hennes egne ord:)

Noen som tør å prøvesitte denne?;)

Her er et godt eksempel på et spesielt design:D Kjempekul synes jeg!


En koffert med hjul på. Perfekt som et lite bord!


Knaggrekke med bøyde gafler! Synes ideen var kjempelur! kankskje jeg må spinne videre på den:)


Enkle stoler..men med stilig stoff ble de riktig så dekorative!
Bordet er, om jeg ikke tar feil, satt sammen av foten på en stumtjener og et gammelt telefonbord.
Skal dere innom Oppdal en tur, er det virkelig verdt å stikke innom her!


Har hatt det kjempekoselig! Mange herlige bloggedamer, og skravling fra begynnelse til slutt. Var helt utmattet da jeg kom hjem i dag, så jeg sovnet på sofaen med en gang:P God utmattelse vel og merke!:D

Mer om bloggetreffet kommer de neste dagene:)


NattaKlem
fredag 23. mars 2012

Helg og Bloggetreff

I morgen går turen til Oppdal på Interiør bloggertreff!:D Gleder meg masse! selv om det betyr at jeg må stå opp grytidlig;) Jeg er nemlig B-menneske jeg:P hihi


I anledning treffet har Lotte, som arrangerer dette, en utfordring om å lage lykter, som skal brukes som bord dekorasjon.
Stikkordene var: Telys, gjenbruksglass og pasteller.

Med en ''jeg tar det jeg har'' holdning, ble mitt bidrag slik:


Et jordbærglass, litt restepapir fra Panduro, en kakeserviett og litt hyssing! Under, i ekte blogger stil, står det hvem som har lagd kunstverket;) Skulle egentlig lagd flere..Men lagde ganske mange lykter i jula..så nå er det ganske tomt i skapet. Må visst spise mer jordbær;)

Nå skal jeg begynne å pakke til turen. Aner ikke hva jeg skal ha på meg..Men bare jeg husker å ta med kameraet skal jeg være fornøyd;)


God Helg!


Klemmandag 19. mars 2012

Lysfat..

Nå er det kommet et nytt tilskudd i den relativt store lysfat familien i Leiligheten:) Lystfatet er fra Princess..off course:P
For dem som ikke har fått det med seg er det der jeg jobber;)


Herlige solstråler inn i vinduet i dag Det nærmer seg varmt vær, lette klær og grillsesong. Men i går snødde det her i Trondheim. Mars er en lunefull måned.


Forsiktig pyntet slik at det fine motivet i bunnen skal synes:)


I en pose på jobb ligger en pute med samme motiv og lengter etter å bli tatt med hjem til meg:D Men den må vente..Ihvertfall til neste lønning;)


Dette bilde har jeg tatt på jobb. Se så mange fine puter da dere! Vet at mange av dere er like putefrelste som meg;) Og nå har Princess 3 for 2 på alle pynteputer:D Wiiii! Må jo være lov å friste litt?;)


Nå skal jeg straks hoppe i treningsklærne..Afro dans på 3t (Treningsenteret mitt..ikke 3 timer;) står på timeplanen:D Det er herlig når man kommer seg dit..Men dørstokkmila den er lang gitt! Motivasjon kom til meg!


Håper alle har hatt en fiiin start på uka!
Husk å melde dere på Give Awayen min:)


Klem


lørdag 17. mars 2012

Mmmint♥

Som dere kanskje husker var jeg på Sparkjøp i forrige uke. Og som vanlig kommer jeg ikke tomhendt derifra:D De har en del ''jalla'' der, men også masse fint!


Kjøpte mer av denne nydelige serien i fargen mint♥


Fikk seks sånne skåler i julegave hos Lillesøster...Og da var det gjort! Må ha mer! Nøyde meg med å kjøpe vannkanne og stettfat denne gangen da. Så fikk jeg to ekstra skåler i forlovelsesgave til Lillesøster♥


Elsker!
Neste gang er det flere skåler og et nydelig serveringsfat som står på handlelista♥


Så må jeg bare vise frem de nyydelige rosene jeg fikk fra kjæresten da vi forlovet oss! En uke siden nå, men de står enda like flott!:) I går fikk vi ringene også♥ O'glede! Så nå sitter jeg bare å beundrer ringen:P hihi

I kveld blir det Ost&Kjeks hos lillesøster:) Blir kos! Kjæresten samler gutta og spiller Fifa..Så da vil ikke denne frøkna være tilstede;) Skal dere gjøre noe spennende i dag da?


Klem

onsdag 14. mars 2012

{Fabelaktig} Utfordring!

Maia som skriver bloggen {Fabelaktig} har en utfording nå om å vise frem vårt favorittnips! Herlig premie kan man vinne også. Gå inn på bloggen hennes og ta en titt:)


Min favoritt er absolutt gyngehesten. Den er bare så vakker! Grunnen til at jeg er så glad i den er fordi den minner meg om en film jeg elsket da jeg var lita. Filmen het ''fløyelskaninen''. Noen som husker den? Den handler om en liten kosekanin som til slutt blir en ekte kanin♥ Min hest minner meg om den gamle kloke gyngehesten i den filmen, og jeg blir så glad hver gang jeg ser den:)


Hvis man ser litt nøye på den ser man hullet den har fått på hodet etter jeg var så uheldig å miste den i gulvet. Og beina er limt etter den ble overfalt av en glad hund:P Jeg har reddet den fra ivrige barnehender, spretne kattepuser og logrende hundehaler. At den er litt ødelagt gjør den bare mer sjarmerende i mine øyne♥


For at den ikke skal bli helt ødelagt har den nå fått plass oppå vitrineskapet;)


I dag har jeg vært på ''blind date'' med søte Natalie bak bloggen The Pursuit Of Happiness. Vi skal på Bloggtreffet på Oppdal sammen! Kjempekoselig å skravle om alt og ingenting sammen med denne jenta:) Gleder meg kjempemasse til treffet, og det ble litt mindre skummelt siden jeg nå kjenner Natalie:)

Det er enda plass til flere på treffet! Besøk Lotte og meld dere på!:)


Klem

mandag 12. mars 2012

Give Away!!

Hei og Hopp!:D Takk for alle de SuPeR KoSeLiGe kommentarene deres på forrige innlegg!♥ Jeg svever enda på min rosa sky og drømmer om mitt rosa bryllup;) hihi

Fordi dere er så utrolig snille og fordi jeg setter så utrolig stor pris på dere, synes jeg at en liten gi bort er på sin plass:) Min lille blogg har fått hele 131 følgere..Og jeg lurer veldig på hvorfor:P hihi ..Det hadde jeg overhode ikke forventet meg da jeg begynte å blogge:D


1.Premie

En kjempesøt serviettholder og et lite skilt fra Princess.

2.PremieEn stilig bordbrikke og gule telysholdere, også fra Princess. Det er jo Påske snart;) Og uansett så er jo gult KULT!

Reglene er:

1 lodd for kommentar
1 lodd for å være følger/legge seg som følger
1 lodd for å linke til Give Awayen min
(bruk bildet øverst)

Man trenger ikke blogg for å delta. Bare husk å skrive E-post adressen din. Om du vil linke, gjør det på facebook:)

Husk å skrive hvor mange lodd du tar.


Vinnerne trekkes 10. April!


Lykke til!


Klem

lørdag 10. mars 2012

Yes, I do..

Jeg er i lykkerus om dagen! :D 08.03.12 gikk min kjære ned på kne (ja, ned på kne!) og fridde til meg

Det var det mest romantiske jeg har opplevd! Han har virkelig skjønt det Skikkelig Hollywood filmøyeblikk!''Linda, vil du gifte deg med meg''?
JA!
SnufsSnufs..Tårer i øynene og alt:P


Nyyydelig ring i hvitt gull! Den har han selv plukket ut og bordet var fullt av de vakreste roser! Må desverre vente på ringen i en uke da..Den skal graveres og tilpasses. Åååå som jeg gleder meg!

Blir nok ikke bryllup med det første da! Men kanskje om et år eller to? Jeg har uansett kost meg masse med å finne inspirasjon på nettet. Og har allerede en viss peiling om hvordan drømmebryllupet ser ut:D hihi

I dag har jeg vært på Sparkjøp sammen med Lillesøster, og kom ikke tomhendt derfra;) Svigermor er på besøk, og i kveld skal jeg og forloveden (tiiihiii) til Svigersøster og spise god mat og kose oss:)
Life is goooood


Klem

onsdag 7. mars 2012

Da hadde jeg blitt glad da!

Ellos har en konkurranse om å vise frem stilen i hjemmet vårt. Og premien er 5000 kr. Masse jeg kunne funnet hos Ellos for den summen der:D

Bidrar med dette bildet her.


Tror det beskriver ganske godt stilen i Leiligheten:)

Om dere har lyst til å stemme på meg, kan dere gjøre det HER.

Da hadde jeg blitt glad da:D


Klem

07.03.12
Noen gjorde meg oppmerksom på at linken jeg la her ikke var til mitt bidrag(?) Trippelsjekket jo dette før jeg la den ut jeg:P Menmen..Nå er det iallefall fikset:) Setter stor pris på alle stemmene:)søndag 4. mars 2012

Nye puter..

Her om dagen viste jeg dere en av de tre putene jeg så iherdig lagde meg en dag jeg hadde masse energi. Nå tenkte jeg dere skulle få se de andre to:)


To enkle hvite puter, sydd med konvolutt åpning i linstoff.


Her ser dere hva jeg mener når jeg sier at alt jeg lager blir litt skakt og skjevt:P Er rett og slett ikke sååå nøye på det..Sjarmerende skjevt kaller jeg det;) hihi


Kos&Klem
Stemplet på med min absolutt hobbyfavoritt, Nillestemplet.


Så nå har jeg en KosePute og en KlemmePute i sofaen.
Blir ikke triveligere en det!:DSnart kommer familien på Vaffelbesøk♥ Og vi skal gå lang herlig tur i nydelig Trøndervær!

Håper dere nyter Søndagen der dere er:)


Klem