tirsdag 28. august 2012

Farvel..

..Til Sommeren! Nå er det blitt høst. Kjenner det på luften. Var nede i 4 grader her en kveld!! Duntøflene er funnet frem, og fyrstikkene er lokalisert;) Ble ikke mange finværsdager på oss..Men nå spiller det ingen rolle, for tur til Kreta er bestilt:D Gleeeeder oss masse!♥ Så sommerklærne blir ikke ryddet bort riktig enda:D
 
Tenkte jeg skulle vise dere litt mer av uteplassen vår, før det blir alt for sent;)
 
 
Pallene, madrassen, kabeltrommelen, krakkene, vinduene og stolen i bakgrunnen..Litt morsomt å tenke på at jeg har fått tak i alt dette gratis! hihi ..Krakkene fant jeg på Finn.no i vår, har trukket dem om:) Vinduene fikk jeg endelig tid til å male mens det var finvær. De var oransje på baksiden:P
 
 
Har ikke fått nytt denne plassen til det fulle i år. Men de nydelige dagene vi hadde tidlig i August ble tilbrakt her:)
 


 
 
Kveldstemning♥
 
 
 
 
 
Håper dere har hatt en fin start på uka! Mandagene blir ikke så ille om man, som jeg, har fri på Tirsdag;) Men må vel komme meg opp av sofaen og gjøre noe produktivt. Har 1000 prosjekter som står halvferdige rundt omkring! Rokokko sofaen står enda med rødt velur trekk...Men det blir, tar bare for laaang tid:P
 
 
Ha en fin dag! Og takk for alle koselige spor dere legger igjen her inne hos meg:) Settes stor pris på!
 
 
Klem
 
 
 
 


torsdag 23. august 2012

Høst inspirasjon♥

Det er så koselig på jobb for tiden. Masse nyheter kommer inn hver uke! Snart får vi inn høstens inspirasjons magasin, og jeg har allerede plukket meg ut noen favoritter♥
 
 
Pelspleddet må jeg absolutt ha!:D Gleder meg masse til det kommer! Ørneputen er også en favoritt. Spår at vi kommer til å gå tom veldig fort;)
 
 
Masse herlige puter! Min favoritt er den i midten med det blå. Skinnfellen ligger allerede i en pose som venter på lønningsdag;)
 
 
Burgunder er en utrolig fin høstfarge!! Jeg bare elsker puta med reinsdyr på! ..Har jeg sagt at jeg har putedilla?
 
 
Litt orientalsk inspirasjon. Passer ikke heeelt inn i leiligheten, men den ''lappeputa'' var bare helt fantastisk! så kanskje...Lysestaken som står på bordet vil jeg også ha;)
 
 
Herlig soverom! Lysfatet og lysestakene ligger i posen min allerede;)
 
 
Lyst å se hva mer Princess har å by på i høst? Trykk HER, og ta en titt i magasinet:)
 
 
 
Klem
 
 
 
 
 
 
 
 

søndag 19. august 2012

Malemester Hermegås..

Har jo nevnt at vi har malt et rom i Leiligheten. ...Men har jo ikke sagt hvilket rom;) Men det er altså soverommet som har fått seg et strøk med ny fin maling!:D Har nevnt at jeg er utrolig ubesluttsom når det gjelder akkurat dette rommet..Men jeg håper nå at jeg har funnet ut hvordan det skal se ut.

Har malt ferdig, men har ikke hatt tid til å gjort så mye mer. Så i dag får dere kun et lite glimt.

Noen som husker hvilken farge det var før?


Har vært en hermegås, og malt rommet i fargen "Muskatnøtt" slik som Natalie med bloggen The Pursuit of Happiness ;) ..Håper hun tar det som et kompliment, siden jeg bare elsker soverommet hennes:D



Jeg er kjempefornøyd! Har en visjon om hvordan det skal se ut..Så mer enn dette får dere ikke se før jeg blir helt ferdig:D Kjolen på bildet er mitt nyeste kupp! 100 kr:D Synes den var så søt, så jeg snek den med på bildet;)


 I dag har kjæresten bursdag! HippHippHurra for den beste kjæresten i verden!


Håper dere har hatt en fin helg!


Klem




onsdag 15. august 2012

Sommer og Sol♥


Det har vært fantastisk fint vær i Trondheim de siste dagene! Og enda bedre..Jeg har hatt friii:D Har kost meg max! Har jobbet med brunfargen, og badet for første, og for andre gang i år:D En smule kaldt, men absolutt HERLIG! Kanskje litt smådumt å bade når man brygger på en forkjølelse..Men jeg kunne ikke dy meg!

Jeg kunne helller ikke holde meg unna ripsbuskene som står fulle av bær i hagen

Vaniljeis og rips! Mmmm!



Håper sola har skint hos dere i dag også:)


Klem

fredag 10. august 2012

Jordbær og fuglehus

Uka gikk fort den! Plutselig var Fredagen der! Godt er det:D Kjæresten står på kjøkkenet og lager god mat, mens jeg slapper av! Herlig!


Kvelden skal tilbringes i kosekroken, med "True blood" på skjermen og mykt pledd over oss:)


Om vi har plass i magen etter maten blir det jordbær, bringebær og iiiis til dessert♥ Mmm!


Og se det søte lille fuglehuset jeg fant på Kremmerhuset! Passer perfekt her i Leiligheten når høstfargene snart tar sitt inntog. Gleder meg til å finne frem de store konglene jeg plukket i naboens hage i fjor..I ly av nattemørket;) Det rosa skal bort..Kanskje det blå får bli. Stearinlys skal tennes, og kanskje det blir lagd noen "eplelykter" i år og:D For den som lurer på hva det kan være, titt HER. I høst har jeg store planer om å sette inn bilder i album. Har noen år med bilder som skal få plass i album;) Finfin høstaktivitet! MmmmHøst♥


Men før jeg går helt i høstmodus er det meldt nydelig vær her i Trondheim fra Søndag! Har absolutt ikke vært meg imot å fått liiitt mer sommer!


Ha en fin helg dere!



Klem 


mandag 6. august 2012

Rokokko LOVE

Det er tid for skatten jeg er blitt så inderlig glad i, og som jeg lovte å vise frem. Dere gjettet det kanskje på grunn av tittelen..Det er en rokokko sofa!♥



Gispet nesten etter luft da jeg kom over denne skjønnheten på Finn.no, for den nette sum av 200 kr!! Har alltid ønsket meg en slik sofa! Helst en hel sofagruppe! Som jeg kan ha i "finstuen" i mitt fremtidige hus..En finstue som ligger bak fantastiske dobbeldører:D ..Kunne ha fortsatt om finstuen lenge;) Men tilbake til tema!


Nydelige detaljer♥


Som dere kanskje legger merke til har IzziePus lagt sin elsk på den også;)

Den skal selvfølgelig pusses opp! Rød velour er ikke noe for meg;) Har allerede kjøpt stoff..Det ligger og venter til lønningsdag. Gleder/Gruer meg til å ta fatt på dette prosjektet. Har aldri trukket om en sofa før..Men håper det går greit;) Tiden vil vise. Hører dere aldri noe mer om noen rokokko sofa her inne på bloggen, så vet dere hvorfor:P hehe


I dag var min første dag på jobb etter ferien. Typisk at det skal bli en sånn nyyydelig varm dag da;) Fikk se det nye interiørbladet til Princess, som kommer i butikkene snart! Gled dere! Det eeeer så mye fint! Jeg siklet litt der jeg sto:D Og har allerede bestemt at en del skal få bli med meg hjem!


gleder jeg meg til høsten! Gjør dere?


Klem 


lørdag 4. august 2012

Tilbake igjen♥

Her inne på bloggen har det vært stille i lang tid. Jeg har vært i totalt feriemodus..Selv om ferien vår bokstavelig talt, har regnet bort:P Har vært hjemme på Helgeland og ladet opp batteriene. Men det var godt å komme til Trondheim igjen, å få hele to dager på rad med nydelig vær♥ Endelig fikk jeg litt etterlengtet påfylling av sol.

Har ikke skjedd så veldig mye nytt siden sist. Før ferien tok jeg rundvasking her i Leiligheten. Alt interiør stæsjet mitt ble tatt bort, og ble satt tilbake på nye steder. Det er litt gøy å gjøre det noen ganger...for å få følelsen av noe nytt, uten å bruke penger;)

Det lille skapet i gangen har fått litt "ny" pynt.


Dette lille setteskapet "lagde" jeg selv. HER kan du se hvordan det gikk til:)


LOVE bokstavene brukt på en ny måte..Og gyngehesten har aldri stått her før:)


Lovte å vise dere min herlige skatt etter ferien min. Den kommer;) Gleder meg MASSE til å vise den frem, og ikke minst få den i stand. I tillegg har vi et maleprosjekt på gang som jeg og gleder meg sånn til å få ferdig:D Kanskje dere kan gjette hvilket rom som males?;)

Har ikke vært innom dere heller på hele ferien..så nå skal jeg ta meg en etterlengtet bloggerunde♥


Klem