onsdag 27. februar 2013

Ommøblering del 1..

Det er ikke så mange måter å ommøblere på i stuen vår..Men det skal ikke så mye til før det føles friskt og nytt ut:D
 
Skapdør-hylla har fått ny plass. Den henger der vitrineskapet sto. Under står konsollbordet som har stått på gjesterommet i et halvt år. På tide å ta det frem i lyset igjen.
 
 
Skjell lampen henger på samme plass...men de sorte rammene har fått ny plass.
 
 
Den har enda ikke fått lys..Ting tar tid!
 
 
Elvis blir bare kulere og kulere♥ hihi
Kubbelysene i den fineste fargen har jeg kjøpt på Nille..for 10 kr! Løp og kjøp!:D
 
 
Mer om ommøbleringen i neste innlegg..Må jo spre utover når jeg har noe å blogge om;)
 
 
I Trondheim er det mildvær og vårfølelsen blir sterkere og sterkere. Men, jeg er fullt klar over at dette er en lunefull tid, og tror nok det kommer enda mer snø før våren kommer for fullt;)


Takk for kommentarene om den nye headeren min:) Den blir nok værende på bloggen en stund:)
 
 
 
Klem
 
 

søndag 24. februar 2013

Ny Header!

Prøver en ny header på bloggen. Har alltid hatt header med bilder i..Nå prøver jeg noe nytt. Ble den bra? Eller er bilder best? Setter pris på meningene deres:)



Ellers har jeg hatt en fin helg! Ut med jentene på Fredag..Og snop og film med søstrene på Lørdag. I dag har jeg og kjæresten slappet av i sofaen, og lukket øynene for alt rotet rundt oss;) Ble ikke noe ommøblering i helgen:P Men håper på å få tid til det i morgen. Alltid litt deilig med forandring! Hvem vet, kanskje noe rosa får komme opp i lyset igjen..Det er jo faktisk VÅR snart! woho!
 
 
Klem


fredag 22. februar 2013

Fredags Inspirasjon: Roooosa!

Jeg er, og har alltid vært en skikkelig rosa-jente. Elsker fargen! Så og si alle nyanser av den! Her i Leiligheten er det alltid litt rosa når våren kommer. Kjæresten har aldri sagt noe på det..eneste han har sagt, at det aldri kommer verken en rosa vegg, eller en rosa tapet inn! Men aldri si aldri, ikke sant;)
 



 
Denne lysekronen er så stilig!
 
 
Kanskje et rosa kjøkken?;) For den litt mer vågale dette kanskje?

 
Knall rosa!

 


Alle bildene er hentet fra Pinterest og google.
 
 
Håper dere har hatt en fin uke? Er jo vinterferie og greier:) Vi har vært på hyttetur sammen med venner, og storkost oss! Nydelig vær, bål, pølser og ski..pluss en stykk kjempeglad hund:D Kunne ikke blitt bedre♥ I kveld skal jeg dolle meg opp og dra ut sammen med en gjeng jenter:) Og i morgen, om formen tillater det.. skal jeg ommøblere:D
 
Ha en fiiin Fredag!
 
 
Klem 
 
 
 

mandag 18. februar 2013

StueSnakk

Siden sist har stuen fått noen få fargetilskudd. Et par puter i fargen mint, har kommet frem igjen. og teppet som Bestemoren min har lagd, i gult, ligger på koffertene♥ Babysteps vettu!;) Er sånn passe pysete når det gjelder farger..Leiligheten har jo vært dominert av hvitt ganske lenge. Gjelder ikke bare Leiligheten heller..Har mye sort og hvitt i klesskapet også. Burde bli flinkere å bruke farger!
 
 
Så denne fæle persiennen som er inni vinduet! Vinduet er malt igjen av de forrige eierene..så der henger den da..

 
Nevnte her om dagen at jeg kjøpte meg maling. Vel, den står enda i posen sin:P Har planer om flere fargeklatter i stuen. Men jeg må liksom få maleånden over meg først;)
 
 
Liker kontrasten mellom blondeduken og reinsdyrskinnet.
 
 
Og som en kontrast mot vårfølelsen jeg går og kjenner på, står disse vinterhvite reinsdyrene på lysfatet:)
 
 
Elsker inngangen til en ny årstid. Merker det skikkelig godt på alle bloggene, at det snart er vår! Lengselen etter farger tror jeg veldig mange kjenner på:) Synes det er ekstra gøy at mange har begynt å ta frem messing igjen! :D Så forhatt som den har vært;)
 
"Aldri si aldri" er vel et greit ordtak når det gjelder interiør! ..Eller livet generelt;)
 
 
 
Håper dere har hatt en flott start på uken!




Klem
 
 
 

søndag 17. februar 2013

Blommor♥

En fin hortensia har funnet veien inn i Leiligheten. Det er faktisk over en uke siden..og den lever enda! Hurra! Jeg er nemlig elendig på å ta vare på blomster..
 
 
Den står på den fine stolen som jeg fant gratis på Finn.no. Den var allerede malt, så den passet jo perfekt inn!
 
 
Fuglehuset er fra Kremmerhuset
 
 
Fortalte jo at vi var på visning her om dagen. Det ble ikke noe hus på oss. Ikke fordi det ikke var flott..Det var nærmest perfekt. Men vi var ikke de eneste som syntes det;) Huset gikk 600.000 kr over takst! Sprøtt! Det er virkelig tilstander når det gjelder bolig her i Trondheim!
 
 
I går var jeg i et kjempeflott bryllup! Kjente giftelysten steg noen hakk;) I dag står Kinamat på menyen, og resten av kvelden skal brukes i sofakroken:D
 
 
Klem
 
 

 

fredag 15. februar 2013

Fredags Inspirasjon; Oransje!

Det er Fredag igjen! HELG :D Hadde dere en fin Valentin dag i går? Det hadde jeg, Kjæresten er flink med sånne dager
 
 
oransje er en farge jeg først og fremst forbinder med høsten. Men den sammen med gult er kommet mer frem i lyset enn før. Spennende farge synes jeg, ikke alle som tør å ta den inn i huset.
 
Oransje er en farge som virker stimulerende og setter kroppen i sving! Fargen symboliserer eventyrlyst, optimisme, spontanitet. Og i feks Kina mener de at fargen gjør mennesker mer sosiale, og at de spiser mer..Derfor finner du oransje i mange Kinesiske restauranter;)
 
 
Fikk dere lyst å spise nå?:P


 
Elsker tapeten!



 
Lekker spisestue!

 Bildene er hentet fra Pinterest og Google.
 
Dette barnerommet var jo bare helt fantastisk!
 
 
Med disse bildene ønsker jeg dere en SuPeR helg! På Lørdag skal jeg i bryllup til en venninne♥ Gleder meg!
 
 
Klem
 
 

torsdag 14. februar 2013

Alle hjerters dag♥

Jeg synes Valentines day er en kjempefin dag♥ En dag der man vier litt ekstra oppmerksomhet til den ene spesielle i livet sitt.
 
 
I dag våknet jeg opp til dekket frokostbord og roser:D
 
 
Et fint kort og en berlinebolle til dessert:D

 
Snille kjæresten min
 
 
I kveld skal vi på kino. Skal dere gjøre noe spesielt i dag?
 
 
 
Ønsker dere alle en flott Valentines dag:D
 
 
 
Klem
 
 
 
 

mandag 11. februar 2013

Velkommen inn!

I entreen hos oss står en kjempefin gammel stol. Denne stolen har Oldefaren til Kjæresten lagd. Fikk den hos Svigers for et par år siden..Virker som om folk har fått med seg at jeg setter stor pris på gamle ting:D
 
 
På denne herlige stolen står min nyinnkjøpte skinnveske♥ Og mitt nye støvrosa skjerf med stjerner! Var på shopping her om dagen jeg;)
 

 
I dag har jeg vært på en herlig skogstur i det nydelige været vi har her i Trondheim! Det er så deilig! I kveld skal vi på visning på et hus:D Spennende! Midt i granskogen utenfor Trondheim! ..Litt skummelt å vurdere å flytte så langt unna...Men vil man nærmere naturen kommer man naturlig nok lengre unna byen:P ..I dette tilfellet 45 min!
 
 
Ha en flott Mandag!
 
 
Klem
 
 
 
 

søndag 10. februar 2013

Fastelaven♥

Fine Fine dagen!
 
Den dagen søstrene kommer på besøk, og jeg lager min yndlingsbakst! Nemlig vannbakkels:D
 
 
Jeg får brukt det nye kaffeserviset jeg fikk til jul, og spist meg skikkelig kvalm! ..Flere som har gjort det i dag kanskje? ;)
 
 
Rosa har sneket seg inn på kjøkkenet. Vårfornemmelse♥
 

 
 
Gratulerer med morsdagen alle mødre!:D Håper Mann og barn har gjort stas på dere i dag!
 
 
 
Klem
 
 

fredag 8. februar 2013

Fredags Inspirasjon: Mint!

Mint er en farge som jeg bare ELSKER! Som jeg vet flere av dere også har lagt sin elsk på:) Derfor gir jeg dere litt herlig mint inspirasjon i dag:)


 
Mint og gull på soverommet kanskje!

 
Hva med å male kjøkkenskapene?

 
..Eller noen stoler kanskje? Skal ikke mye til for å friske opp litt inne:)


 
Jeg leker med tanken om å male mitt fremtidige bad i denne fargen. Synes den er så delikat!


Alle bildene er hentet fra Pinterest.
 
Hadde heller ikke vært meg imot å hatt denne kjolen! Man kan jo drømme
 
 
Jeg liker å bli inspirert, se på fine bilder og få nye ideer. Derfor tenkte jeg at jeg skulle fortsette med Fredags inspirasjon på bloggen:) Hva tenker dere om det? Blir en ny farge hver uke.
 
 
Tusen takk for alle fine kommentarer dere legger igjen her hos meg:) Jeg setter stor pris på at dere tar dere tiden til å legge igjen et lite spor♥ Det er jo det som gjør det så gøy å blogge!
 
 
Men nå er det tid for FreeedagsKOOOOS!:D Ha en fin kveld!
 
 
Klem 
 
 

torsdag 7. februar 2013

Kongen og Kontraster!

Sa i forrige innlegg at jeg lengtet etter litt farge i interiøret..Så nå har jeg gjort noe med det! I tillegg har jeg ryddet bort mye av smånipset mitt..Ble plutselig litt lei! Men kjenner jeg meg selv rett, kommer det nok sakte men sikkert opp igjen:P Har også hengt opp de hvite gardinene mine igjen. Herlig!
 
 
To sorte rammer med fine påminnelser er kommet på veggen. Og fargeforelskelsen min er turkis
 

Lysglassene og puta er kjøpt på Princess. Kan dere skimte Elvis i bakgrunnen..?
 
 
Pappa fikk Elvis i gave fra Mamma for maaange år siden. Han har stått på peishyllen hjemme på stas. Han var opprinnelig grå..men hadde blitt misfarget. Sort blank spraymaling er tingen! Nå bor Elvis hjemme hos meg:D Jeg synes han er kjempekul! ..Om enn en smule harry;) haha! Hva synes dere?
 


 
Dette er mitt bidrag til NIB's februar utfordring "Tid for Kontraster"! For å bli med eller for å bli inspirert titt inn HER!
 
 
 
Sola skinner i Trondheim! Håper den skinner på dere også! Ha en fin dag:)



Klem