fredag 31. mai 2013

Fredags Inspirasjon: Ellos!

Ellos har masse flott! Finner alltid mye jeg har lyst på inne på nettbutikken!


Kunne godt ha tenkt meg en slik ute på verandaen



En liten puff i korall, finfin lampe..til kjøkkenet kanskje? Og en herlig lykt til varme sommernetter.





Akkurat nå sitter jeg ute i pallesofaen og nyter finværet! Så deilig! Håper hele sommeren blir akkurat like fantastisk som nå Ønsker dere alle en kjempefin helg! Her skal det grilles og soles og koses max:D 


Klem






torsdag 30. mai 2013

Vinneren er:

Da har jeg trukket vinneren av den flotte gaven som har blitt sponset av Princess! <-- Titt inn å se alt det fine vi har i butikken nå:D



Et kjempefint putetrekk og to søte telysholdere går til..


Gratulerer! Skal få sende gaven så fort jeg får adressen din:)

Takk til alle som har deltatt i give awayene mine:D Så gøy! Og velkommen til alle nye følgere! Så fort kameraet er fikses begynner blogginga igjen;)

...

Her i Trondheim er det så fint vær om dagen at jeg er sikker på at jeg drømmer! Dette er ikke likt Trønderbyen i det hele tatt:P Men vi nyyyter mens vi kan! Har til og med badet allerede:D

Ha en fin kveld! 



Klem 





mandag 27. mai 2013

Sommerlig Soverom

Vi har jo byttet soverom slik at det lille gjesterommet nå er vårt soverom. Dette rommet har aldri vært vist på bloggen før...Det er nemlig der alt rotet har vært;) Trives kjempegodt på "lille" rommet. Trenger ikke mer plass enn at vi kommer oss oppi sengen på hver vår side:)

Nå har det fått en sommerlig makeover!




Søte blondegardiner, blomstrete sengesett og enda mer blomstrete sengeteppe..Alt fra PrincessRosa og blå drøm:D Litt mer jentete enn før..men Kjæresten holder vel ut til jeg ombestemmer meg igjen:P



Fant denne søte lampen på Finn.no her om dagen. Så den måtte jeg jo selvfølgelig ha:D


Den lille porselens krukken fikk jeg av Mormoren min da jeg ble 10 år. Pusekattbildet er det Farmoren min som har lagd♥ Koselige minner.



Det kommer mer på veggene etterhvert..Men det er gipsvegger, så jeg skal tenke meg godt om før jeg begynner å spikre;)


Så har det seg altså slik at kameraet mitt er blitt ødelagt.. Dyp sorg her i heimen! Må få det til en kameradoktor..Men inntil da blir det nok ikke vanlige innlegg her på bloggen..Men Fredagsinspirasjon skal jeg få til:)

Så må dere ikke glemme at Give awayen min trekkes 30 Mai! Siste innspurt nå! Trykk HER for å bli med:)



Klem 




lørdag 25. mai 2013

Uken på Instagram

Har vært hjemme på Helgeland i litt over en uke nå. Kom tilbake til Trondheim igjen på Torsdag. Bestemor fylte 88 år på 17 Mai, så nesten hele slekta var samlet på et sted:D Det har kun skjedd en gang før, så det var kjempekoselig!

Det er så deilig å være hjemme, Nyte stillheten, naturen og den fantastiske utsikten! Selv om bloggen blir satt på pause, så er jeg blitt en ivrig instagrammer;) Mobilen har jeg jo alltid med uansett!


Når man trodde veiene ikke kunne bli smalere;)


Med bygda bak meg:)


 17. Mai!

 

Jeg har fremdeles negledilla:D


Solnedgang!


 Savner å ha det slik utenfor vinduet..


 Nydelig vær var det hele uken:D

 

Sukk

 

Skyggen av flyet på skyene, inni en rund regnbue(?) Stilig var det iallefall = Instagram materiale;)


Lørdag og helg Først blir det noen timer på jobb, så skal søstersen komme på taco kos:) Kjærestene våre teamer seg opp og ser fotball, så da må vi finne på noe annet;)

Ha en fin dag dere:) 


Klem
Heter foressten _lovely_linda_ på instagram;)








fredag 24. mai 2013

Vinneren er..

Vinneren ble trukket ved hjelp av True Random Number Generator. Så mye enklere enn å skrive navnene på lapper;)

Den heldige vinneren av en stiiilig plakat er:



Gratulerer! Skal få sendt premien så fort jeg kan:)


Nå er det bare dager igjen til jeg trekker vinneren av den andre give awayen min. Hiv dere med HER!


Ha en flott fredag!


Klem

fredag 17. mai 2013

Gratulerer med dagen!

..Ja vi elsker dette landet..

 


Bilder fra fjorårets feiring.

Hipp Hipp Hurra!


Håper dere alle nyter dagen i finvær! Det gjør jeg:D


Klem





søndag 12. mai 2013

Nuppe kur!

Var kjempefornøyd med den lyse sofaen vår fra Skeidar. Men det varte ikke lenge før den begynte å nuppe. Aaargh, så kjedelig! Har gått å irritert meg over nuppene i lang tid..Før jeg plutselig kom over en nuppefjerner på Clas Ohlson!


Hadde ikke store troen på denne håndholdte lille saken til 99 kr. Men vet dere hva! Den er SUPER! Derfor må jeg jo bare dele erfaringen min med dere..Kanskje noen av dere også sliter med nupper?:P

Bare se her:


Før og etter!


Fungerte på pynteputene også! Skal ta meg en omgang på nuppete klær også:D ..Har visst fått meg en ny bestevenn jeg;) ♥Coline..hihi


Har kost meg skikkelig masse med besøk i helgen:) Nå venter to arbeidsdager, så reiser jeg hjem til Helgeland og blir der en uke♥ Gleder meg masse!


Håper dere har hatt en fin helg? Kanskje med litt sol tilogmed:)



Klem  


fredag 10. mai 2013

Fredags Inspirasjon: Sommer!

Med vår og sommer kommer lysten på farger i interiøret. Så nå tenkte jeg å inspirere dere med flotte farger:D








Alle bildene er lånt fra google.

Nå er jeg snart på vei til byen en tur. Må jo ta med gjestene på shopping i "storbyen" da vettu;)

Ha en finfin dag:)


Klem 





tirsdag 7. mai 2013

Gjesterom

Fikk endelig malt soverommet i den nydelige fargen "muskatnøtt". Sååå fikk jeg en strålende idé om å bytte soverom:P Typisk meg! Så nå har altså vi det lille rommet, mens det store rommet er blitt gjesterom:)

I morgen venter vi gjester. Da kommer min barndomsvenninne og kjæresten hennes på besøk:) Vi har kjent hverandre siden vi var 4 år Gleder meg masse!



Reinsdyrskinn, pelspledd og fine puter:) Det var slik jeg så for meg at jeg skulle ha det på soverommet. Nå får gjestene kose seg i lune omgivelser:) Kunne ikke vært mer fornøyd med fargen på veggene!


Jeg elsker glamputa



Fra i morgen blir det kanskje litt stille her på bloggen. Gjestene blir her til Søndag, og på Onsdag i neste uke drar jeg hjem til Helgeland i en uke

Vi blogges plutselig!


Husk å bli med på Give Awayene mine! Dere finner dem til høyre på bloggen:)


Klem


lørdag 4. mai 2013

Enda en tekopp..

Er det sånn at teen eller kaffen blir bedre av å drikke den av en fin kopp? Det skulle man iallfall tro når man leser forskjellige blogger. Alltid fine kopper, alltid boligblad. Jeg synes nesten teen faktisk blir litt bedre av å drikke av en fin kopp jeg..eller opplevelsen blir iallfall litt bedre:P Og jeg drikker ofte te, eller kakao av en av mine fineste kopper..Og jeg abonnerer på boligblad:D Akkurat dette får interiørbloggere mye pes for i media..alle disse fine koppene liksom:P

Men noen ganger er det ikke så nøye..

Og en gang i måneden kommer favorittbladet!


Jeg ELSKER Nemi:D Jeg ler meg skakk av dama! Og noen ganger er ikke koppen så fryktelig fin, eller ihvertfall ikke blogge-fin. Selveste Hanna Montana nemlig! Koppen fikk jeg i bursdagsgave hos Lillesøster for 2 år siden. Jeg har tydeligvis kommet til skade å nevne at jeg har sett noe på Hanna Montana..Det er nemlig slik at jeg er en natteravn..og på nattestid er det jo ingenting å gjøre! Ingenting på tv heller.. Men Disney Channel har alltid sendinger;) haha..


Viktig med en stoooor dose honning når man drikker smakløs X-tra kamillete;)


I kveld blir det tapas og vin med gode venner♥ Har dere noen planer for Lørdagen?




GodKlem