torsdag 14. november 2013

Siden sist

Oida...Så var det plutselig en halv evighet siden sist jeg var innom bloggen. Det har sine grunner, grunner jeg egentlig ikke orker på begynne å forklare:) Men sånn er det vel med livet, at noen ganger befinner man seg et sted der man må velge med omhu hva man skal bruke kreftene på..Og denne gangen tapte bloggen i utvelgelsen.

Det er jo litt som har skjedd siden sist da..

Jeg har jo for eksempel blitt hele 26 år siden sist:) Så vet dere jo allerede at jeg er forlovet. Nå blir det bryllup! Og det om 2 uker! 30. November blir vi mann og kone♥ Gleder meg kjempemasse! Så har vi, litt plutselig bare, kjøpt oss hus! :D Så nå er Lindas Lille Leilighet til salgs! Flytter ut av Trondheim og litt ut på landet. Det blir kjempespennende..og kjempeskummelt! 

Dette er altså huset vi har kjøpt oss:

Bilder fra prospekt

Og jeg som endelig ble kvitt rødfargen på huset vi eier i dag! På'n igjen til sommeren med malingsspannet ser jeg;)


Blir ikke bare utvendig maling! Dette huset kom ikke ferdig oppusset for å si det sånn;) La meg bare nevne oransje do, 70 talls tapet og furu...masse furu!

Vi overtar allerede 6. Desember! Så vi blir å feire vår første jul sammen som ektefolk i nytt hus♥ ..ut av esker:P


Er egentlig ikke kommet helt frem til hva jeg har lyst å gjøre videre. Fortsette å blogge? På denne bloggen? Ny blogg? 

Følte bare jeg skyldte meg selv og bloggen en liten oppdatering:) Har jo savnet den til tider:) Nei, vi får se hva tiden bringer! Fremover nå blir det iallefall fokus på å pakke og rydde og flytte og vaske og male..og gifte seg, og feire jul:D Travel, men herlig tid foran oss

Og plutselig er jeg kanskje her igjen:) Imellomtiden er jeg på instagram som _lovely_linda_  



Klem