mandag 6. august 2012

Rokokko LOVE

Det er tid for skatten jeg er blitt så inderlig glad i, og som jeg lovte å vise frem. Dere gjettet det kanskje på grunn av tittelen..Det er en rokokko sofa!♥Gispet nesten etter luft da jeg kom over denne skjønnheten på Finn.no, for den nette sum av 200 kr!! Har alltid ønsket meg en slik sofa! Helst en hel sofagruppe! Som jeg kan ha i "finstuen" i mitt fremtidige hus..En finstue som ligger bak fantastiske dobbeldører:D ..Kunne ha fortsatt om finstuen lenge;) Men tilbake til tema!


Nydelige detaljer♥


Som dere kanskje legger merke til har IzziePus lagt sin elsk på den også;)

Den skal selvfølgelig pusses opp! Rød velour er ikke noe for meg;) Har allerede kjøpt stoff..Det ligger og venter til lønningsdag. Gleder/Gruer meg til å ta fatt på dette prosjektet. Har aldri trukket om en sofa før..Men håper det går greit;) Tiden vil vise. Hører dere aldri noe mer om noen rokokko sofa her inne på bloggen, så vet dere hvorfor:P hehe


I dag var min første dag på jobb etter ferien. Typisk at det skal bli en sånn nyyydelig varm dag da;) Fikk se det nye interiørbladet til Princess, som kommer i butikkene snart! Gled dere! Det eeeer så mye fint! Jeg siklet litt der jeg sto:D Og har allerede bestemt at en del skal få bli med meg hjem!


gleder jeg meg til høsten! Gjør dere?


Klem 


16 kommentarer:

Mailinn`s interiørblogg sa...

åååh gratulerer såå mye til den heldige nye eieren av denne herligheten av en sofa. tror vi må ha samme drømmen;) hihi..har nemlig også drømt om ei fin stua bak store dobble dører.. sukk..;)tjihi..gleder meg til ny kid katalog. de har jo bestandig så mye lekkert. klem;) og lykke til med oppussingen. går nok bare godt;)

Karoline sa...

Nyyyydelig sofa :) La mitt elsk på den selv, jeg ;) Lykke til med å pusse den opp! Gleder meg veldig til å se resultatet :D

Gleder meg også til å se nyhetene hos princess :) Liker høsten, så det blir jo ikke så verst ;) Men litt sommer skulle jeg enda ønske meg. Har ikke sett så mye til den i år, gitt..

Støvlene mine er fra h&m :) De er sååå fine!

Ha en fortsatt god uke :)
Stor klem

Jatte sa...

WOW!!! så lekker, og til den summen a gitt.. det er jo gratis det!!!!

Jeg startet også på jobb igår, godt og komme tilbake, maaaaasse fine nyheter og mere skal det bli, jeg sto også og hoppet når jeg så alt det fine :D weee..

Bli gjerne med på "gi bort" inne hos meg, om du ikke allerede har deltatt!

God Tirsdag,
Klemmer fra Jatte♥

Tino sa...

Vakker!
Så heldig du var som kom over en slik skatt, og til en utrolig pris da!
Ha en fin dag!
Klem T

Anitas Interiør verden sa...

Flott sofa og for en pris!!! blir spennende å se den ferdig, blir sikkert kjempe fin.
Prinsesse har mye fint,finner stadig noen ting der.

Jepp jeg gleder meg til høsten,koseslig inne tid med levende lys, fyr i peisen ,te kopp og pledd i sofan.

Ha en fin dag
Klem Anita

Mayes Krypinn sa...

Gleder meg til å se denne sofaen i ny drakt. Den var jo superflott, og så til den prisen!!

Klem Maye ;-)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Det var litt av et kupp...
Blir spennende og se hvordan det går.
Ha en knall fin dag
klem

Drømmeskyen sa...

Kjempefin sofa! For et kupp:) Gleder meg til oppdatering ang oppussing. Har en stol jeg vil trekke om, men vet ikke om jeg tør...

Klem

Sommerhuset i bakken sa...

Åh, for en herlig sofa! Den var utrolig fin! Det skal bli kjempespennende å se hvordan den blir når du har trukket den om.

Ha en finfin kveld!

To Ju Mama sa...

OOO, nydelig blir den:)) Og gi bort pris:))
Gleder meg til å se:)

Klem

Siri sa...

OI, WOW!! Gratulerer så mye med denne herlige skatten!! *Litt veeeeldig misunnelig* Disse møblene er bare såå fine! Ønsker meg en slik stol også jeg! *Dåne* Gleder meg til å følge prosjektet ditt! Dette klarer du vettuu! Og så fint det kommer til å bli! Ja, gleder meg til høsten med tanke på nye nyheter osv i interiørverden og i klesverden! Også håper jeg været blir bra! Vil ha mer sommer! :( Klem Siri

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Oooooh.. Den der var et herlig kupp.. Lucky u.. Gleder meg til å se den omtrukket ♥♥

Bente sa...

Ååååå, så fantastisk fin den var. Jeg er helt sikker på at du får til å trekke den om. Du er så flink, så. Ble nesten litt misunnelig, jeg. (smil)

Ha en flott onsdag, Linda.

Klem

Mette sa...

Den var jo helt awesome, og tipper den blir nydelig når du er ferdig med den! Mette =)

LillaPanter sa...

Der ble det sofa på deg ja :) Den kommer til å bli fantastisk fin etter at du har pusset den opp ;D Og det får du helt sikkert til.

Black Feathers sa...

Heisann ;)
Lekker rokokkosofa, jeg likte fargen også jeg ;) Blir spennende å se hvordan det går med oppussingen. Selv er jeg i gang med oppussing av en rokokko stol, som har vært i gul velur, (uhrg, ikke min farge.)

Ha en flott dag.
Hilsen Eline ;)