fredag 14. desember 2012

Hei Hå nå er det jul igjen!

Og hei og hå der var jeg plutselig på bloggen igjen:P Om det blir flere innlegg før jul, får tiden vise..Vi skal nemlig hjem til Helgeland i morgen:D det blir tidlig juleferie dette året på oss♥ Så noe positiv kommer da ut av det å gå sykemeldt! Trodde faktisk ikke jeg skulle klare å pynte til jul i år! Siden jeg har vært så syk..Men det går bedre og bedre, og med det kom lysten til å pynte sniiiikende;)
 
 
God jul bokstavene jeg dekorerte med juleark i fjor, står i år på pianoet. I fjor lagde jeg en julelandsby som sto der...Den får komme tilbake neste år den. Vil noen se hvordan julelandsbyen så ut, trykk HER!
 

 
Julen hos meg er som i fjor, dominert av rødt:) Blir liksom ikke helt jul uten det røde..selv om hvit jul er helt fantastisk det også..Derfor er faktisk kjøkkenet helt uten rødt i år;) Bare hvitt og sølv
 
 
Skal prøve å titte innom dere mens jeg er hjemme. Da har jeg all verdens av tid, og slapper skikkelig av! Problemet er at internett ikke er så stabilt..Så vi får se hvordan det går;) Har også en tendens til å glemme all teknologi når jeg er hjemme..sitter bare og koser meg i godstolen ved vinduet mens jeg titter utover havet:D
 
Håper dere alle nyter førjulstiden og ikke lar stresset ta overhånd:)
 
 
God Klem
 
 

9 kommentarer:

Karen sa...

Så koselig at du er innom bloggen:)) !!
Nydelig julepyntet hos deg!
Jeg må også ha litt rødt i julen, det hører liksom med! Håper formen din blir bedre dag for dag.
Håper dufår en fin juleferi på Helgeland. Her i Mo i Rana er det ikke kommet julesnø enda, håper detkommer litt, da kommer liksom den siste biten julestemning på plass;)
Fortsatt god førjulstid til deg!
Karen

Karoline sa...

Juhu, koselig å se at du har satt igjen spor :D Håper du får en nydelig jul uansett! Og det gjør du nok ;)

Dere har det så koselig! Rødt er nydelig <3

mirjamsdrøm sa...

Herlig julestemning hos deg Linda!!
Kjedelig å høre at du er syk, men god at du kan slappe av og kose deg litt også da ;)
Nyt hjemmejulen som best du kan!
Julekelm fra meg :)

Har en drøm... sa...

Så koselig med et innlegg Linda, og høre at du har det fint:))
Blir nok koselig og reise hjem til jul ♥ ENJOY:))

Mailinn`s interiørblogg sa...

hei på deg du;) nydelig du har det i juletua di. Håper det går bedre med deg. Leste vel i forrige innlegg at du hadde vært endel syk?;/ håper du har det bedre nå. Tipper det blir godt å komme nordover å feire jul ja. Og i kveld har det kommet SNØØØ;) håper det fortsetter... dog i moderate mengder. Husker godt den sinkhus landsbyen din i fjor. vakker!!! tenk at det er et år siden. Herreverden tiden går fort. Har vært litt inaktiv i blogglandia i lange tider egentlig. Mange grunner til det. Men nå er jeg tilbake for fullt. får krysse fingrene for flere følgere i 2013 enn i 2012..hihi ;) kos deg så masse i jula. stor klem til deg ;)

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Linda, er bare innom for å takke for gode ord hos meg og for å ønske deg ei fortsatt fin jul <3
Er ikke kommet helt i siget enda men regner med vi blogges på nyåret :)

Juleklem fra meg

Siri sa...

Hei! Så koselige bilder :) Vondt å høre at du ikke er i form. Slapp av og prøv å nyte julen! Plutselig er den over! ;) Her blir det ogsålite tid til bloggen om dagen... Men men! Masse godbedring, Linda <3 klem Siri

Lykke i Jordbærveien 4 sa...

Så koselig å se deg her igjen:) Nydelige bilder, helt enig blir ikke jul uten litt rødt♥ Håper du har hatt en kjempe fin jul og nytter fine romjulsdager:) Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år:)
Klem Mari ♥

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Kjempefint!
Klem