tirsdag 15. mai 2012

Stua vår..

Jeg har jo fått en del nye følgere i det siste. Så da tenkte jeg at jeg skulle vise frem de forskjellige rommene i Leiligheten. Først ut er den ene delen av stua. Vi har en lettvegg som deler stua vår i to. I den ene delen ha vi tvkroken, aka kosekroken. I den andre delen står min høyt elskede sandfargede sofa, aka besøkskroken. Det er denne jeg viser i dag. Har mye besøk av venner og familie, og valgte derfor å ha mye sitteplass isteden for spisestue:)


Fikk meg endelig drømmesofaen i fjor sommer. Den kommer fra Skeidar. Bordet har jeg lagd selv, innlegget om det kan du se her HER. For dere som har fulgt meg en stund er det ikke mye nytt som har skjedd her. Speilet over sofaen er nytt da. Fikk det i julegave, men hadde ikke plass til å ta det med meg da. Så fikk det til Trondheim etter påske;) En ny pute har det også kommet siden sist. Det er den med sommerfugl på:)


Bak sofaen står mitt herlige piano som jeg overtalte kjæresten å hente på Steinkjer! Tungt som fy var det..sier han, jeg slapp å bære;) Var opprinnelig brunt, men ble finere som hvitt:) Nå gjenstår det bare å lære seg å spille på det;)


Stolen som står ved pianoet er ny. Eller ny for meg iallefall:) Fant den på Finn sammen med andre små skatter dere skal få se etterhvert:D Herlig farge på den ikke sant? Sammen med noen gule blomster ble den riktig så sommerlig♥


Nå er det bare dager igjen til 17. Mai! Den beste dagen i året! Bare slått av julaften;) Håper inderlig på finvær..og ifølge yr.no skal det ikke bli så alt for ille:) Krysser fingrene:)Klem

9 kommentarer:

http://www.ninasskatter.com/ sa...

Så koselig stue.Lyst og luftig:)

Maris Gyngestol sa...

Ah! Drømmer om piano selv, og har blitt lovet det. Men det drøyer veldig -skjønner ikke det! :p

Den stolen var jo kjempe nydelig!!
Gleder meg til å se resten av skattene!
-Mari

♥ Helen sa...

Veldig koselig besøkskrok.

Elisabeths idyll. sa...

Fin-fint ;o))) Den nye stolen var kjempe søt ;o))
Fin kveld til deg snuppa ;o)))
Klemklem

Har en drøm... sa...

Flott stue dere har:)
Med plass til mange gode venner, det er viktig det ♥

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Som vanligt hardu´det fint hjemme hos deg, ja jeg får dessverre jobbe på 17.maj... :(

Sivs verden sa...

Det er så fint hos deg Linda!:) Nydelig farge på den stolen ja:)

Klem

Kremaktig sa...

Nydelig fin-stue :D Ønsker deg en knallbra 17. mai, uansett vær! Kos deg ;)
Klem

Litt Slitt & Litt Hvitt sa...

Hei vennen :)

Så fin stue du har :) Så lyst og koselig :) Også piano..! Det var nydelig <3 Jeg har også så lyst på piano..men har ei lang trapp opp til stua, så ser for meg en umulig bærejobb ;)

Tusen takk for så koselig hilsen hos meg :) Alltid så koselig å høre fra deg:)

Ha en kjempefin 17 mai-feiring og kos dere masse!

Klem og kos og hipp hurra!