onsdag 30. januar 2013

Pus!

 Izzie slapper av på reinsdyrskinnet..Jeg slapper av på sofaen. Nettopp kommet hjem fra Kafebesøk med en venninne:) Koselig!
 
 
Visste dere at katter sover ca 16 timer om dagen? Og at 30% av den våkne tiden brukes på å stelle pelsen? Er visst ikke bare Izzie som er skikkelig lat. Nå når det er kaldt ute er hun knapt ute heller..Katter er opprinnelig ørkendyr, og tåler ikke kulde så bra. derfor må man passe på at katten ikke er ute i flere timer om gangen når det er skikkelig kaldt!
 
Izzie og jeg "snakker" masse sammen:p For det er slik at dess mer man snakker til pusen sin, dess mer snakker hun tilbake:) Dette får alle rundt meg til å le..fordi vi går å mjauer sammen:P hihi! Hvis man ikke svarer når pusen mjauer, vil hun etterhvert slutte. ..Kanskje ikke alle som er like glad i masemjau;)
 
Så har jeg funnet ut at jeg og Izzie er ca like gamle, i katteår:P
 
Leste også her en dag at katter helst ikke drikker vannet som står ved siden av matskålen sin. Dette er på grunn av at i naturen, vil vannet ved siden av byttet, være forurenset. Vet ikke om dette gjelder alle. Med Izzie drikker kun av hunden sin skål, eller helst vil hun drikke rett fra springen på badet;)
 
Katter er rare!

 
 
 Skikkelig interiør innlegg i dag liksom:P Men trøster meg med at vindusbordet er med på bildet, og dermed er det greit;)
 
Ha en fin dag!
 
 
Klem

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi synest det var interessan lesing eg,dei er ganske intelligente desse kattene og masse artige bilder av katter rundt:)
Kos deg med katten og ha ein fine ettermiddag!
Klem fra Lillian

Rebekka sa...

Masse nytt å lese her ja.Tror ikke jeg visst noen av disse tingene....Tydelig at jeg ikke har så mye peiling på katter kanskje :))
Ser herlig ut å ligge å sløve på reinskinnet :)))

Ha en fin ettermiddag

KLem

Nennes sa...

Katter er herlige :)
Ler mye av vår katt!

Klem

Nennes sa...

Nydelig katt forresten :)

Lykke i Jordbærveien 4 sa...

hei hei:) Kjenner meg igjen i egen katt. Pus drikker også av hundenes vann, så nå tokk jeg vekk vannskålen til pus:) Pus bor i senga vår om dagen, vil ikke ut! Jeg må presse han til å ta en liten tur ut på do, utrolig hvor lenge han kan holde seg:) Husker ikke farge kodene på soverommet, men skal se i byggepermen. Må bare grave den frem først:) Ønsker deg og pus en fin onsdags kveld♥ Nydelig pus hadde du♥ klem mari

Fossestua sa...

Flott innlegg! Så ut som pusen din koste seg maks på reinskinnet :)

Er katte-eier selv til to 3-års gamle puser,og skulle ønske at ALLE katte-eiere erværvet seg kunnskap om katten FØR de skaffet seg en. Er så mange som ikke har peiling og ikke bryr seg heller. Er jo "bare" en katt liksom, er det mange som mener. Våre har katteluke så de går fritt inn å ut. Har også kattedo til de inne, så de slipper å gå ut om de ikke vil :).

Sivs verden sa...

Her var det ting jeg ikke viste om katter ja:) Katten vår mjauer MYE,så jeg skal jammen begynne å mjaue igjen;)
Å nå skjønner jeg hvorfor hun heller drikker av King sitt vann!;)

Klem

elviras drops sa...

Masse interessant lesing om katter:-) Her i huset har vi to katter, ein liten og ein stor.
Klem frå katteelskar:-)

Elisabeths idyll. sa...

Heisann søta ;o) Lenge siden jeg har vært innom deg..er så travelt for tiden..puh ! Takk for koselig kommentar hos meg <3 Lysekronen er kjøpt i stavanger. De er tre enkle jeg har satt sammen.... Jeg har sett de har nesten like på Ellos faktisk ;o))
God helg til deg ;o)
Varme klemmer Elisabeth

Hespe sa...

Så herlig ! Nå lærte jeg mye nytt om katten altså ;) Åh, skulle gjerne hatt en liten pusekatt og mjauet litt sammen med jeg - de er jo så skjønne!

Ønsker deg en super kommende helg!

Klem fra Hildegunn

Marthine sa...

For en nydelig pus!

Frk Elton sa...

Så søt, kattemenneske som jeg er elsker jeg alle rare ting katter gjør ;)
Tusen takk for peanøtttipset,det skal jeg prøve :)
Nyt helgen!
Klem