søndag 17. februar 2013

Blommor♥

En fin hortensia har funnet veien inn i Leiligheten. Det er faktisk over en uke siden..og den lever enda! Hurra! Jeg er nemlig elendig på å ta vare på blomster..
 
 
Den står på den fine stolen som jeg fant gratis på Finn.no. Den var allerede malt, så den passet jo perfekt inn!
 
 
Fuglehuset er fra Kremmerhuset
 
 
Fortalte jo at vi var på visning her om dagen. Det ble ikke noe hus på oss. Ikke fordi det ikke var flott..Det var nærmest perfekt. Men vi var ikke de eneste som syntes det;) Huset gikk 600.000 kr over takst! Sprøtt! Det er virkelig tilstander når det gjelder bolig her i Trondheim!
 
 
I går var jeg i et kjempeflott bryllup! Kjente giftelysten steg noen hakk;) I dag står Kinamat på menyen, og resten av kvelden skal brukes i sofakroken:D
 
 
Klem
 
 

 

12 kommentarer:

Bittelille huset/Jennifer sa...

Skikkelig vårstemningsbilder:) Hortensia er en av mine blomsterfavoritter, men jeg er ikke så flink til å holde liv i de lenge av gangen når de står inne, rekorden er 3-4 uker;) Ute trives de derimot godt hos meg, hvert år har jeg hatt de fra mai-august:)

Boligmarkedet er jo helt vilt om dagen, ikke lett å finne seg noe nytt, man liker jo gjerne det samme som så altfor mange andre;) Vi har jo ikke hast siden vi allerede har et hus, men håper vi snart kan finne drømmeboligen for oss. Håper dere gjør det samme:)

klem klem

Sivs verden sa...

Fin stol du har funnet på Finn da:) Nydelig farge på hortensian, jeg har også en i blå. Ikke noe flink jeg heller når det kommer til å ta vare på blomstene;)

Ha en fin søndag:)

Klem

Christine sa...

Fineste blomsten! Mamma fikk en stor en av meg på morsdagen, og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte en til meg i samme slengen! De kan jo settes ut når det blir varmere i været (sånn om 50 år når man kanskje merker noe til klimakrisen her i Bergen...) :p

Fineste symaskinen oppå pianoet ditt da! Jeg har fått klarsignal fra mormor om at jeg kan få hente hjem hennes symaskin nå, så må gruble litt på hvor den skal få plass. Jeg kan ikke huske å ha spurt om jeg kunne få den, men det husket hun ;) Og glad er jeg, for de er kjempeflotte!!

Ønsker deg en koselig søndagskveld, og en fin uke som kommer.
Klem fra Christine

Mailinn`s interiørblogg sa...

hei på deg i kvelden;) hortensiaer er jo bare de nyyyydeligste blomstene. fikk vårstemning av bildet ditt. kjempe kupp du kom over siden du fikk den søte stolen gratis;) passet jo perfekt hjemme hos deg. kos deg i sofaen. skal jeg også i kveld;)

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Nydelig blomst på en søt stol :)

Fin søndag ♥

To Ju Mama sa...

Hehe, av en eller merkelig grunn klarer jeg alle unntatt hvite, de blir brun med en gang!!

Så nå vuderer jeg og kjøpe falske hvite, billigere og ser jo faktisk ekte ut om man tar en fra skikkelig butikk.. da har jeg min evig også =))

Lillekatt sa...

hehe, høres kjent ut det der med blomstene!!

Anonym sa...

Oj 600 000 over takst,det er nesten heilt gale for et hus er jo ikkje verdt det,håper dere finne noko annet som passer der og som kan bli deres:)
Så utrulig fine den stolen var i nydeligeste fargen:)

Ønsker deg ei fin ny veke!
Klem fra Lillian

My Dream sa...

what???? 6hundretusen over takst?? det er jo bare sykt!

Fine bilder.... koselig m piano da!!

Klems Diana.

Bente sa...

Hortensia er jo såå nydelige. Har prøvd flere ganger, men de lever bare ei uke eller to hos meg.

Ha ei flott ny uke

Klem

Lykke i Jordbærveien 4 sa...

Kjempe koselige blomster og nydelig farge på stolen:) Ønsker dere en fin ny uke♥ klem

LillaPanter sa...

Veldig fin farge på den stolen! Og blomster er så herlig i alle regnbuens farger. Blir blomstergal når våren nærmer seg og jeg merker den er på tur snart.. ;p