torsdag 20. juni 2013

Sommerlig Stue

Og plutselig var det gått over to uker siden sist! ...Ikke helt frivillig vel og merke. Men siden kameraet mitt ble ødelagt, har jeg ikke hatt noe å ta bilder med..og da kommer man ikke langt desverre;) Nå har jeg endelig fått kjøpt meg et nytt kamera


Vindusbordet mitt har kommet opp fra kjelleren siden sist. Og koffertene er plassert under. Fungerer fint som avlastningsbord når man har gjester:) Skulle gjerne hatt en rund gulvmatte her..Noen som har tips om hvor jeg kan finne en?


Herlige sommerfarger inne i leiligheten nå.


Sniker med skjell lampen min med på bildet;) ..Den har enda ikke fått elektrisk lys. ..Bare snart 1 år siden jeg kjøpte den;)


Har blitt en ivrig syklist..og rundt om på sykkelturene finner jeg masse syriner ;) De er så fine! Så lukter de helt himmelsk


Dagene går så fort! Og jeg kan ikke love at jeg blir kjempeflink å blogge igjen riktig enda;) Snart tar jeg en uke ferie, og da skal jeg hjem til Helgeland♥ Men vi driver på med et spennende prosjekt ute som jeg gleder meg til å vise frem:) 

Håper på fine dager fremover så vi blir ferdige;)


Klem 
3 kommentarer:

Natalie sa...

Såå fint og sommerlig hos deg Linda <3 Hvilket kamera har du kjøpt? Veldig fine bilder iallefall :D Vurderer å kjøpe nytt kamera selv, eller fikse på det gamle, hmm ;)

Anonym sa...

Flinke du er som sykler og på denne tida er det godta sykle rundt og syriner er jo så vakre:)
Ønsker deg ein fine dag!
Klem fra Lillian

Marit sa...

Herlig nå som man kan plukke blomster ute, i stedet for å betale i dyre dommene i butikkene. Jeg har en bukett med Lupiner i ulike farger, samt Peoner i knopp. Herlig!