onsdag 4. januar 2012

Godt Nyttår!!

Nå har jeg ikke vært her inne på bloggen siden i fjor!! hihi ...Begynner jo faktisk å bli en stund siden sist jeg skrev et innlegg her inne, og ikke har jeg vært noen god bloggevenn heller. Men jeg har en god unnskyldning da..Har ligget flatt ut med influensa siden 29 desember. Heldige meg, ikke sant? Kjørte hjem til Trondheim 30 Desember full av feber og helt uten stemme..I den dumme tro at jeg mirakuløst skulle bli helt frisk til Nyttårssammenkomsten vi hadde planlagt å holde hjemme hos oss.. Slik ble det altså ikke! Og dermed ble dette den verste nyttårsaften jeg noen gang har ''feiret'' :P Meeen...feberfull og i halvsvime, så kan man ikke gå glipp av fyrverkeriet! Kan man vel? ;) Så det fikk jeg med meg da♥Julen har iallefall vært kjempefin! God mat og masse fine julepakker!:) Fikk meg et nytt stort speil, vaffeljern, dessertskåler, vinglass, bare for å nevne noe. Men det beste med julen er er at jeg har hatt muligheten til å slappe av, og kose meg sammen med familien:)


Selv om året har begynt på en mindre koselig måte, har jeg stor tro på at 2012 blir en fintfint år:) Har dere noen nyttårsforsetter? Det har ikke jeg!:P For en gangs skyld skal jeg ikke love meg selv å trene mer og spise sunnere! jeg skal rett og slett bare love meg selv å gjøre det beste jeg kan, med det jeg kan gjøre noe med:)

Tusen takk for alle fine kommentarer og all den herlige inspirasjonen jeg har fått fra dere i året som har vært! Gleder meg masse til å se alt det herlige, sprøe, morsomme og fine jeg vet jeg kommer til å lese om og se inne på bloggene deres i 2012:D

Nå skal jeg bare bli helt frisk, pakke bort julepynten, så er jeg med jeg også!;)

Godt Nyttår!!

8 kommentarer:

Min Vinterverden - Laila i Noatunet sa...

Øsj! Det var ikke noe koselig at du var blitt syk! Masse god bedring og godt nytt år til deg! Håper det fortsetter bedre enn det startet :)

Takk for koselige hilsener inne hos meg! Jeg blir glad for hver eneste en! :D

Nyttårsklem til deg!

Hege Pauline sa...

Uff da!! Det hørtest ikke noe særlig koselig ut å være syk på nyttårsaften!! Men godt du har sluppet det i jula og hatt en kjempefin jul :)
Masse god bedring og godt nyttår!!
Håper det nye året blir akkurat slik du ønsker og vil :)
Klem Pauline

Bente sa...

Velkommen tilbake, håper du snart er frisk og rask igjen.

Klem Bente

Og GODT NYTT ÅR

The Pursuit of Happiness sa...

Uff da, stakkar deg.. jeg følte influensaen nærme seg, men jeg kom meg unna!!:) Håper du uansett har hatt ei kjempefin jul og kost deg masse! :) Gleder meg til å følge deg i 2012 også! :-D
Jeg har ikke lagt nyttårsforsetter..men det er jo den treninga som står baki hodet da.. jeg og samboeren har avtalt at vi begge skal bli flinkere...vi får se ;)

Godt nytt år og god bedring <3
KLEM!

Josefine sa...

Æsj og fy!!! Så kjipt at du var syk..Det er ikke noe gøy..Men det er godt du er frik og rask nå=)
Også bra at du har koset deg med familien,det har jeg også gjort=)Deilig å ha alle rundt seg og ikke stresse i det hele tatt=)=)=)
Nyttårsforsetter??Nei,uuff-blir bare så skuffet over meg selv når jeg ikke har klart det jeg skulle klare..hehe..Nei,nada nyttårsforsetter her,og godt er det.
Ha en fiiiin Torsdag=)=)
Klem Josefine

Josefine sa...

haha- det skal stå-godt du er nesten frisk og rask nå..Går fort over tastene..haha..
Også:
GODT NYTTTTT ÅRRRR=)=)=)
Klem igjen!!!

Siri sa...

Hei Linda! Så godt du er på beina igjen. Så kjedelig at du skulle bli syk akkurat til nyttårsaften:-( Har savnet deg her inne, hihi. Synes det du skrev om nyttårsforsett var så fint! Jeg er helt enig med deg. Hvorfor ikke lage seg noen koselige oppmuntrende forsetter istedenfor det som alltid går igjen om mat og trening? :-)) Klem <3

Siv`s verden sa...

Godt nytt år til deg også Linda!:)


Klem