onsdag 25. januar 2012

Ny stue del 2..

Da var dagen kommet da kosekroken er blitt bloggbar:P Og at været tillot bilder! I Trondheim har det faktisk vært noen nydelige dager nå! Masse herlig sol! Ulempen er at det har vært -13 grader også..Brrr! Så etter å ha vært ute på tur med hunden er det deilig å krype opp i kosekroken med en kopp kakao eller te:)


Slik ser det altså ut i andre delen av stuen etter ommøbleringen:) Enda en mintfarget pute har fått plass. Var tilbud på dem på Skeidar;) Skinnfellen er så god å varme mine kalde føtter på. har muligens lyst på den gulvmatta i en lysere farge..Men har ikke helt bestemt meg enda.


Lengter etter å bytte ut dette Ikea bordet..Vil ha et sånt med fiiine føtter og litt romantisk utforming. Det blir vel en dag..Til da duger dette..


Akkurat denne delen av stuen vår har jeg aldri vist frem. Nemlig TV'n! Denne delen er det kjæresten som styrer med. Derfor de (etter min mening) alt for store høytalerne:P Men jeg har iallefall fått malt tv-benken hvit da!


Dette er utsikten min fra bloggekroken min:D Home&Away ruller over skjermen som den har gjort i, hvem vet hvor mange år:D ..Må fremdeles få den med meg;)

Tv'n blir vel aldri nydelig uansett hva man prøver på:P Har tenkt på et tv-skap for å skjule hele sulamitten, men har ikke funnet noen som er store nok til å skjule høytalerne også. Nei, det får bare være:)


Takk for alle fine kommentarer! Det er dere som gjør det så gøy å blogge:) Har forresten enda problemer med å kommentere hos enkelte av dere..Så hvis du er vant med å høre fra meg og ikke gjør det, så vet du hvorfor:P Har fått et tips for å slippe problemene, som jeg skal prøve ut:)

Ønsker alle som er innom en fiiin Onsdag!


Klem

9 kommentarer:

Precious Home sa...

Tv-hjørnet er ikke mye vist hos meg heller...nemlig pga høytalerene..Hjelpes! MÅÅÅÅ de være så store...Ja til musikk, lyd og alt det der, men mye finnes i mindre format vel;) hehe...

Ha en fin kveld!

Monica - I min lille verden sa...

Rart det der, med den lille delen av huset samboern styrer :P Her har jeg samme problemet. Men vi fallt for en tvbenk av gjennomsiktit glassplater. Tv benken var såå fin i butikken, men med ledninger i alle retninger ble det ikke helt det samme :P

Vil gjerne høre hvis tipset om kommentarer fungerer:)Jeg begynner å bli skikkelig lei å ikke få lagt igjen spor alle steder:/

Siri sa...

Lekkert Linda. Og sofaen var jo knallfin! Kom til rette her synes jeg. Skjønner hva du mener med høyttalerne. Jeg ga min kjære nytt hjemmekinoanlegg i bursdagsgave i helga som var. Nå er de STORE høyttalerne endelig borte! Og jammen fikk vi ikke igjen 1300 kr for det :-O Ble billig å skifte hjemmekinoanlegg for mannen med andre ord. Haha.. Jeg har fortsatt lyst til å flytte inn hos deg, Linda! hihi <3 Klem

Jeanette sa...

Takk for kommentar:) Jeg skjønner hva du sier. Jeg redigerer av og til, men mest er det nok innstillingen på kameraet. Får se om jeg får gjort noe med det, slik at objektene kommer bedre frem. Takk for tilbakemelding;)
Klem J.

Bente sa...

Så fiiint det ble i stua.
Ja, den TVn er aldri vist her heller, men det ble bedre da vi hengte den på veggen og fikk lydlist. Nå er de plagsomme høytalerne borte vekk i alle fall.

Klem Bente

Siv`s verden sa...

Så fint Linda:) Har også noen høytalere her i hus også som jeg fint kunne klart meg uten;)

Klem

Bird sa...

tøff du er som viser tv hjørnet da!!
:) det er liksom den store neifaktorn i stua vår og ja:) gleder meg tilo det blir tvstue en gang i fremtiden!!!:)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Så koselig en tv-krok :) herlig med hyllen og det vanle vinduet... samboeren min hater gutterom til høytalere og sånt ;-) og jeg har tv-skap :-) ha en fin dag! Klemmer

Den Grønne Baljen sa...

koselig tv krok dere har... Tv er vel et must.... men jeg skulle gjerne hatt den gjemt i et skap =)))


ha en fin dag =))

kerstin