onsdag 18. januar 2012

Tid..

Er blitt den 18 Januar allerede. Synes tiden går fort! Heldigvis tenker jeg..Da blir det snart vår! Noen flere som gleder seg til fuglekvitter, hestehov og solskinn i vinduet?
Her i Trondheim er dagene mørke..Ikke mye solskinn i vinduet nei.


Men tiden går jo ikke..Den kommer!

Noen ganger er det greit å huske på det ordtaket der. Når man er sliten og trøtt og føler at stresset tar overhånd..Og man ikke får gjort halvparten av det man egentlig skulle ha gjort. Men det er jo ikke akkurat de dagene man fikk vasket stua som man husker i ettertid. Det er kafébesøk med en god venninne, filmkveld med søstrene, kosestund med tantebarnet og skogsturer med hunden og kjæresten som legges på minnet:)

Så, stress ned og nyt dagen:D


Klem12 kommentarer:

Hulda sa...

Det har du rett i. Tida går mot vår! Nydelig klokke!

Anonym sa...

Herlig skrevet storesøster <3

Lindas Lille Leilighet sa...

Søte Lillesøster♥

Josefine sa...

Nydelig skrevet,Linda=)=)Tiden går fort,synesJanuar har rast avgårde. Jeg gleder meg til våren=)
Nydelig klokke=)=)=)
Ang problem med å legge igjen en liten hilsen: Ja,det har vært noe tull der...Men har hatt det samme problemet på andre bloggere også..Hmmm...Aner ikke hva det er for noe...Men det ser ut til at det er løst nå,ihvertfall på min blogg=)=)
Ha en alldeles hoppende flott Onsdagskveld=)=)
STOR KLEM FRA JOSEFINE

Siv`s verden sa...

Så fint skrevet Linda!:)

Klem

Natalie sa...

Hei og takk for koselig melding! :D
Hos deg går faktisk det veldig bra å skrive kommentar, heldigvis!
Ikke verst å ha en trofast bloggkommentator! Kjempekoselig :D

Princess Solsiden ja! Haha, da har jeg jo sikkert sett deg mange ganger, jeg er jo omtrent naboen til solsiden, og er der derfor liitt for ofte! :P hihi. :) Koselig å jobbe på en sånn butikk da.. jeg er på utkikk etter jobb selv nå, da stipend ikke strekker til :P Men skal ikke være lett å finne noe her i Trondheim, synes jeg :)

Gleder meg MASSE til vår jeg også. Vi driver så smått å vurdere å selge leiligheten og kjøpe ny, vi får se.. jeg vil ha det liitt større. Da har vi iallefall mye å se frem til :)

Ha en fin kveld videre søta! :D

fröken negativ sa...

Fint skrevet, og så veldig sant! NYT er stkkordet! Fortsatt fin onsdagskveld:)

Monica sa...

SÅÅ sanne ord!! :)

Siri sa...

Hei! Så godt skrevet. Helt enig, man bør stresse ned og sette pris på de gode stundene! Nyyydelig klokke du viser bilde av, Linda! Ha en fin dag, klem Siri

Tove `blogg verden sa...

Jeg venter på solen- Lei mørketiden rett og slett! Våren er det litt for tidlig å vente på :D Den kommer ikke før i slutten av mai uansett her jeg bor!
Nyt helgen
klem Tove

Veronica sa...

Ja, heldigvis går det mot lysere tider.
Her på sørlandet var vi så heldige å få hilse på sola i dag.
Herlig!
God helg.
klemmer

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Jeg syns også at januar har gått ekstremt fort i år, og heldigvis for det! Det er den tyngste månenden for mitt vedkommende, men nå begynner det jammen å gå mot vår! Ååååh som jeg gleder meg:) Om bare noen få dager ser vi sola igjen her oppe, den har vært borte i 2 mnd'er nå så det blir helt fantastisk!

Ha en finfin helg;)
KLEM