fredag 29. juli 2011

Tid for å blogge igjen..?

Hverdagen er over oss igjen. Tv2 har begynnt sine vanlige sendinger..og flere av dere har begynnt å blogge om interiør igjen. Kanskje det er på tide å la seg smile av uviktige ting igjen? Tragedien som har rammet Norge har vært helt uvirkelig og vanskelig å forstå..Kommer nok aldri til å forstå..
Tankene mine går til dem som ikke er med oss lengre, og dem som står igjen. Selv om vi sakte men sikkert vender tilbake til hverdagen kommer vi aldri til å glemme.

...

 
Hadde noen fine feriedager i Stockholm, sammen med familien min. For en nydelig by! Hadde ikke gjort noen forberedelser på forhånd, siden det ikke var meningen at det var dit vi skulle. Alle som har vært i Stockholm vet at dette er en stooor by! Og uten noen som helst peilig på hva og hvor, er det ikke lett å orientere seg.
Såå mye fint å se på. Dette er absolutt en by jeg skal tilbake til. Og da skal jeg legge slagplan! Slik at jeg får sett mest mulig.

Var 8 timer i byen en dag..skulle kose oss skikkelig, og spise på finfin restuarant. Fant fort ut at å finne ledig bord var alt annet enn enkelt. Byen var stappfull av turister. Vet dere hvor vi endte opp? På Burger King! Slik er det når magene rumler og føttene verker;) Som sagt, neste gang blir det slagplan! hihi


Fikk iallefall sett ''Gamla stan''.
En supersjarmerende del av Stockholm.


Mmm..Godis:D

Kom meg også innom noen loppiser langs veien. Ble ikke store funnet, men to serveringsfat fikk jeg med meg hjem. 20 kr kostet dem pr stk..Ingen dum handel. Fant meg også en stol..Men den hadde jeg desverre ikke plass til i bilen. Hadde jeg bare pakket litt mindre..sukk..


Stockholm får terningkast seks fra meg :D


Terningene kjøpte jeg hos Åhlens. Ble ikke så mye interiørstæsj på meg denne gangen. Men ble flere klesplagg og to par sko, og da kan man ikke klage;D

Har nettopp blitt ferdig med et lite maleprosjekt som dere skal få se i neste innlegg:)


SommerKlem


10 kommentarer:

Mine hverdager (Anne) sa...

Dit kunne jeg tenkt meg og vært en gang også, men som du sier, lurt å ha en slagplan. Kjempefine fat ♥

Siri sa...

Hei!

Hører mange sier at Stockholm er en kjempefin by. Har veldig lyst til å dra dit en gang!

Det er ikke alltid man får kjøpt så mye, men du har sikkert fått kost deg masse, og det er jo det som er meningen med ferie! :D Synes du har fått tak i mye fint jeg! Serveringsbrettene var jo så søte! Og ikke minst praktiske.. Kule terninger også!

Trine Lill sa...

Stockholm ja, dit vil jeg en gang også.:)
Så fine fat! Og de terninga der var kule da gitt!☺
Ha en fortsatt fin fredagskveld!

Alfa sa...

Hehe. ja ha en slagplan neste gang:0). Stilige steinterninger.
Ha en koselig kveld.
Klem

Anonym sa...

Har tenkt på Stockholm jeg også, får se hva det blir til.

Jeg fant ut at jeg kunne like godt tipse om Bridesmaids-filmen jeg så i går, og om Urdihuset. Tross alt trenger vi avbrekk fra alt det i avisene. Jeg ble iallfall helt gåen av det.

LykkeLise sa...

Åh fantastiske Stockholm:):)
Jeg har bare vært den en kveld med jobben, men skal tilbake å shoppe;)
Hihi...etter at jeg endte opp som dere engang, som man ofte gjør etter mye trasking og sulten tar overhånd, har jeg begynt til å finne restauranter på nett før vi drar. Jeg er veldig opptatt av mat da;)

Nyt den fine sommerkvelden:)

Klem Lise

Bente sa...

Ja, jeg har også funnet ut at det lønner seg å sjekke litt før man reiser til større byer.

Ha ei fin helg

Klem Bente

Josefine sa...

Heisann!! Takk for koselig kommentar,det varmer=) Tusen takk for at du synes pallebordet mitt er fint=) Ja,bordet er beiset-Jotun interiør beis i fargen Shabby=)En kanll fin farge. Nyt denne herlige Søndagen=)Klem Josefine

Laura sa...

Hallo! Such a lovely blog! I've never been to Stockholm..really would like to!
Thanks for sharing!
Greetings from Rome.
Laura@RicevereconStile

hobbyvimsa sa...

Hei Linda!!

Ja viktig og komme så smått tilbake til hverdagen igjen nå,men viktig som du sier å ikke glemmer:)

Ser ut som dere hadde en kjempe fin tur,har faktisk ikke vært i Stockholm enda,men skal ta turen:)

Ha en fin søndag!!

Klem Linda:)