torsdag 26. januar 2012

Kveldstemning

 Tror det viktigste jeg har i huset på vinteren er telys! Kjenner jeg dere rett er det nok flere enn meg som føler det samme;) Er jo så koselig å tenne lys♥ Gjør mørketiden litt lettere. Leste en blogg her om dagen, der hun sa at hun ønsket seg et abonnement på telys! At man får tilsendt nye telys hver 14 dag på vinteren;D Tror hun var inne på noe der! hihiTelysestakene og den lille sinkboksen lå i esken jeg fikk med meg fra venninnen min her om dagen♥


I morgen tar jeg fly til Mo i Rana. Skal besøke en barndomsvenninne. Har kjent hverandre siden vi var 4 år! Gøy å tenke på at vi har holdt sammen så lenge:) Ses ikke så ofte, men da er det jo ekstra koselig når vi først møtes. Skravla går fra vi står opp til vi går og legger oss:D Gleder meg masse 


Har også meldt meg på en konkurranse på Tid For Hjem. Om å vise frem mitt beste interiørtips. Deltar med salongbordet mitt, som jeg lagde av et gammelt vindu. Du kan se innlegget HER. Om dere har lyst å stemme på meg, hadde jeg blitt KJEMPEGLAD.
Trykk dere inn HER. Bildet mitt er dette:


Med overskriften ''Nytt bord av gammelt vindu''
Fikk ikke til å linke direkte..Klem

onsdag 25. januar 2012

Ny stue del 2..

Da var dagen kommet da kosekroken er blitt bloggbar:P Og at været tillot bilder! I Trondheim har det faktisk vært noen nydelige dager nå! Masse herlig sol! Ulempen er at det har vært -13 grader også..Brrr! Så etter å ha vært ute på tur med hunden er det deilig å krype opp i kosekroken med en kopp kakao eller te:)


Slik ser det altså ut i andre delen av stuen etter ommøbleringen:) Enda en mintfarget pute har fått plass. Var tilbud på dem på Skeidar;) Skinnfellen er så god å varme mine kalde føtter på. har muligens lyst på den gulvmatta i en lysere farge..Men har ikke helt bestemt meg enda.


Lengter etter å bytte ut dette Ikea bordet..Vil ha et sånt med fiiine føtter og litt romantisk utforming. Det blir vel en dag..Til da duger dette..


Akkurat denne delen av stuen vår har jeg aldri vist frem. Nemlig TV'n! Denne delen er det kjæresten som styrer med. Derfor de (etter min mening) alt for store høytalerne:P Men jeg har iallefall fått malt tv-benken hvit da!


Dette er utsikten min fra bloggekroken min:D Home&Away ruller over skjermen som den har gjort i, hvem vet hvor mange år:D ..Må fremdeles få den med meg;)

Tv'n blir vel aldri nydelig uansett hva man prøver på:P Har tenkt på et tv-skap for å skjule hele sulamitten, men har ikke funnet noen som er store nok til å skjule høytalerne også. Nei, det får bare være:)


Takk for alle fine kommentarer! Det er dere som gjør det så gøy å blogge:) Har forresten enda problemer med å kommentere hos enkelte av dere..Så hvis du er vant med å høre fra meg og ikke gjør det, så vet du hvorfor:P Har fått et tips for å slippe problemene, som jeg skal prøve ut:)

Ønsker alle som er innom en fiiin Onsdag!


Klem

lørdag 21. januar 2012

Ny stue..

..Eller det føles nesten litt sånn ut da. For vi har ommøblert i stuen vår:D For noen dager siden hev jeg og kjæresten oss rundt og flyttet om! Ble så deilig med litt forandring her inne. Det vi har gjort er å bytte om på sofaene våre. Kosekroken (der tv'n står) er nå flyttet til den minste delen av stuen, og det ble ekstra koselig der nå:) Nysofaen står på andre siden av stuen, og fikk litt mer plass:) Skal vise frem bare den ene delen av stua i dag da..Den andre er ikke bloggbar:P heheSer dere de nye fiiiine putene mine!:D Love♥ Vet godt at jeg er sent ute når det gjelder å ha mintfarge i interiøret..Men sånn er jeg:p Trenger tid på å bestemme meg jeg. Det er derfor at når jeg fant ut at jeg ville ha en sånn lys og litt shabby stil, så viser det seg at denne stilen tydeligvis er på vei uuut:P haha Bryr jeg meg? Nei;)

Hvordan det så ut før i denne delen av stuen kan dere se HER.


Julelandsbyen er ryddet bort, og pianoet har fått noen sorte detaljer. Det gule pleddet er baksiden av et lappeteppe som min Bestemor har lagd:) Gult er kult, ikke sant!♥ På fremsiden er det litt mange farger for fargefeige meg, kanskje en annen dag får det ligge andre veien;)


Konsollbordet har fått en søt liten hylle over seg. Denne hyllen fikk jeg hos Svigermor i julen. Ikke som julegave, bare fikk den jeg:D Hun er så snill♥


I hyllen står de nyyyydelige skålene jeg fikk hos Lillesøster i julegave♥ Mintfarget er de også;) Dette er en serie jeg absolutt skal kjøpe mer av!


O'Herlige Lørdag! Var i bursdagsfest til en venninne i går, så dagen i dag skal brukes på sofaen sammen med kjæresten.
God mat, snop og film = Perfekt Lørdag

Ha en fiiiin dag!Klem


onsdag 18. januar 2012

Tid..

Er blitt den 18 Januar allerede. Synes tiden går fort! Heldigvis tenker jeg..Da blir det snart vår! Noen flere som gleder seg til fuglekvitter, hestehov og solskinn i vinduet?
Her i Trondheim er dagene mørke..Ikke mye solskinn i vinduet nei.


Men tiden går jo ikke..Den kommer!

Noen ganger er det greit å huske på det ordtaket der. Når man er sliten og trøtt og føler at stresset tar overhånd..Og man ikke får gjort halvparten av det man egentlig skulle ha gjort. Men det er jo ikke akkurat de dagene man fikk vasket stua som man husker i ettertid. Det er kafébesøk med en god venninne, filmkveld med søstrene, kosestund med tantebarnet og skogsturer med hunden og kjæresten som legges på minnet:)

Så, stress ned og nyt dagen:D


Klemmandag 16. januar 2012

Litt Nytt..

Hei og hopp! Blir noen dager mellom hvert blogginnlegg ser jeg...Mangler bare litt energi kjenner jeg. Den jeg har går til å holde seg våken på jobb;) Hold ut med meg..Det blir bedre!
Skal bare litt omega3 til vettu;)

I kveld har jeg vært på besøk til en venninne:) Hun var så søøøt og presenterte meg for en eske med saker og ting hun ikke vil ha lengre. Ikke plass til det sier hun..Skjønte meg ikke på den setningen jeg:P Men så BRA for meg da!


Tok gladelig med meg hele esken jeg, og en kurvreol også! i morgen har jeg fri, og da skal jeg kose meg med å finne plass til mine nye ting♥ Pusi vår Izzie var fryktelig nysgjerrig på hva som var i denne eska;) Halen med på de ene bildet, og hodet på det andre;) hehe


Velkommen til ale nye følgere som har lagt seg til. Så koselig at dere vil titte innom meg:)

Foresten så har jeg store problemer med å legge igjen kommentarer hos enkelte av dere for tiden..Utrolig dumt! Håper dette ordner seg snart. Er jo så mye jeg har lyst å mene noe om:D Flink som dere er!


Vi blogges snart igjen 


Klem

torsdag 12. januar 2012

Kjøkkensnakk..

Spisebordet har fått lilla duker på. Ingen er vel sjokkert over at det er blondeduker.. ;) Synes fargen er så søt:) Kjøpte dem på Princess før jul.


Julen er ryddet bort i alle rom, men på etasjefatet ligger nøtter og karameller som ikke er blitt spist opp..Enda;)


Har fått en gjennomtrengende lyst til å male kjøkkenet i det siste..Nå er det en slags beige farge på veggene. Men jeg tror kanskje jeg ville ha hatt lys grå eller en mye lysere beige isteden, som går mer mot hvit.. Har ikke nevnt dette for kjæresten enda:P Tror det er kroppen som roper etter noe å gjøre. Kjenner at kreativiteten ligger på bånn for tiden..Flere som har det sånn fra tid til annen? Håper på bedre tider snart:)


I dag har jeg hatt fri fra jobben og hadde planer om å dra en tur til byen og handle litt:D Men sofaen vant diskusjonen..Så i dag har jeg ikke gjort noe som helst. Litt godt det også da:) Kanskje jeg tar meg en tur på Mandag:) Ha en fiin Torsdagskveld!


Klem
mandag 9. januar 2012

Forandring Fryder..

Da erklærer jeg herved at julen er over! Ihvertfall for min del. Alle nisser og røde duker er pakket ned, og lagt i kjelleren:) Ser det enda er mange i Trondheim som både har julestjernen og julegardinene enda da..Men jeg synes det er godt at det røde er borte for denne gang. Nå gleder jeg meg til Påske!:D hihi

Ikke mye nytt å vise i stua egentlig, men det er eneste her det er ryddig;) Har jo vært syk, så rydding har ikke stått øverst på lista.


Har flyttet litt om på saker og ting. Gøy å forandre litt, fnne nye steder og sette det man har fra før:) Så har jeg hengt opp nye gardiner. Blondegardiner! Er jo glad i blonder jeg vettu;) Hva syns dere? De er egentlig ikke nye..Men har ikke hatt dem oppe siden vi flyttet hit, så på en måte er de litt nye:D


Ble lite farger her etter alt det julerøde ble tatt bort..Og kjenner jeg ikke er helt klar for alt det rosa jeg har. Så da ble to mintfargete stearinlys redningen:) Skal se om jeg ikke finner meg en pute i samme farge, eller noe annet stæsj på salget:D


Også denne saken her da! Fikk den i julegave hos Storesøster♥ Den er bare så vakker! Motivet er så fiiiiint. Dette er sånt jeg ser for meg at mine barn og deres barn skal arve etter meg;) hihi
''Denne tilhørte tippoldemor Linda'' ..Er jeg rar? :P


I dag var første dag på jobb etter julen og influensaen..Litt tungt, men godt også:) Herlig å slippe å ligge på sofaen hele dagen;)
Håper dere alle har hatt en fin start på uka:)Klem


fredag 6. januar 2012

Enda et bidrag..

Måtte rett og slett bare prøve meg med enda et bidrag til utfordingen inne på bloggen {Fabelaktig}. Da dobler jeg jo sjansene mine! Vil gjeeerne vinne et nytt kamera ja;) hihi


~Fugleperspektiv~

Fuglen som sitter på grena si og ser alt som skjer i den ''travle'' julelandsbyen på pianoet. For å se mer av julelandsbyen min trykk HER. Eller den må vel kalles vinterlandsby nå..Har iallefall ikke ryddet den bort enda;)

For å bli med i den Fabelaktige utfordringen, og i trekningen av et nytt kamera fra Nikon, trykk HER.


Ønsker dere alle en gooood helg!


KlemEn {Fabelaktig} Utfordring

Skulle jo egentlig slappe helt av og vente med bloggingen til jeg ble frisk igjen. MEN, så kom jeg over utfordringen inne på bloggen {Fabelaktig}. Her kan man vinne et nytt speilreflekskamera, og et kompaktkamera fra Nikon. Utfordringen er å vise frem sitt
beste interiørbilde.

..Kan jo ikke la være å prøve meg:D


Dette bildet viser den nye lysekrona jeg skaffet meg i høst som jeg rett og slett bare elsker♥! Så viser det også den retningen jeg hadde innen interiør før julepynten gjorde sitt inntog.
Lunt og varmt med bruntoner. Detaljer som skinnfellen gjør det ekstra hjemmekoselig synes jeg:)

Dette var mitt bidrag. Så krysser jeg fingrene;) Gå inn HER for å se flere fabelaktige bidrag:)


Klem

onsdag 4. januar 2012

Godt Nyttår!!

Nå har jeg ikke vært her inne på bloggen siden i fjor!! hihi ...Begynner jo faktisk å bli en stund siden sist jeg skrev et innlegg her inne, og ikke har jeg vært noen god bloggevenn heller. Men jeg har en god unnskyldning da..Har ligget flatt ut med influensa siden 29 desember. Heldige meg, ikke sant? Kjørte hjem til Trondheim 30 Desember full av feber og helt uten stemme..I den dumme tro at jeg mirakuløst skulle bli helt frisk til Nyttårssammenkomsten vi hadde planlagt å holde hjemme hos oss.. Slik ble det altså ikke! Og dermed ble dette den verste nyttårsaften jeg noen gang har ''feiret'' :P Meeen...feberfull og i halvsvime, så kan man ikke gå glipp av fyrverkeriet! Kan man vel? ;) Så det fikk jeg med meg da♥Julen har iallefall vært kjempefin! God mat og masse fine julepakker!:) Fikk meg et nytt stort speil, vaffeljern, dessertskåler, vinglass, bare for å nevne noe. Men det beste med julen er er at jeg har hatt muligheten til å slappe av, og kose meg sammen med familien:)


Selv om året har begynt på en mindre koselig måte, har jeg stor tro på at 2012 blir en fintfint år:) Har dere noen nyttårsforsetter? Det har ikke jeg!:P For en gangs skyld skal jeg ikke love meg selv å trene mer og spise sunnere! jeg skal rett og slett bare love meg selv å gjøre det beste jeg kan, med det jeg kan gjøre noe med:)

Tusen takk for alle fine kommentarer og all den herlige inspirasjonen jeg har fått fra dere i året som har vært! Gleder meg masse til å se alt det herlige, sprøe, morsomme og fine jeg vet jeg kommer til å lese om og se inne på bloggene deres i 2012:D

Nå skal jeg bare bli helt frisk, pakke bort julepynten, så er jeg med jeg også!;)

Godt Nyttår!!