søndag 20. november 2011

Jeg blir gaaal..

Ja..Gal sier jeg! Gal av lysten til å pynte til jul:D hihi
Det klør i hele meg etter å henge opp julegardinene og hente frem julpynten. Ser det er flere som har det sånn;) Og mange som har tjuvstartet litt allerede. Jeg har gjort det jeg også..Har sneket seg inn litt julete saker og ting de siste dagene..kremt..ukene;) Uka som kommer skal jeg bruke til vasking og forberedelser til julehjemmet. Når 1 søndag i Advent er over oss..DA er julen begynt for meg:D Etter tradisjonen skal det vel egentlig være lilla i ventetiden, og rødt når selve julaften nærmer seg..Men ikke for denne jenta! Selve julen er jo så kort..og jeg vil få den til å vaaaaaare. Så derfor er det rødt i leiligheten fra dag 1!:)

Tenkte jeg bare skulle vise frem et nydelig bilde jeg simpelthen ELSKER! 


Jeg er så absolutt ingen juleminimalist;) Seee sååå fiiiint♥ Hva er det ikke å elske? En åpen knitrende peis, et nydelig pyntet juletre og en peishylle full av fantastisk pynt♥
Jeg pynter jo egentlig ganske anderledes enn dette..Men drømmer meg litt bort i dette bildet..

Har foresten hatt en kjempekoselig helg på Dovre sammen med svigerfamilien:) Svigerbror har kjøpt seg et nydelig gammelt hus som inneholder sååå masse små og store skatter! Dere kan tro jeg siklet etter både gamle vinduer, orginale gulv, antikt posthorn, trau..Kunne flyttet rett inn der jeg! Sett bort i fra at det er midt på fjellet da;) hihi Trives godt i Trondheim jeg:D

i morgen starter en ny uke. Og jeg gleder meg til å finne stadig flere juleinnlegg på bloggene deres fremover:D


Klem

11 kommentarer:

Monica sa...

Hehe, vi er nok mange i samme båt! Jeg kan ikke sjønne hvordan jeg skal klare å vente en uke til! Godt mulig det blir pittelitt snikpynting her å, har sett bloggere som alt har fått inn minijuletrær så da må jeg vel å få lov? Jeg har nå tatt bort alt lilla her jeg, klar for JUL så hopper glatt over lilla advent i år også :)
Ha en flott ny uke! Klemklem

LA BELLA VITA sa...

Hihi så søt du er ;-) Her har det ikke kommet frem noe enda, bortsett fra et reinsdyr ;-) Vente til 1. søndag i advent. Blir kost med lysende stjerner i vinduene. ;-)

Klem Ellen

Har en drøm... sa...

Åja, jeg elsker julen jeg og;)
Eller førjulstiden ♥Jeg er veldig fort ferdig med julen, 1 nyttårsdag fyker alt ut, derfor er det kos og starte tidlig;)

Hos meg er det også RØDT som gjelder, jeg er ikke så veldig fortrolig med fargen lilla, så jeg hopper fint over den;)

Klem Line

Monica sa...

Innom og oppdaterer meg! ;) Er så travel for tida, at det blir ikke mye bloggtid. Men nå måtte jeg bare en rask tur innom før jeg skal legge meg, for å titte innom favorittene mine! ♥ Første søndag i advent om bare en uke, EN UKE!!! Lykke! :) :)
Klem til søte deg :)

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Heisann :))

Jeg elsker lilla, men i år har jeg faktisk tenkt å hoppe over den delen og gå rett på rødt :))
Det er ikke tvil om at vi blir inspirert av hverandre her inne både med farger og ting... Jeg blir mer og mer forvirret for hvert forslag jeg ser ang julepynting, for jeg liker jo nesten alt...
Har kommet frem til fargene som skal gå igjen, og det blir rødt, hvitt,sort og gråtoner :) Men som sagt, ingen lilla advendts tid hos meg i år :))
Enig med deg ang dette fine bilde du viser :) Herlig rett og slett !!
Gleder meg enormt til å se all julepyntinga her i bloggverden :)))

Klem Heidi

LadyLaLaura sa...

Hei og hopp :)
Du er ikke alene om å ha det sånn, hvis det er noe trøst hehe
Heldigvis neste helg braker det løs :) ikke noe lilla her heller, her blir det julehus, med nisser, lys, rødt og alle de andre julefargene :) Nei å nei som jeg gleder meg! Vi får være sterke å holde ut til neste helg ;) Be strong! Klem :)

Tonje Merethe sa...

Jeg er som deg, jeg lengter etter å bare få startet julen og advent. Og jeg må vente i to uker! Hjelp. Dobbelpine det.
Da det bare var meg og den gangen jeg bodde hjemme så var det rødt hjemme fra dag 1, men etter at jeg fikk ei lita nesten julejente må jeg vente med rødt til nærmere jul. Og etter en periode med lilla som tråd har jeg endel lilla i eskene mine. Så her er det lilla først, deretter rødt. Året mini fylte 1år hadde jeg som alltid tatt frem den røde jula, men det ble veldig feil med rosa "marie" tallerkner midt oppi det da.

Ha en flott ny uke!
Klem

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Hehe, vet hvordan du har det;)
Jeg har tjuvstartet pittelitt, resten kommer vel frem til helgen, ja foruten om treet da;)

Fin ny uke!
KLEM

The Pursuit of Happiness sa...

Så koselig med julebilder hos deg! Enig, i julen er det lov å være maksimalistisk :D (men greier meg fint uten opplyst hus i alle blinkende farger, lys osv overalt) ;)Ha ei fin uke:-D

Lailas PoesiAnneks sa...

Hei vennen min!<3

Takk så mye for fine kommentarer inne hos meg! Alltid koselig å besøk av deg!Også Må jeg jo kikke litt inn her for å se hva du styrer med og som alltid er det mye spennede å se og ikke minst lese. Du skriver så artig at jeg koser meg virkelig her:=)

Ha en fin dag!
Klem fra mamma som holder på med julevasken i vente av at du skal komme hjem<3.....Har kjøpt meg en sånn H20 X 5, steemer, som vist på Tv-shop. Super liten sak som gjør husarbeidet efektivt og artig:=)

fröken negativ sa...

Åh, jeg kjenner meg så godt igjen i juleelsken din! ENDELIG kan vi pynte, bare eeeen liten dag igjen til JUL! :D

Håper du får en fin adventstid! :)