mandag 21. november 2011

Sopper og unblogged utfordring

Røde sopper hører liksom jula til..Da jeg var i skogen sist plukket jeg med meg litt grener, og da måtte soppene også få komme opp:)Manuela med bloggen Mrs Hardy har en utfordring gående, om å vise det som egentlig ville forblitt ublogget..Dette ville jo normalt vært slutten på innlegget..Men hva skjer hvis man zoomer ut og lar dere se omgivelsene... ;)


Velkommen inn i gangen vår;) Sånn ser det altså ut når man har kommet hjem fra helgetur, og ikke orket å rydde opp enda:P

Er jo litt morsomt med sånne utfordringer en gang iblandt:) Har fått med meg at det er flere i Norges land som provoseres av bloggernes ''perfekte liv'' ..Med perfekte hjem, perfekte barn, perfekte kaffekopper og perfekte cupcakes :P ikke alle som forstår at de fleste interiørblogger er til inspirasjon for andre, og da er vel ikke klærne som ligger på gulvet så veldig inspirerende?:P hihi Det er jo ikke alle som vil dele personlige ting på bloggen heller..Men da er det jo greit med en sånn utfordring, så de får se at vi ikke er noe bedre selv:D Vil dere se flere ubloggbare blogginnlegg? Gå inn HER!

kanskje du vil være med?


RoteKoppKlem

14 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Festlig den utfordringen!
Skal nok hive meg med etterhvert ;)
Fant deg og din koselige blogg nå jeg...
Titter snart innom deg igjen.
Klem May Helen

To Ju Mama sa...

Koselig med litt jul nå. Herlig bilde.. Rotet flyter nok rundt her også:)) Klem

Beate - http://mittkreativegen.blogspot.com/ sa...

Artig utfordring, tror det er første gang jeg med iver ser etter om det er kommet til noen flere innlegg på en utfordring! Jeg vil se flere "rotehjem" he he :)

Gangen din er nok lik mange andre sin gang - inkludert min ;)

Fin mandagskveld til deg!

SNIKKERBUO sa...

Så kjekt at fleire heng seg med på utfordringa! Godt å sjå at me bloggarar er "normale" folk ja, hihi!

Ha ein super dag!
Klem helene

sisselastrid sa...

Syns dette var ei artig utfordring :) Kjekt at du også er med! Og vi er vel ikkje meir "perfekte" vi bloggarane enn andre....men greit å vise det også (for ein gangs skyld i alle fall).

Klem frå Sissel

Har en drøm... sa...

Heheh, det der er en kul utfordring altså;)
Flott bilde, og et litt ikke-flott bilde, hihi;)

Klem Line

http://www.ninasskatter.com/ sa...

så koselige sopper, ja minner meg om julen..godt og se at andre også kan ha det rotete:)Med to barn og masse venner til barna hender det ofte at gangen vår også ser slik ut.

LykkeLise sa...

Ååå nå ble jeg glad:):)
enda mer glad enn jeg blir av de perfekte cup cakes bildene:):) hihihi... er såå godt å se at det er andre som kan ha det rotete i gangen, og som kan la bagen stå i noen dager før de pakker den opp! Innimellom føler jeg at det bare er oss i hele verden som har det rotete,,,veldig rotete til tider:P
Flott utfordring:)

Klem klem

Tonje Merethe sa...

Moro at du også ble med. Ja, den som tror en blogger lever det perfekte liv kjenner vel neppe en blogger veldig godt. Bloggerene er vel noen helt normale mennesker med både normal hverdag de også?

Søte grener med sopper forresten. Kikka på et søtt lite tre istad, men tror jeg droppa å kjøpe et iallefall. Syntes prisen var så som så..

Ha en flott kveld og herlig tirsdag!
Klem

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

hihi, er kjekt å se åssen folk egentli har det ja! jeg syns det er litt kosli og, nesten så man blir bedre kjent, gøy at du er med!
klem m

Marimor sa...

Det er gøy å se at omtrent alle har det slik :)
Takk for koselig melding på bloggen min!!
Klem Mari

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Linda :)
Så fint du har pyntet det på stolen, bare elsker sopper når det er jul :)
Har kjøpt flere både i år og i fjor så nå gleder jeg meg bare til å begynne pyntingen :)
Gangen din ser omtrent ut som min, hele tiden, nytter ikke å ha allt strøkent hele tiden gitt :)

Ønsker deg en fortsatt fin Tirsdag
Klem Mette :))

dagdrømmeren sa...

Søte sopper!
Herlig utfordring hos Manuela som viser at vi alle har litt rot i hverdagen :) Så sant! Vi bloggere er litt for flinke til å vise fram det "perfekte" :)
Ønsker deg en fin dag
Klem Tonje

Anonym sa...

Åh, ja slikt rot.. Tøfft gjort :)