tirsdag 1. november 2011

November♥

Da var vi plutselig i November allerede! Er det flere enn jeg som synes at dagene flyr? Vi nærmer seg jul i stormfart! wiiiiii Og om bare 13 dager har jeg bursdag:D Det som er virkelig koselig er at julevarene er kommet til Princess. Er så koselig å være på jobb i disse dager..Pakke opp nisser og julegardiner og masse annet julestæsj! Og på et eller annet vis har mye allerede funnet veien hjem til meg..Eller til en pose på bakrommet;) Har også fått meg nye julegardiner! Mer om det en annen dag:)

Har fått meg en ny liten møbel til stua jeg:) Folk har visst forstått at jeg gjerne adopterer alt det de ikke vil ha;D


Begynner å bli litt fullt inne på stua da...så er ikke sikkert at den får stå her så lenge. Men inntil videre passer den best der:)


Brettene mine har gjennomgått enda en forandring siden sist;) Kongler er så fint å pynte med. Plukker alltid litt hver gang jeg er i skogen. Her ser dere også to til glasskrukker som har fått et lag med decoupagelim og boksider:)Har dere hatt en fin Halloween feiring? Delte meninger om denne høytiden i Norges land...Trist at noen skal ødelegge noe som kunne vært veldig gøy. Men sånn er det vel alltid. Vi hadde heldigvis bare søte småunger på døra, ikledd morsomme kostymer som takket så fint for godten de fikk:)


Klem

15 kommentarer:

The Pursuit of Happiness sa...

Så koselig det ble:) Har også vært å plukket kongler, men enda ikke fått de frem ;) Ble lite Halloweenfeiring her i gården, men koselig å se alle inngangsparti pyntet med gresskar og unger løpende rundt og ringe på dørene, likevel:D

Ha en fin dag! Her er det natta nå ;)
Klem Natalie

Rebekka sa...

Så koselig du har det. Kjempefine lysglass :o)
Ha en fin dag
Klem :o))

Hege Pauline sa...

Herlig!! Er jo så koselig å pynte med kongler om dagen :) Kjempefin lite bord med veldig fine lysglass!! Og likte godt det gamle melkespannet med lys i :) Ha en lekker onsdag!! Klem PAuline

Har en drøm... sa...

Hei Linda;)
Tipper det er kos på jobb for tiden ja! Mye fint ♥
Så koselig det ble på det lille bordet, fatet er lekkert pyntet;)
Så fine lysglassene ble;)

Ha en fin dag!

Klem Line

Drømmeskyen sa...

Ja tenk at vi er i november allerede! Jeg må ærlig innrømme at det føles som om det nettopp var jul.
Så fint lite møbel du har fått deg og kjempeflott pyntet!:)

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Kjempefint det lille bordet, masse fin pynt. Flotte bilder:)

Ønsker deg en finfin uke videre:)
Klem Marianne

Mine diller sa...

Så koselig! Kjempesmart å fylle "cognacglasset" med kongler. Har faktisk et makent som berre tar stor plass.. Må være kjempekos å være med å pakke ut julevarene. Masse lekkert!!

Ha en fin kveld, klem

To Ju Mama sa...

Så koseleig Linda, snart er julen her og ingenting er bedre enn det:))

Klem

Sweet Chili . sa...

Du pynter så fint! Og så kjekt å få ting som passer inn:)

Ikke lenge til jul nå. Jeg er over halveis med julegaver og hører på julemusikk hver gang mannen ikke er hjemme;)Tror faktisk jeg skal kjøpe pepperkaker i smug også;)

Klem, klem!

Anonym sa...

Elska den med konglene i, jeg vil også gjøre slik! ;) Gleder meg til å se hvordan de julegardinene dine ser ut! Ha noen fine dager med nedtelling til bursdagen din, novemberklem, Airin <3

Hespe sa...

Ja, nå er det virkelig en koselig tid vi har fremfor oss! Må være hyggelig å jobbe i butikk i disse dager - å få pakke ut julevarer og pynte i butikken :)

Herlig bord du har fått deg, og så likte jeg så godt det lille melkespannet - flott!

Ha en fin torsdag videre - snart helg, jiiippiiiiii :)

Klem fra Hildegunn

Sìv`s verden sa...

Kjempefin tid vi går inn i nå ja,masse kos!:)) Likte godt de fine lyktene du har laget Linda:)

Fin torsdagskveld til deg!

Klem

LA BELLA VITA sa...

Åh så fint og kost ♥ :-)
Oioi kjenner jeg er misunnelig på jobben din på Princess altså. Må være gøy herlig å jobbe med så fine ting. Hvertfall nå i jule tiden ;-)

Klem Ellen

Tove `blogg verden sa...

Heldig som jobber i en interiørbutikk :D Men jeg hadde vel shoppet opp lønningen der ;)
Og så flink du er som har kjøpt masse julegaver allerede!!! Imponerer meg :D Fikk faktisk kjøpt noen i dag- deilig å være i gang :)
Klem Tove

Bente sa...

Heia Linda. Det var så artig at akkurat du vant. Send meg adressen din på mail, vær så snill, så får jeg sendt den til en solstråle i Trondheim.

Klem Bente