torsdag 29. september 2011

SDS lysglass

Nå er det noen dager mellom innleggene..Er pjuskete i formen for tida..så det er mye sofasliting på meg. Men jeg titter innom dere og ser alt det flotte dere viser frem:D Må jo også si velkommen til alle nye følgere. Skal ta meg en liten runde hos dere også når jeg har tid igjen:) Alltid like spennende å oppdage nye blogger♥

Har egentlig ligget strakt ut på sofaen under pleddet siden Mandag..og gjett om jeg er rastløs! I dag klarte jeg å dra meg opp i noen minutter for å få ut litt kreativitet før pleddet kalte på meg igjen;)

Denne ideen har jeg hatt i lang tid. Hadde sett noen som hadde lagd slike..men husker ikke hvem..Og bestemte meg for at sånne måtte jeg ha!Veldig enkle å lage er dem også! Jordbærglass, englevinger og ståltråd:)Jeg brukte en liten klesklype til å feste englevingen på glasset. Kan selvfølgelig bruke lim..men er jo ikke sikkert jeg alltid skal ha dem slik:P Så fylte jeg med restene av glasskulene mine..Ble ikke så mye..Mesteparten av dem har etterhvert havnet på gulvet og deretter i søpla:P Rart det der..

Vet ikke heeelt hvor jeg (kjæresten) skal henge dem opp enda..men jeg finner det vel ut..Viser det vel sikkert frem når dem kommer på plass;)

Ha en fortsatt fin kveld og så blogges vi plutselig igjen.


Klem
lørdag 24. september 2011

Ny lysekrone♥

Har fått meg ny lysekrone. Den lysekrona som hang der før kan dere se HER. Den har nå fått plass over spisebordet på kjøkkenet. Skal vise dere kjøkkenet en annen dag:)Lysekrona kjøpte jeg på Bohus for 399,-. Har sett liknende før men da var dem både 3000 og 4000 tusen..Så jeg synes jeg har gjort et kupp :D

Har også fått meg matte på gulvet også fra Bohus.. og litt høstpynt:)
Elsker å bruke sånne brett til å ha all pynten i. Veldig praktisk når tantebarnet kommer på besøk, og man bare kan løfte det bort enkelt og greit..Så synes jeg det gir en litt ekstra piff på pynten;p


Skapdør-hylla har fått seg et par små englvinger og et trehjerte. Likt det som dere kan vinne i give Awayen min:) Så koselig at så mange har meldt seg på:D

Håper dere koser dere masse i helga! Her i huset blir det lavkarbo taco og smoothie:D Høres det godt ut? ikke helt overbevist enda.. I går prøvde vi søstrene og mamma oss på lavkarbo sjokolademuffins..Blæh:P


Klemtorsdag 22. september 2011

Give Away!!

Da var det på tide med min første Give away! Lovet jo at når jeg rundet 60 følgere skulle jeg ha en liten ''gibort''. Og nå har jeg jammen med hele 64 følgere! weeee ..Velkommen skal dere være!:D


Har to premier for to heldige vinnere.

1 premie: Liten boks med to søte glassflasker i.2 premie: Trehjerte og engleservietter.


Dere kan få totalt 3 lodd. Reglene er slik:

1 lodd for å kommentere under dette innlegget.
1 lodd for å linke til give awayen min på deres blogg (Bruk bildet øverst)
1 lodd for å bli følger/være følger.

Dere trenger ikke ha blogg for å være med..Bare skriv mailadressen deres.
Husk å skrive i kommentaren hvor mange lodd dere tar:)

Lykke til alle sammen:D


Klem

mandag 19. september 2011

Nye skåler♥

Vært en liten tur i byen sammen med Mammaen min i dag. Kjøpt meg ny vinterkåpe og vintersko, og et skjerf ♥ O'Lykke!! Og så har jeg også begynt å handle julegaver:D Flere som har begynt kanskje? Tenker det er lurt å begynne litt smått..Da har jeg ikke så mye igjen når Desember kommer, og kan bare julekose meg med juleverksted og julebesøk :D

Var innom Nille i dag også. Er innom der titt og ofte. Synes dem har så mye fint jeg. Og dyrt er det heller ikke;) I dag fant jeg tre kjempesøte skåler!
Var de ikke søte? Elsker fargene!

Blir nok desverre ikke mye knasende godt på meg fremover da..Har begynt på Lavkarbo;) Det sies at det er kjempebra for de med mageproblemer, så da prøver jeg:D Om man tar av seg en kilo eller to er meg heller ikke imot. hihi ..Så nå må dere slutte å friste meg med alle de gode cupcakene og kakene dere baker;) siklesikle..

Velkommen til nye følgere! Blir like hoppende glad hver gang jeg ser at en til har lagt seg til:D Såå gøy! Runder jeg 60 snart, vanker det en liten give away;)
Kos dere resten av kvelden! Rosenborg leder 4-1 så kvelden er goood:D


Klem♥

søndag 18. september 2011

Før og Etter..

Hei:D Da var jeg tilbake igjen! Skulle bare være knapt en uke hjemme i Nordland. Men så røk bilen! Og deler er ikke så enkelt å få tak i på min lille hjemplass. Så kjæresten dro hjem på mandag, og fikk delen sendt fra Trondheim på Onsdag. Siden jeg da ikke rakk jobben min uansett den uka, ble jeg likegodt hjemme til Lørdag. Hell i uhell:D Har vært deilig å være hjemme. Ser aldri på tv når jeg er hjemme untatt greys da;) Sitter bare i godstolen i vinduet og titter ut. terapi for sjelen♥

Nevnte i forrige innlegg at jeg har hatt et maleprosjekt på gang. På grunn av at jeg er blitt syk (har jo nevnt at jeg har fått betennelse i magen) går ting tregt med meg.. Men bedre sent enn aldri:D

Denne gangen er det yttergangen som har fått seg en overhaling! Dette er det første man ser når man kommer hjem til oss. Og siden vi flyttet hit for to år siden har den mest blitt brukt til å lagre rotet vårt, som egentlig skulle ned i kjelleren. ikke et fint førsteinntrykk med andre ord;) heh..

Slik så den ut før:


Kanskje litt vanskelig å se, men fargen kan defineres som en blanding mellom spy og gusj:P haha Neida..ikke så ille..men den var flakket og stygg, og passet overhode ikke sammen med gulvet.


Fargen jeg valgte er en type gråfarge. Den heter ''skumring''.


Er det ikke HERLIG å fornye litt? ♥

Slik ble resultatet:Ble sååå mye lysere! Rommet åpnet seg liksom litt. Rart hva maling kan gjøre:) Er enda ikke helt ferdig da..Har jo ikke innredet enda. Og har enda et liteprosjekt på gang som skal få pryde gangen;) Dere får se det etterhvert.

Ryen er jeg ikke heeelt fornøyd med..Ville helst ha hatt en i grå. Men denne fant jeg på en bruktbutikk hjemme for 50 kr:D Så den får duge så lenge..

Åååh..så herlig å få blogget litt igjen:D Får litt abstinenser altså.. hihi
Håper dere nyter søndagen! Jeg skal snart ut på en høst tur langs vakre Nideelven♥


Klem


tirsdag 6. september 2011

Hjemme hos..

...Storesøsteren min Silje! Det er litt deilig å ha noen å dele min interiørgalskap med. Og derfor er jeg så glad jeg har henne. Hun forstår mine interiør ''kriser'' og hvorfor jeg bare MÅ ha enkelte ting og tang som for andre virker uviktig♥ Derfor tenkte jeg at dere skulle få ta en liten titt inn i hennes lille leilighet i dag:)


Lille speil på veggen der..


Er så mange ting på dette bildet som jeg ELSKER! Kan jo nevne pallebordet, hesteskoen på veggen og den sorte industrilampa!


Elsker at hun bruker oransje og gul som en fargerik kontrast.


Jeg stilte opp med mine store muskler da hjulene på dette bordet skulle skrus på! hihi ..Men flinke Silje pusset og beiset selv. Kan vel innrømme jeg har litt lyst å stjele med meg dette hjem;)Silje er glad i drivved;) Og hvorfor ikke! Det kan jo brukes til så mangt. Hun har skapt sin egen knaggrekke av drivved og en lysestake som dere ser på øverste bilde. det er også veldig dekorativt bare stående i ei potte på gulvet.
 Sinkhus med lys i, i en trekasse beiset med kaffe:D
Pynt med rognbær..det er jo høst!
DIY uro av pinner og knapper♥
En gammel gyngehest hun har malt. ''Lykken er en reise, ikke et mål''
Kjempestilig gammelt fuglebur.
Retro lampe i fantastisk farge som kommer fra Bestemoren vår.


En litt anderledes bildevegg.


Stilen til Silje begynte med shabby chic, men hun fant fort ut at det ikke var helt henne. Siden da har det blitt mer preget av den industrielle stilen. Mye naturmaterialer finnes det også i leiligheten. Hun myker opp litt harde materialer som f.eks pallebordet og kabeltrommel-bordet med litt myke detaljer som pledd, skinnfeller og søte glassfigurer.

Ble et litt anderledes innlegg fra meg i dag..og litt av et bildras;) Selv om Silje og jeg har ulike stiler henter vi mye inspirasjon fra hverandre. Og kanskje dere ble litt inspirert dere også?

På Torsdag drar vi nordover. Kjæresten skal på jakt, mens jeg skal bare kose meg sammen med mamma og pappa♥ Kanskje dere husker at jeg nevnte at jeg hadde et maleprosjekt på gang? Det går litt tregt med meg for tiden..men det blir..snart..håper jeg;) Har fått meg ny lysekrone også! :D Viser den frem senere en dag:) Nå er det snart Greys!


Klem

lørdag 3. september 2011

Nib's utfordring ''Høstfølelse''


Dette er mitt bidrag til Nib's utfordring denne gangen:)


Liker å pynte med ting fra naturen, spesielt om høsten. Her har jeg tatt to røde epler og satt telys i dem og plukket meg litt rognbær. Bladene er falske, kjøpt på Nille i fjor. Dette bildet fanger liksom min høstfølelse. Høsten for meg er stearinlysenes og kosekrokens årstid♥

Tenker derfor jeg viser dere resten av kosekroken min når jeg først er igang:D


Den nyeste utgaven av Bolig Pluss ligger klar:D Ny inspirasjon skal nytes med en kopp kakao en annen dag♥


Skinnfellen er på plass og englevingene som jeg endelig fikk tak i, (på panduro for den som lurer) står fint plassert bak lyslykta.


Ønsker dere en fiiin Lørdagskveld! Vi skal kose oss i kosekroken med True Blood, hjemmelagde burgere, et glass cola og myke pledd:D MmmmHøst♥


Kos&Klem 

torsdag 1. september 2011

Om å beise med kaffe..

Da var det visst offisielt..Høsten er begynt! I dag har det vært strålende vær og jeg og storesøster har vært i fjæra en tur. Har Lett etter dirved som er så fint å pynte med nå fremover:)

Kom på for noen dager siden at i et tidligere innlegg lovte jeg å vise frem kassene mine som  jeg har ''beiset'' med kaffe. Glemmer fort av ting jeg, men bedre sent enn aldri, ikke sant? :D Hadde veeeldig lyst på sånne eplekasser en stund jeg, men de jeg fant var så himla dyre.. En dag jeg gikk forbi en lokal Asia-matbutikk, så jeg noen ligge der, og fikk lov til å ta dem med meg:D Er ikke sånne robuste eplekasser, men funket godt for meg.

Slik var fargen på dem før:


Og slik ble dem etter jeg hadde beiset dem med kaffe:


Ble fornøyd jeg ja..Liker ting som ikke koster meg noe;) hihi Funker sikkert ikke på alle slags tresorter..Kassene er tynne og ubehandlet.

Stuebordet er et helt vanlig läckbord fra Ikea, som opprinnelig var eikefarget. Dro malekosten over det, og malte på en sjablong. Har så klart lyst på et litt finere bord etterhvert, men dette duger fremdeles. Og med kassene under blir det noe ekstra med det liksom:)


Kaffe er fint å bruke hvis man ønsker en litt eldre effekt på ting. Jeg har for eksempel brukt det på kremmerhus for å få en mer nostalgisk følelse. Disse kan du se i dette innlegget HER.

Takk for alle kommentarene på sofaen min. Og tusen takk for at dere tar dere tid til å legge igjen et spor her inne hos lille meg. det betyr masse♥ Det er det som gjør det så utrolig artig å blogge! Ser det er mange flere som er innom også..Hadde vært såå hyggelig om akkurat DU også la igjen en liten kommentar til meg:)


klem til alle dere snillinger♥