søndag 28. august 2011

Ny Sofa♥

Som jeg fortalte i forrige innlegg har jeg endelig fått sofaen i hus! Er veldig fornøyd! Bestillte en som ikke var helt lik utstillinga i butikken..og når man velger stoff fra et lite ark, er det alltid litt spennende å se om det blir bra:D


Så hva synes dere? Jeg skal selvfølgelig få en matte på gulvet. har funnet en på Bohus som jeg tror blir bra:)


Blir også en del nye pynteputer etterhvert:) Inntil videre får hjerteputene som egentlig hører til på soverommet kose seg nysofaen. 

Satt å så på gamle bilder i går, og fant noen som var tatt av denne sofakroken for ca 1 1/2 år siden. Det er ekstrem forvandling!! ;) Tenkte jeg skulle vise dere et bilde så får dere se selv.Har blitt så mye lysere og triveligere siden da:) Hadde ikke funnet min stil da, føler at jeg har gjort det nå. Er veldig fornøyd med hvordan leiligheten ser ut nå. Er jo selvfølgelig ting man vil gjøre noe med. Nr 1 på lista mi er gulvet! Har egentlig lyst på et hvitmalt gulv..Og har en liten drøm om at under dette gulnete eikegulvet finnes et sånn gammelt herlig gulv:D Men selv om det er min nr 1, så er det vel andre ting som er mer nødvendig:P

Håper dere koser dere på siste helgedagen..I Trondheim fossregner det! Så jeg tror bare jeg blir inne i dag;) Koser meg med synet av den nye sofaen hihi


Klem

25 kommentarer:

Trine Lill sa...

Litt av en forandring ja!!! En meget bra en spør du meg!:)
Nyselig sofa!♥
Ha en fin søndagskveld!

Line-Mari sa...

Ååh, førr ein nyydeli sofa!
Fortsatt fin søndag te dg!=D
Klæm!

Sìv`s verden sa...

Det var forandring ja Linda,kjempefint!:) Likte sofaen din utrolig godt:)

Klem

Rebekka :o) sa...

Kjempefin sofa du har fått deg :o)
Er så utrolig herlig å få det lyst rundt seg. Det er jammen rart og se på bilder tatt for et par år siden, og se hvor man forandrer stil. Sier bestandig " Å herre gud, se hvordan jeg hadde det da. Fytti katta, tenk at jeg syntes jeg hadde det såå fint" Blææææ :o)
Men man sier jo at forandring fryder, og det er virkelig sant :o)
Ønsker deg en superkos søndag
Klem

Monica sa...

Snakker om forrandring! Kjempefin sofa, ser skikkelig koselig ut i stua de :) Har veldig lyst på ny sofa jeg også, men her er ikke plass til den jeg vil ha så da tror jeg at jeg venter litt til :)
Fossregn er jo supert innekosevær :) Her i nord har solen kommet frem, så tror jeg må ta meg en tur ut :) God søndag! Klem fra Monica

To Ju Mama sa...

Hei vennen.. Så fin sofaen er, likte den. Den sklei rett inn i hjemmet ditt:) Og for en forvandling det har blitt på litt over ett år, satt og så på bilder på maskinen min idag og fant en del bilder av hvordan vi hadde det før. Er rart hvor fort det skjer forandringer, kanskje jeg skal poste det en dag:)

Og en herlig tallerkenhylle du har fått av mammaen di, er så kjekt å arve slikt:)))

Klem Henriette

marianfo sa...

Hei !! Gøy å se på bloggen din. Ser du har maken tallerkenhylle som meg. Har nettopp startet med blogging. Artig med flere bloggere fra samme by. Kjempefin sofa du har fått deg.

Stikker nok innom bloggen din flere ganger.

Mvh Marianne

Iren sa...

Heisann!

Det ble kjempe fint i stua de med ny sofa, virkelig en flott forvandling;)
Tusen takk for kommentarer på bloggen min igjen, det setter jeg stor pris på skal du vite!!!
Jeg legger en link til siden din på min blogg jeg;)
Ha en fortsatt fin søndag!!!

:)Iren

Hege Pauline sa...

Hei! Det var litt av en forandring ja! Grattis med ny sofa, var kjempefin :=) Veldig fin blogg du har, gleder meg til å følge deg videre :=) Og takk for koselige besøk inne på min blogg, det setter jeg stor pris på. Legger deg til i blogglisten min! Ha en kjempefin søndagskveld på den nye sofaen ;=) Klem

http://www.ninasskatter.com/ sa...

oi, kjempefiiiint:)

LykkeLise sa...

Det ble litt av en forandring!
Grattis med superfin sofa:):)

Klem Lise

Monica sa...

Åj, for en forandring! Viser også i praksis hvordan stilforandringene skjer, som du skrev om for litt siden...! ;) Det ble UTROLIG fint, og jeg må si meg en smule misunnelig! ♥ Men innser at lys stoffsofa får bli da ungene blir større..... ;p

Unni sa...

Wow... for en forskjell..:)
Nydelig.

Lys sofa he vi å, sjøl om vi he ei lita ei i hus.
He impregnert den, så det går kjempebra:)

bella interiørblogg sa...

Sa fin sofa:) veggordene du spurte om har jeg kjøpt på http://foto1.mystore.no/

Ganske billige veggord, men 99 kr i frakt.

Håper du har hatt en super helg, det har jeg:)

Hilsen fra
Bella:)

Anonym sa...

Vakkkert Linda,en stor forandring!!klem Stinemor...

Josefine sa...

For en forandring=) Sofaen var kjempe fin=)
Ha en hoppende=P flott Mandag,håper den blir gooood=)
Klem Josefine

Siri sa...

Gratulerer med ny sofa Linda! Endelig kom den, og det ble knallbra!! Så lys og lekker.. For ikke å snakke om en forvandling av stua! Det der var typisk meg også, alt svart og brunt! Det er jo fint det også for all del, men må nok si jeg liker det lyse myyye bedre nå i dag!! Kjempeflink er du.. Kos deg i ny sofa! Her regner det også..

Klem Siri

Anonym sa...

Hei vennen min<3

Åj, så stilig det ble i stua di nå med den nydelige sofaen! Den så skikkelig god ut, gleder meg til å prøve den om en mnd. tid:=)

Gokjæke på begge gokjækan fra ho mamma di*Smask*

Lindas Lille Leilighet sa...

Takk for det mamma:) koselig at du titter innom:) Ja, den var goood å sitte i, så her kan vi sitte å skravle i timesvis;) GoKlem til deg og ♥

Bittelille huset/Jennifer sa...

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg, det setter jeg stor pris på:) Så koselig det er her inne! Gleder meg til å følge deg videre:)

klem Jennifer

Sweet Chili . sa...

Så fint det ble:) Virkelig stooor forandring!
Kos deg med ny sofa og ha en finfin kveld.

Klem, Pernille

Elisabeths idyll. sa...

Oj, det var litt av en forandring!! Er alltid bedre med lyst, lett og luftig ;oDD Nydelig sofa ;o)) Grattis ;o)))

Varme klemmer Elisabeth ;)

hobbyvimsa sa...

Hei Linda!!


Så fint det ble:)

Sofaen passet perfekt inntil det nydelige bordet ditt...Stilfullt og vakkert:)

Nyt morgen dagen,og takk for dine gode ord:)

Klem Linda:)

Christine sa...

Hei hei=)
Så koselig blogg du har! Fant deg hos Henriette (To Ju MaMa). Legger meg til som følger, og gleder meg til å følge deg videre.

Synes sofakroken din ble veldig flott, og kunne lett sunket ned i den ene sofaen med en god bok og et deilig teppe nå når høsten setter inn=) Håper du får mange gode stunder der.

Klemmer fra Christine

Mailinn`s interiørblogg sa...

kjempe fin sofa du har fått deg=) og forvandlingen ble som du skrev ekstrem. Ekstrem bra. Kjempe koselig plass0) Ha en fin dag du, og takk for koselig kommentar inne hos meg=)