lørdag 6. august 2011

FargeForvirret..

Jeg er forvirret om dagen... Titter rundt meg i Leiligheten, der det meste har blitt malt hvitt. Den romantiske stilen er blitt veldig fremtredende med rosa puter, lys og blonder overalt. Og jeg elsker stilen..søt og sart.Meeen..så tenker jeg, skulle jeg ha hatt litt mer farger? Litt grønt, blått, gult, lilla eller mint.. Pasteller kanskje? Har sett så mange inspirerende blogger i det siste der de balanserer hvitt og farger kjempegodt..
Da tenker jeg ikke noe drastisk som å male veggene..men å tilføye fargerike detaljer.


Så har jeg kjøpt meg denne puta her. Har også blitt veldig inspirert av å bruke sort som kontrast i interiøret. Kanskje også bruke mer naturmaterialer..Veldig fint mot høsten ihvertfall.


Klokka mi er jeg blitt veldig glad i..Og dette skiltet som jeg kjøpte da jeg var hjemme i Nordland.


Litt sort kontrast har allerede ''sneket'' seg inn hos meg..så da er spørsmålet, skal jeg forsette med å snike inn sort..Og satse på en hvit, sort, beige/brun stil med innslag av natur..

Skal jeg satse på søte fargerike detaljer som gir Leiligheten litt mer liv og særpreg..

Eller skal jeg forsette med den mer romantiske stilen..

Jeg undrer..Er det flere der ute som har det litt som meg? Som noen gang får en interiør-identitetskrise? Har dere alltid visst hvilken stil dere skulle ha.. Har dere en sommerstil, og en annen vinterstil? Eller er det mer eller mindre likt hele året?

Hmm..

Gleder meg til å finne ut hva jeg vil;) hihi


Klem


19 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Det er det som er så greit med kvit "base" for då kan du tilsette så masse farge du vil med pynt, og når du er lei kan du ta fargepynten vekk igjen ;)
Eg blander glatt både kvitt, pasteller, signalgult og svart hos meg for øyeblikket. Kanskje det blir litt mørkare toner til hausten, eller kanskje ikkje..tar det etterkvart ;)
Det viktigaste er at DU liker det du har rundt deg, synast no eg;)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

To Ju Mama sa...

Så fine ting. Er mye inspirasjon og finne på alle blogger, blogglandia er et perfekt sted å være;) bordet har jeg kjøpt på living, var så heldig å få det til 2000 for en liten ripe som man ikke kan se. Koster nytt 9000 og er150*150 genialt med stier besøk og plas til mange. Home bokstavene har jeg skrevet på bjørkefinerplate og min samboer skar de ut på jobben. Vet de selger de på litt forskjellige butikker men du kan ogsåbgå til ditt lokale byggsenter og de lager det til deg for en billigere peng. Eller kan du få rester av plater gartis der om dubhar tilgang til sag og gjøre det selv.. jeg koser meg maks med vin og godt selskap.. Fått fattni en gammel seng til hele 75 kr i dag. Klem henriette

Anonym sa...

Åh, jeg kjenner meg så godt igjen hehe..

Sørg for å ha en hylle i ett skap der du kan oppbevare diverse saker i ulike farger og mønstre. Slik at du har de for hånden når behovet for forandring dukker opp.

Ellers er ett godt tips for farge å kjøpe en sesong-plante. Når den er ferdig blomstret kan den hives, eller du kan prøve å få den til å blomstre igjen.

Fossestua sa...

Er nok ikke bare du som har det sånn ;)

Bytter ikke så ofte pynt, og fargene er stort sett de samme året gjennom - men når kveldene blir kaldere så sniker det seg inn litt mere tekstiler. Sauefellene finner igjen plassene sine i kurvstolene, sofaen og slagbenken, og myke gode pledd blir tatt frem igjen.

Synes du har det veldig fint jeg, og den blomstrete duken var kjempesøt :) Fint med sorte/mørke kontraster til alt det hvite. Blir fort kjedelig hvis ingenting bryter den lyse paletten.

Ønsker deg en riktig god helg :)
Klem fra Lise

LykkeLise sa...

Jeg tenker akkurat som deg vennen...
har alltid hatt mye hvitt, alle de store møblene er hvite og veggene også. I starten hadde jeg også mest grå, hvit og dus pynt (puter ol), men etterhvert ble det mye småblomstrete pledd og puter og en del pasteller.
Nå syns jeg den svenske landstilen er så fin, med gamle hvite og blåmønstrete tapeter...hmm... så har lyst til å gjøre om litt.
Men kan man ha småblomstrete på høsten og vinteren eller bytter man ut det med noe annet da?:P

Gleder meg til å se hva du kommer fram til:)

Klem Lise

Mine hverdager (Anne) sa...

jeg har desverre ingen gode innspill å komme med. Sliter med det samme sjøl. Farger eller ikke farger? etter å ha kjøpt tre fine puter på Kremmerhuset i hvit/mørkegrå, synes jeg det var veldig fin...men tanken på å bare ha det, og ikke ha farger i hele tatt...jeg er ikke sikker. Føler jeg må ha noen farger for å overleve den mørke høsten ihvertfall :)

Håper du finner ut av det ♥

Landlige Hjem sa...

Så skjønt! ;)
Jeg elsker kontraster, å det er fint med en lys base for så å live opp med bruntoner & grått i interiøret ,)
Blir spennende å se hva du gjør ,)
Takk, ja hun er så skjønn ,) "Jiji" uttales med engelske uttalelsen for G-G ;))
Samme som katten i den Japanske animerte filmen "Kickis delivery service" ,) (om du har sett den)
Lykke til og ha en strålende kveld ,)
Mange klemmer fra meg,
Anki

Sìv`s verden sa...

Hei Linda! Madonna bilde er en plakat,så har jeg festet den til rammen:) I dørkarmen er det hylleknekter ja:)

Klem

Tove `blogg verden sa...

Du er nok ikke alene nei ;) Nå mot høsten syns jeg det er fint med litt varme farger og vår og sommer er det nydelig med pasteller :)Jeg vet ike hvilken farge som kommer inn hit utover, men noe som gir litt varme vil jeg tro :)
Lykke til med dine valg
klem Tove

Anonym sa...

Hei Linda! En liten tanke fra meg...la fargene følge årstidene <3 men selv om høsten kan være ganske mørk og trist, må man gjøre det beste ut av den, å finne de rette fargene for å lyse opp hverdagen :)) Klem, Airin <3

Siri sa...

Herlige du! Synes du har det knallfint jeg! Men som du sier er det godt å tilføye litt farge her og der. MYE inspirasjon å hente her i blogglandia!
Og jeg henter mye her hos deg! Hihi.. er faktisk i gang med palle prosjekt! Slik som du viste bilder av her! Ble helt forelsket!

Ha en god dag..

Klem Siri

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Jeg syntes stilen din er nydelig, men jeg forstår hva du mener med at man kan bli litt forvirret. Er mye forvirret selv, hihi... Men jeg er desverre ikke så flink til å tilføye farger i interiøret annet enn blomster ol. Hos oss er det mye grått og hvitt, og litt rustikk i form av gamle kasser osv... Men sorte kotraster til det vite er lekkert, og naturmaterialer som du nevner er jo veldig fint må mot høsten da. ♥

Lykke til kjære du, du finner nok ut av det til slutt ! ;)

God klem fra Anette

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Kontraster til det hvite ja, hihi... Bare et par skrivefeil i slengen. ;)

salige lavendel sa...

Du er visst ikke alene om den forvirringen der...har så vidt skrevet litt om det på bloggen i dag.Selv har jeg lenge vært veldig "fargeforsiktig", det har gått på hvitt og beige (grove linstoffer og kaffesekker) og så har jeg hatt lys støvblå og turkis som kontrastfarger. Men i det siste har jeg følt for å sprite opp litt med noen fargeinnslag. Jeg får sånne fargekick av og til,det gir litt energi å bryte noen av mine vanlige interiør-regler på en måte =)

Unni sa...

Ikke enkelt å bestemme seg for en stil.
Det er så mye som er fint.
Det som er viktigst synes jeg er at det er gjennomført til en viss grad i hvert fall:)
Jeg er den typen som liker litt mer farger på vår/sommer blandet med naturfarger. Mot høsten kan det snike seg inn litt mer mørke farger.
Jeg har selv begynt å tilføre litt sort som kontrastfarge mot alt det hvite. Synes det er fint:)

Lykke til med valget.
Gler meg til å se hva du finner ut.

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Ja si det.. jeg liker å gjøre forskjell på årstidene.. litt pasteller på sommeren, og om høsten og vinteren går det i Lin og sort! Kjempe fint som du har det! :) det er mange fine stiler, det viktigste er å finne sin egen stil og det man selv liker! Blir spennede å se hva du bestemmer deg for! Klem frå Solveig :)

Mailinn`s interiørblogg sa...

kjenner meg godt igjen i det du skriver. når jeg bodde i leiligheten min så brukte jeg mye farger som gikk igjen i hele leiligheten. ble kjempe lei og ønsket en helt annerledes stil når jeg flyttet inn i huset. Der skulle det kun være hvitt, sølv og grått i forskjellige nyanser med innslag av naturmaterialer. Men nå når sommeren kom så savnet jeg litt farger og måtte gå til innkjøp av litt farget stæsh som ikke kræsjet med interiøret. Nå når vinteren kommer heller jeg mer mot det litt mørke (ikke svart) men med forskjellige naturfarger/materialer. Svart passer liksom ikke helt inn her lenger. Men jeg belstile i går en wal stick til kjøkkenet og der passet det best med svart skrift siden veggen ovenfor benkeplata var svart/ grå. Jeg har funnet ut det trenger ikke å være `samme` fargeskala i alle rom så lenge det passer til resten av interiøret. Svart har liksom lenge vært veldig `ut``hos meg. håper du finner ut av hva som passer deg best og den nydelige leiligheten din. klem=)

Janne sa...

Kjenner meg igjen ja...uten tvil! Sliter litt med å finne min/vår egen stil noen ganger...tror alltid at jeg har funnet den, men så dukker det stadig opp nye, spennende ting i denne interiørverden, og man vil satse for fullt på akkurat "denne" stilen denne gang. Neste gang? Hmmm... :))

Lykke til med å finne det ut, jeg tenker på dette hver dag omtrent, vil jo ha det så pent som mulig, og trivselfaktoren er viktig for meg. :))

Klem Janne:)

Josefine sa...

Hei!! Kjenner meg så godt igjen,Linda!!! Tror ikke det er bare deg...hehe.. Har skiftet stil hur mange ganger som helst... Min første leilighet var den en dårlig blanding av ikea,jysk, bohus og loppis,ikke at jeg har noe i mot ikea,jysk,bohus eller loppis,men når man ikke aner hva man driver med,så blir heller utrykket noe ehh rart(??) Nå skal det sant sies at jeg var 18 år da..hjelper det??...vet ikke helt jeg om det hjelper,men dog.. Så har jeg vært innom sort,stål,bare hvitt og sitter nå igjen med den stilen jeg har nå..Romantikk Chic med en gode dose glam..Men nå er jammen meg det under bytte også..Ikke alt,men noe... Er vel bare slik når man er interiør frelst,eller hva??
Ha en topp dag,søte deg=)
Stor klem fra Josefine