tirsdag 9. august 2011

KakaoKos og Fargetanker..

Har kost meg med et nytt blad i dag jeg. Bolig Pluss. Aldri lest bladet før, men det skal jeg jammen meg begynne med:) Syntes de hadde mange gode reportasjer samt at de hadde mange gode tips om ting man kan gjøre selv. Og for meg som elsker å være kreativ er det jo perfekt.


Tusen takk for alle kommentarene deres på mitt forrige innlegg! Så gøy å høre deres meninger og tips. Det som er så greit med at alt er malt hvitt her i Leiligheten er at en forandring ikke trenger å være så drastisk. Er ikke så mye som skal til for å endre litt stil.

Har vel mer eller mindre kommet frem til at høsten min blir som den alltid blir. Omringer meg med lune farger og varme pledd:) Der andre vil ha lyse farger for å live opp en ellers grå årstid er jeg motsatt. jeg vil ha høstfarger..og naturmaterialer.

Så tar jeg fargene til sommeren igjen..


Mmm..kakaooo<3

Er litt morsomt faktisk, å tenke over hvor mange ''stiler'' man har hatt over årene. Flyttet hjemmefra da jeg var 16, og da tok jeg bare med meg barnerommet og dro. Kosebamser og hjerteputer. Og Mammas oransjerøde hand-me-down gardiner;)

Etterhvert kom Kina perioden min..Alt jeg hadde var dekorert med kinesiske tegn.

Så skulle alt bli sort. Absolutt alt måtte være sort. Etterhvert kom det inn litt hvitt.

Så kjøpte vi oss en brun sofa og alt annet ble kjøpt til den. Brune gardiner, brunt spisebord, salongbord, duker osv..Og så ble jeg lei!

..Og her inne på bloggen ser dere resultatet av det;) Hvitt er det blitt og kommer til å bli. Med diverse tilbehør etter årstid eller sinnstilstand;) hoho


Hadde vært artig å høre om deres stiler gjennom årene! Lyst å skrive om det? Her inne, eller på bloggen deres:D utfordring..?


Ellers så driver jeg på med enda et male prosjekt;D wiii Noe jeg har hatt lyst til siden vi flyttet inn for to år siden. Gleder meg til å få det ferdig og vise dere det:) ..Men fra sånne prosjekter springer det ut småprosjekter som skulle vært gjort..og da spørs det om når jeg egentlig blir ferdig med dette;) hihi


Velkommen nye følgere! Er så koselig at alle dere har lyst å se hva jeg driver på med og skriver om. Varmer hjertet mitt alle de fine kommentarene deres<3 


I kveld skal jeg kose meg med Grey's og kanskje en kakao til..

Klem


12 kommentarer:

Hespe sa...

Hei, og takk for koselig hilsen hos meg!!

Enig med deg, i at med å ha en lys base, er det enkelt å forrandre uttrykk i leiligheten - bare å "pøse på" med detaljer i den farven man måtte ønske. Selv er jeg veldig glad i naturtonene mot det ellers lyse interiøret.

Du lurte angående kolonihager, og i Oslo finnes det 9 ulike hager. Hagene skal fremstå som grønne lunger i byen, og er åpne for alle å besøke i sommerhalvåret. I disse hagene kan man, etter å ha stått på venteliste, få kjøpe seg en liten hytte. I bo i en sånn hage er utrolig sosialt og ikke minst fredfylt - midt i byen får du følelsen av å være på landet... Vil du vite mer om kolonihager, kan du titte innom denne linken her; http://www.kolonihager.no/web/

Ha en strålende flott uke videre!

Klem fra Hildegunn

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Boligpluss leser jeg hver måned/hver utgave, mange fine reportasjer og tips der;)

Her har også hvitt kommet for å bli, veldig greit å ha det som basis og heller styre litt mer med farger etter humør og årstid;) Jeg har også hatt en brun og en sort periode, herrefred - jeg gremmes når jeg tenker på det nå! Hahaa:) Det verste er jo at DEN gangen var jeg også sikker på at "brunt har kommet for å bli - sort har kommet for å bli" - altså nå har jeg jo både brunt og sort i interiøret, men på en annen måte;) For ikke å snakke om den kongeblå og kanarigule perioden jeg hadd i min bare ungdom, hohoo! Artig å tenke på nå;)

Kos deg med kvelden!

Har en drøm... sa...

God kvelden;))
Herlig med nytt blad og kos ja!

Enig med deg, hvit base i leiligheten er supert, og supplere med litt farger og tilbehør ettersom det passer seg;) Jeg er og glad i naturfarger og materialer på høsten, og masse stearinlys - vakkert ♥

Hehe, stilen gjennom årene ja, her har det jammen vært litt av hvert gitt;)

Det jeg husker aller beste er den grelle bonde-farger tiden... Vi hadde okergult bad og entre, bondeblått soverom, bonderødt kjøkken og bondegrønn stue... hjelpes! Og det hang tørkede rosebuketter overalt og for ikke og glemme de skjønne porselensdukkene;) Mannen min (som da var guttunge, hihi) skulle ha alle sorter øl stående på hyller bortover hele veggen - grøss og gru;)

Men nå er det lyst, lunt og koselig her ♥ Vi stortrives;)

Ha en fin fin kveld (eller, nå er det kanskje natt nå!)

Klem Line

Elisabeths idyll. sa...

Mmmmmmm, den kakaoen så god ut og BoligPluss er supert...abonnerer på det ;o)))
Siden jeg flyttet hjemmefra har jeg faktisk helst hatt det lyst...forruten den første leiligheten vi hadde. Da var jeg hekta på Venner for livet serien så stuen vår var knall blå og gangen knall lilla, hehe ;o))

Nyt dagen ;o))
Klem Elisabeth ;o))

Drømmeskyen sa...

Hei!

Tusen takk for kjempekoselig hilsen inne på bloggen min. Det varmer veldig:) Og jeg må bare si det samme tilbake. Kjempefin blogg du har som jeg gjerne følger:)

Iløpet av mine 9 år i egen bolig har jeg hatt mange forskjellige og rare stiler. Bl.a kinategn som jeg egentlig har fortrengt. Ellers har det gått mye i sort. Helt på slutten før vi flyttet hit vi bor nå var det panelgardiner og farger som gjaldt. Nå er det duse, lyse farger:) Lurer på hva det neste blir. Hehe.

Klem fra Hilde

Siri sa...

Mm, NAM! kakao<3 Bolig pluss er et fint blad med masse inspirasjon. Ble abonnent på ROM123 etter jul og er faktisk litt skuffa.. Det blir noe annet neste gang!

Det var litt morsomt å lese innlegget ditt nå angående stiler! Hihi.. Det var SÅ meg! Jeg hadde først barnerommet, kinaperiode, kuperiode (alt skulle være ku"skinn"), svart, brun og nå HVIT periode! Føler jeg har landet trygt her jeg også. ;-)

Gleder meg til å se hva slags spennende prosjekt du holder på med nå!

Klemmer fra Siri

Hjemme hos meg sa...

HEi!
Jammen har du det koselig i din lille leilighet... Jeg har ikke noen spesiell stil jeg, men merker jeg blir mer og mer glad i det hvite og lyse jeg også... På bloggen min har jeg vel kaldt den hummer og kanari stil ;)

Klem Anette

Mine hverdager (Anne) sa...

Hihi, jeg har vært i samme båt. Husker du da alt skulle være brunbeiset? Åh, jeg kjøpte den fine kommoden på Finn.no. Var en kjøpmannsdisk...en slik som alle har. Den var bare SÅ fin. Og et speil som også var brunbeiset. Det hang over kommoden. Så fint så fint. Jeg var helt betatt...helt til jeg ble mildt sagt MØKK lei. Tok kanskje 6 måneder. Malte kommoden hvit, speilet ble også hvitt...MYE finere. Kommer aldri til å ha brune møbler igjen. Det hvite er kommet for å bli ♥

Kos deg med BolisPluss, jeg har allerede lest det :)

hobbyvimsa sa...

Hei navnsøster:)

Ha ha så bra råååådyyyr ja!!Her i hobbyvimse huset er vi så fine på det at vi bare spiser dyr biff,LER!!

Bolig pluss er fantastisk abonnerer på det.lev landlig er også en favoritt her i huset..

Har nok byttet stil noen ganger opp gjennom årene jeg også:)

Nå har jeg hatt det hvite i to år og har begynt å få lyst på litt mer farge,mannen min har satt foten ned og nekter å hjelpe meg..Så da får vi se om jeg så smått begynner selv hi hi!"!Ellers blir det hvitt en stund til:)

Nyt kvelden:)

Klem Linda;)

To Ju Mama sa...

Hei Linda...
Hehe, uff tenker på ofte hvilke stiler jeg har hatt innen interiør.. Har alltid ommøblert og malt møblene mine på barnerommet, husker jeg beiset alle møblene svart en gang--så ble alt brunt-nå er det hvitt- tror jg kunne skrive en hel side om ting og tang her::))) Takk for alle spor du ligger igjen hos meg-- KLem

To Ju Mama sa...

Og bladet er kjempe abonnerer selv på det=)

Bird sa...

mmm det så godt ut!!:)