fredag 26. august 2011

Tallerkenhylla mi

For en god stund siden fikk jeg en tallerkenhylle fra min Mamma. Etter noen strøk med hvitmaling kom den opp på kjøkkenveggen. Har ikke vist den frem før, men tenkte dere skulle få se den nå. Har endelig fått skrudd opp kroker under, og hengt opp de nye koppene mine♥
Har to beige som står ''Chocolate'' på, to brune som står ''Latte'' på, og to lyseblå som står ''coffee'' på. MeLove! Kjøpte dem på en interiør butikk da jeg var hjemme i sommer:)


Mine fine glasskarafler. Den i midten kjøpte jeg på Kremmerhuset. De to andre fikk jeg for 20kr på Fretex:D De har inntil nå stått på stua..Men det er gøy å flytte litt rundt på ting. Og syntes dem passet godt inn her.


I dag har vi endelig fått sofaen!!! :D Etter over to måneder ventetid kan jeg fortelle at jeg er hoppende glad. Den ble kjempefin♥ Tenker jeg skal ta bilder av den i morgen..det begynner å bli så mørkt ute nå. Greit å få dagslyset slik at fargen kommer til sin rett. I dag har jeg ryddet på kjøkkenet og som dere ser, er tallerkenhylla blitt litt høstaktig.

Ønsker dere en god Lørdagskveld!  


Klem

7 kommentarer:

Lille Frøken Jensen sa...

Kjempe fin tallerkenhylle du har fått deg:)
Jeg har også en tallerkenhylle på kjøkkenet og jeg elsker den, men avogtil er det litt vanskelig å finne den rette pynten til den.
Ønsker deg en fin lørdagskveld
Klem fra Jorunn

Line-Mari sa...

Ååh, dn dær tallærkenhylla va nyydeli!:D
Kjent at eg vart bittelitt misunnelig no!;)
Klæm

Silje Kristin sa...

Kjempefin hylle :) ønsker meg en slik jeg også . Kjekt.å flytte på ting :) har flytta om på stua idag og oppdager "nye" ting hele tiden :)
Ha en super lørdagskveld :)
Klem.

Tove `blogg verden sa...

Nydelig tallerken hylle!! Og skulle gjerne hatt de karaflene ;) Såååå fine!!!
Ha en fin kveld
klem Tove

Elisabeths idyll. sa...

Eeeeeelsker tallerkenhyller ;o)) Så morsomt å kunne vise frem ting man liker, og kunne skifte etter humør og stil ;oDDD
STOR klem Elisabeth ;)

Monica sa...

Haha, skulle akkurat til å starte kommentaren min med nøyaktig det samme som Elisabeths idyll over her, "Eeeeeeelsker tallerkenhyller!!" ;) Og det gjør jeg virkelig! :) Jeg har en på kjøkkenet som jeg har fått av samboerens bestemor, som hun hadde kjøpt på et loppemarked for noen år siden og malt. Har også en fra IKEA som fortsatt ligger i esken, - veit ikke helt hvor jeg skal ha den enda..!! ;p Men syns den er suuuperfin, så opp skal den. ;)

Josefine sa...

NYDELIG NYDELIG NYDELIG!!!! Gud,den var lekker altså!!! Og koppene var hoppende flotte...
Gleder meg til å se sofaen.150 % på at den er like hoppende flott som alt annet du viser frem=)=)=) Ha en super flott hoppende god SØNDAG,søte deg=)
Og du,takk for alle kommentarer du legger igjen inne hos meg,blir så GLAD=)
Stor klem jOSEFINE(haha ble visst mye hoppende i denne kommentaren..haha..)