tirsdag 11. oktober 2011

LoppeLinda♥

Jaaa..jeg er vel som veldig mange andre litt overentusiastisk når det kommer til loppemarked. Det er jo bare så gøy! Masse fine ting til gi bort priser.. Andres søppel er mine skatter:P hoho

Var på et stort loppemarked på Søndag. Og det ble jo selvfølgelig litt med meg hjem;)


Rammer leter jeg alltid etter. Inngår i mitt pågående prosjekt som jeg håper på å få vise frem snart;) Fant noen søøøte rosa duker. Og selv om rosa er ryddet bort for øyeblikket, så kommer det jo en ny sommer:)


Til jul skal det bakes! Elsker sånne nostalgiske julebokser♥ Inni den blå er det to til små. 10 kr pr stk! LOVE IT!


Ble med hjem to messing staker. En stående og en til å henge opp. Har rett og slett ingen anelse hvor jeg skal plassere den som skal henge..Meeeen det finner jeg vel ut? :P En ting er sikkert, jeg må kjøpe mer spraymaling:D Den rosa lysestaken kunne jeg heller ikke gå forbi..Den var jo bare så søt! Blir nok pakket bort frem til sommeren, den sammen med dukene:)

Den staken til høyre er jeg rett og slett ikke sikker på om jeg liker enda. haha ..Det kan gå fort i svingene;) Noen som kjenner seg igjen? Jeg tenker den skal få seg en runde med spraymalingen, så blir saken tatt opp til vurdering igjen:P

Velkommen alle nye følgere! Så utrolig koselig at så mange vil være med på min give away, og følge meg videre. Så mange fiiine kommentarer også..Dere er så snille♥


Klem9 kommentarer:

Hege Pauline sa...

Loppis er jo bare så herlig!! Alltid like gøy å finne skatter som får bli med hjem!! Elsker å gi nytt liv til gamle ting igjen :) Noen flotte skatter du har funnet!! Gleder meg til å se de når de har fått litt nytt liv med sprayboksen ;) Ha en herlig tirsdag videre!! Klem PAuline

Sìv`s verden sa...

Å,så mye fint loppisfunn da Linda:)

Klem

Fru Emma sa...

Hei. Var innom min venninnens blogg, Hjemmekos, og der viste hun kopper hun fikk av meg. Du lurte på hvor de var fra. De er fra butikken jeg driver. Har egen nettbutikk.
www.fruemma.no

Charlottes hjem sa...

SV: Ja, jeg tror alle er i gjennom sine perioder :P Har enda mye som ikke hører sammen, men begynner å komme meg. Lilla blir jeg nok sikkert lei av etter hvert, men da er det jo bare så enkelt å bytte. Det liker jeg! Enig med deg, man blir nok aldri ferdig med interiør. Det er jo så mye inspirasjon og flotte ting hele tiden!

Flotte innkjøp, det er så kjekt med loppis. Masse spennede og flott til en billig penge. Ser for meg at de messingstakene blir nydelige med litt lakk ;)

Ha en flott kveld!
Fikk forresten til å legge meg til som følger jeg også nå :)
Klem
Charlotte

Tove `blogg verden sa...

Kjempegøy med loppis når man finner noen kupp ;) Du fant jo mase fint!!
Kjempekoselig at du er med på give awayen min :D Spennende om du vinner juleboken ja :D Ser det er flere som håper på den, så da var det ikke for tidlig med litt jul på bloggen ;)
Ha en flott dag
klem Tove

To Ju Mama sa...

Loppis er gøygøy =)

Siri sa...

Åh, du finner alltid så mye fint på loppemarkedene duu! :-)

Klem Siri

Mailinn`s interiørblogg sa...

loppis er herlig=) man gjør et scoop samtidig som man er miljøbevisst føler nå jeg. er også så glad i julebokser. håper å få tak i noen skikkelig gamle til jul=)

Mailinn`s interiørblogg sa...

hvordan får du forresten stor og fet skrift på enkelte ord når du skriver innlegg? ;) blir så lei av å plages med den he.. bloggen..hehe!