fredag 7. oktober 2011

På brettet..

Har snakket om brettene mine før jeg. Synes det å samle bordpynten på et brett er heeelt genialt. Blir mye enklere å dandere, også er det jo så greit å få ryddet det unna om det trengs:)

Pynten forandrer seg ganske ofte. slik ser mine ut akkurat nå:D


På bordet i kosekroken står dette. Fyllt med kongler og annen høstpynt. Et lite søtt ekorn sitter også og lurer oppi brettet;) De tre telysholderne er det eneste fra min brune periode som har fått lov til å bli. Klarer liksom ikke å sette dem bort. De gir det fiiiineste lyset♥


På vindusbordet ved nysofaen står dette.


Og på spisebordet står dette. Er det noe jeg ikke får nok av så er det sånne brett. Og har allerede fått tak i et til som etterhvert skal få pynte opp leiligheten. Og sinkhus..Mååå ha flere sinkhus! Har så lyst å lage en landsby med sinkhus til jul Det er blitt skrevet på ønskelista, og jeg har jo bursdag i November så.. ;)

Nå er det allerede blitt helg igjen..synes ukene bare flyr! September gikk så fort at jeg ikke fikk den med meg engang:P Meeen..det er ikke meg imot. For alt jeg tenker på for tiden er jul♥ Åååå..som jeg gleder meg! Har alle planene klar i hodet for både julegaver, juleverksted og julepynting:D Det beste er at nå som jeg har begynt å blogge ser jeg at det er flere der ute som har det akkurat likedan. Så nå trenger jeg ikke være sånn gal juledame alene lengre:P hihi

Ha en kjempefin helg dere!


Klem

14 kommentarer:

LadyLaLaura sa...

Hei og hopp :)
Nei du er ikke alene om å være den gærne juledama lenger ;) Jeg er også det :) Bruker å si at jeg er så julete :) gleder meg som en unge til det blir 1 søndag i advent (noe som allerede skjer i november juuhuu) da er det masse julestas som skal fram :)
Ha en kjempekoselig helg!
Klem

Har en drøm... sa...

Fiiine brett!
Jeg og elsker og dandere på mine ♥
Nå er det høstpynten som gjelder, frem til advent, da blir det nok byttet litt igjen;)

Ha en fin helg!

Klem Line

LykkeLise sa...

Nydelig pynt vennen:)
Veldig dekorativt med sånne brett altså:)

Hihihi..ja det er mange gale juledamer her inne, så her er vi flere i samme båt;) Moro å få masse inspirasjon her før jul også:)
Jeg har til og med begynt på julegavene og har planer om å være ferdig før 1. des og bare kose meg i des.

Ha en super helg:)

Klem Lise

Monica sa...

Hihi, jeg er også en del av de gale juledamene!!!! ;p Eeeelsker jul, og jeg synger julesanger hele året.. Kan ikke noe for det!! ;p Hehe!
GLEDER meg til jul ♥ - i nytt, EGET hus! ;)

Tove `blogg verden sa...

Kjempe koselige brett du har ordnet :)
Tør ikke si det høyt, men gleder meg til jul jeg også ;)
Nyt helgen
Klem Tove

Rebekka :o) sa...

Så flink du er og dandere pyntebrett :o) Slikt er ikke jeg noe god på, blir liksom aldri slik som jeg planlegger.
Jeg betalte 1000 kr for å stemme pianoet mitt, men det var en kjenning av fam. som var pianostemmer. Har hørt at det ligger mellom 1500-2500 kr, så det er jo ikke så ille :o)
Ha en lekker lørdagskveld :o)))
Klem

HjemmeKos sa...

Jeg ELSKER fat !! Dine var kjempefine:)

Takk for koselig hilsen på bloggen ;)

Koppene med reinsdyrsmotiv er fra butikken til venninnen min, "fruemma", altså fruemma.no ;)
Myye fint hos henne!

God helg !

Sìv`s verden sa...

Helt enig med deg Linda,brett er genialt til å samle pynten på:) Her blir brettene også ofte skiftet ut & nå går det bare i høstpynt:)
Fint du har pyntet dine & det lille ekornet var jo bare så søtt:)

Klem

Josefine sa...

Herlig pynt. Elsker brett og pynt jeg også=) Gal juledame?? Vi er nok mange i den båten. Har gledet meg til jul siden August jeg. Var innom plantasjen på Fredag, og det var juleting satt frem, og gjett om jeg fikk julestemning..Gleder meg til å pynte til advent=)=)=)Men inntil det er "riktig" tid til å pynte til advent/jul så er det lune og høstlige ting som pyntes med her i heimen=)=) Ha en fiiiiiin og hoppende flott Mandag,jeg håper formen din er bedre=)
Klem Josefine

Siri sa...

Så koselig, Linda <3 Kjenner til det med brett! Har mye av det selv! Men det er jo så greit å dekorere.
Håper det står bra til med deg.
Klem Siri

Mailinn`s interiørblogg sa...

Fine lysfat du har. Enig me ddeg at det er enklere å samle all pynten på ette fat;) det ekornet var såå søtt;)kunne jeg også tenkt meg. Ja hvor ble september egentlig av? den mnd gikk utrolig fort. og JA godt er det for da er det snart juuuuul;) hihi... har aldri vært sånn hysterisk julegal men det sisste året har jeg hatt såå mange prosjekter og julegvave ideer som passer så godt med jula..så endelig nærmer det seg;) stoor klem til deg=)

http://www.ninasskatter.com/ sa...

kjempefint::)

Monica sa...

Takk for tips om skjelllampe:) Skal sjekkes ut i morgen.
Finnes opptil flere brett med forskjellig pynt på her i huset også. Synes det ser mer ryddig ut,enn å spre litt overalt. Sinkhus står høyt på ønskelista til bursdagen min. Jeg eier ikke ett eneste ett enda :/

Shabbylishious sa...

Så koselige tablåer du har. Slike fat fylt opp med skatter har jeg også. Så kjekt å dille med, er så lite som skal til for å skape litt endring.
Har veldig sansen for den lysekrona di jeg, smellvakker!
Takk for koselig kommentar, du legger alltid igjen veldig hyggelige kommentarer, det er så koselig.Tusen takk!. :)