mandag 24. oktober 2011

Verdens enkleste vimpelrekke!

På kveldstid nå for tiden sitter jeg å pjusker med litt småtteri..Noe til meg selv og noe i julegave til andre:) Skal alltid vente så lenge med juleting jeg...Men når Desember kommer, jobber jeg så mye at jeg knapt rekker noe annet..Så i år er det første året jeg faktisk har tatt litt lærdom, og begynner tidlig:D stolt! Juleverkstedet mitt finner sted på kjøkkenet, på spisebordet. siden jeg ikke er så heldig å ha et eget hobbyrom.. Dermed er det blitt en del tv-middager i det siste;) slik ser det altså ut når Linda mekker julegaver:


Men ta det med ro...jeg har faktisk system i rotet, selv om det kanskje ikke virker sånn;) hihi

Var på Nille for en stund siden, da fant jeg dette:


Et stempelsett:D Var bare med røde stempelputer, men fikk kjøpt sort på Panduro.

Var innom en blogg for en stund siden..husker desverre ikke hvem sin det var:/ Meeen..fikk med meg derfra en briljant ide! verdens enkleste vimpelrekke! Om noen av dere er som jeg, som ikke har supre sykunnskaper, er dette en enkel og søt løsning:)Dere skjønner hva jeg mener? Sååå enkelt:D Noen til-og-fra lapper, et snøre og bokstav stempel. Fiks ferdig! Jeg lagde meg en til jul jeg♥ Men den kan jo også lett brukes til bursdager, fester osv:)

Håper dere alle har hatt en super start på uka:) Nå skal jeg lage meg en kopp te, ta på meg duntøflene, så blir det tvkos med kjæresten:)

StorKlem


17 kommentarer:

Bittelille huset/Jennifer sa...

Deilig å være tidlig ute med julegaver ja, det har jeg også klart i år:)

Supert tips med vimpelrekken! Jeg eier ingen sykunnskaper og er ikke spesielt kreativ, så dette var fantastisk inspirasjon:)

klem Jennifer

Anonym sa...

Så gøyale de vimplene der var....fint for de som ikke er sydamer ja :)

Jeg er nesten ferdig med julegavene jeg...har bare guttongen og foreldrene mine igjen...og så regner jeg med at det sikkert dukker opp noen man har glemt etter hvert, men det er jo så deilig å kunne bruke desember til annet enn julegavehandling.

Ha en flott mandagskveld :)

Monica sa...

Takker og bukker for gratulasjon! ;)
Åååh, nå fikk jeg lyst til type "hobby-verksted", der flere sitter sammen og utveklser ideer og hemmeligheten bak ulike teknikker.... *drømme, drømme* ;)
Kos deg med julegave-lagingen! :)

Monica sa...

Heisann :) Åh, juleverksted er koselig det, og ikke rot - bare kos :) Tenker å starte opp litt jeg også snart, for selv om jeg ikke jobber noe mer i desember enne ellers så blir det ofte travelt med alt som skal ordnes. Og jeg vil ikke stresse med forberedelsene, jeg vil kose meg! :)
Håper du får en fin uke :) Klemklem

Har en drøm... sa...

Så koselig med julekos;)
Jeg skal og begynne tidlig i år, Desember flyr jo bare avgårde...

HA en finfin kveld;)

Klem Line

Bente sa...

Bra du har kontroll. Det ser omtrent likedan ut når jeg er i det kreative hjørnet. Tenkte også å bli ferdig med julegavene i god tid.

Kjempestilig vimpelrekke. God ide.

Ha en flott og kreativ uke.

Klem Bente

The Pursuit of Happiness sa...

Haha, herlig å se at det ikke er bare jeg som har det sånn når jeg driver på å lage ting ;) Men jeg sitter også ofte på gulvet (!), så du skal være glad du har spisestue å sitte i, iallefall ;)
Koselig vimpel, har stempelputer i mange farger, kanskje jeg må innom Nille å kjøpe disse bokstavene jeg og. :) Nille har tatt seg veldig opp iløpet av årene ;)

Ha en fin dag :) klem

Monica sa...

Så flink du er! Jeg faller nok i samme fella og begynner for sent i år også. Men er stolt over at jeg i det heletatt har kjøpt noen gaver. Genial vimpelrekke. Enkel og flott! Tror jeg må ta turen innom nille i dag :)

Shabbylishious sa...

Haha system i rotet kjenner jeg til. Er så glad for at jeg har fått min egen lille hobbykrok nå.Riktignok på soverommet vårt men det har hatt tydelige postive bivirkninger.Ikke bare er stua ryddigere, soverommet som har en tendenes til å bli kaos er også ryddigere fordi jeg oppholder meg der mye mere. Rene kinderegget!
Artigvimpel rekke. Et lite tips.Handle på nett i stedet for panduro, selv fra utlandet med shipping så er stadig Panduro 60% prosent dyrere.Det er ganske rått.

Mette`s hus og hjem sa...

Heia Linda :)
Så flink du er som lager så mange fine ting :)
Vimpelrekka var kjempesøt å så likte jeg det lysglasset du har pyntet under her med :))

Ønsker deg en fortsatt fin Tirsdag
Klem Mette :))

Alfa sa...

Ser ut som ett skikkelig juleverksted ja:0). Kan tenke meg du koser deg.
Gleder meg til å se hva du lager.
Tusen takk for hyggelig hilsen. Varmer godt.
Klem Alfa

Siri sa...

Hihi, godt å se det ser slik ut på spisestuebordet ditt også! ;-) Er er det bombet! Holder på med julekort.. SÅ fin vimpelrekke da! Og gjett om jeg skal innom Nille og lete etter stempler! Disse var jo geniale. Håper de har igjen! :-)) Lurt å begynne med julegaver tidlig. :-) Og ekstra stas med hjemmelagede! Takk for alle koselige hilsener jeg får fra deg, Linda. Det setter jeg stor pris på<3 Klem Siri

To Ju Mama sa...

Å så herlig jule vimpel... Så søt..
Kjempe flink.
Her må jeg ta fatt på kjøkkenbordet hver gang jeg har hentet mamma sin symaskin =)) *ØNSKER MIN EGEN*

Hjemme hos meg sa...

Kjempefine :)
Klem Anette

Hespe sa...

Jeg tviler ikke på at du har system i rotet - akkurat sånn ser det ut her hos meg nå, og jeg velger å kalle det kreativt kaos ;)

Herlig vimpelrekke du har laget - det trenger ikke være komplisert for at det skal bli flott!

Ha en fin kveld videre !

Klem fra Hildegunn ♥

Katrine sa...

Jeg synes det så ut som et koselig kaos. Et kreativt kaos.

Vimpelrekken var søt. Jeg kan også anbefale å bare klippe trekanter å tape/lime på en hyssing. Det blir også fint.

Jeg håper denne torsdagen også blir fylt med tvkos, glede, duntøfler og kjæresten. Det er snart helg! :))

Sweet Chili . sa...

Takk for finfin inspirasjon! Et slik stempelsett har jeg vært på jakt etter og nå skal jeg sjekke ut Nille:)

Bildelisten du spurte etter er kjøpt hos IKEA. Siden vi har gipsvegg der den henger har vi brukt gipsplugger til å feste den med.

Ønsker deg en herlig fredag Linda!

Klem, Pernille