onsdag 12. oktober 2011

Er det lenge igjen nå..?

Ja...Jeg snakker om julen..Hva ellers? ;) 
Det er 72 dager, 5 timer og 30 minutter til Julaften!

Har allerede blitt bitt av julebasillen og spisebordet er fyllt med ting som skal syes og limes og gies i julegave. Synes det er greit å begynne tidlig da, ellers så blir jeg aldri ferdig. På butikken her om dagen gikk jeg forbi ..ja, gikk rett forbi.. Julemarsipan! Tidlig det ja.. Men jeg klarte nemlig ikke å gå forbi to julemagasin;) hihi


Så gikk jeg forbi Åhlens her om dagen også...Og der var de godt i gang med å julifisere butikken. Så da ble disse med meg hjem også. Sååå søte♥


O'herlige sinkhus. Velkommen inn til meg♥ Fant dette på Europris. Stort nok til å ha kubbelys i weeee ..Nå har den kommende julelandsbyen min hele tre sinkhus:P hehe

Minner på Give awayen min som trekkes den 15 oktober:D


Klem


21 kommentarer:

Sìv`s verden sa...

Ja hvorfor ikke begynne tidlig når det er en del man skal lage selv:)
Sinkhuset var utrolig fint, å så fint at det er såpass stort at man kan ha kubbelys i:)

Ja det er gøy med hund & katt:)) De sover ikke sammen enda,men det skjer nok tenker jeg:))

Ha en fin kveld!

Klem

Unni sa...

Takk for tips om sinkhus på europris.
Det skal jeg jammen sjekke ut.

Greit å begynne tidlig med gavene.

Gleder meg til jul;)

Ønsker deg en fin kveld.

Petrine sa...

Du er ikke den eneste som tenker på jul om dagen :)
Allerede kjøpt julemagasin og julegavene er jeg også i gang med. Prøver å holde igjen litt da, men det er jo så koselig :) Elsker jula!

Kos deg videre med juleforberedelsene :)

Josefine sa...

Tenker på jul om dagen jeg også... Spiste faktisk julesjokolade i bilen i dag...Ikkje bra... Har alltid klart å holde meg helt til Desember med og spise julegodt,men ikke i år..Skylder på viruset jeg har pådratt meg..Noe må man jo legge skylden på,eller hva? Eller kanskje like greit å kalle spade for en spade og heller bare være ærlig at moi har UTROLIG dårlig selvkontroll når det kommer til godis..Her trosser jeg lavkarbisen også (kom jeg til å tenke på nuh)..blæææ... Hoppende flott zinkhus,eplekjekt at man får plass til kubbelys også,hvilken bonus=)=)Kos deg i kveld!! Klem Josefine

Shabbylishious sa...

Hehe du er ikke alene om det. Jeg har bestemt meg for at juletreet skal på plass så tidlig som mulig for å ha det ut etter en uke er alltid så trist. Har lyst på jul i år.Gloeder meg:) Har begynt å lage mye som skal selges i butikken min til jul også.:)

Monica sa...

Absolutt ikke for tidlig å begynne nå! ;)
Og forresten: JA, den kokeboka er nok fra Heimkunnskapen på ungdomsskolen! ;p Men jammen er den praktisk med mye gode oppskirfter. Bruker den en del, så den må være lett tilgjengelig! ;) Hihi..

LykkeLise sa...

Hihi søte juledama;)
Har julebladene kommet alt altså:):) ja da er det jo bare å planlegge da:)

Visste ikke at de hadde sinkhus på Europris!! Er vel ikke så dyre heller der:) Gleder meg til å se landsbyen din:):)

Klem Lise

Charlottes hjem sa...

Gleder meg sånn til jul! Har allerede begynt innkjøp og nesten alle julegaver er i boks :)
Har en tradisjon at jeg lager julekort fra 1.des så de er klare til jul. Klør i fingrene av å begynne. Hihi :D

Kjempeflott sinkhus du har kjøpt, man kan faktisk finne noen skatter blant alt annet de har der ;-)

Klem
Cgarlotte

Tonje Merethe sa...

Godt å lese at jeg ikke er alene i denne verden om å planlegge julen nå. Halvveis med julegaver, og ferdig med to kalendere. Tittet på både julemagasiner og sinkhuset idag, men la det fra meg. Så ikke noe pris på sinkhuset.

Ha en fortsatt fin uke!

LA BELLA VITA sa...

Hihi :-) Planlegger hvert år å være tidlig ute med julegaver, innkjøp ++ og i år må jeg bare få det til. Slippe stresset rett før jul, bare kose seg da ;-)

Klem Ellen

Bittelille huset/Jennifer sa...

Så herlig å se at flere her i interiørbloggeland har begynt litt med jul!!:) Da blir jeg glad i julehjertet mitt ♥

Jeg har kjøpt 3 julegaver allerede, så er iallefall litt igang;) Og mitt andre julemagasine er kjøpt inn, det skal jeg kose meg med en kveld jeg har god tid, tenne lys og krype opp i sofakroken:)

klem klem

To Ju Mama sa...

OOOO jul me din glede..... LOVE IT... gleder meg til å følge deg i forbrdelsene..

Klem

hill`s interiørblogg sa...

Hei hei...
Ja må begynne tidlig med juleforberedelser.. hvertfall julegaver. For min del må ha ferdig 5 stk nå til helga, da jeg skal ha meg et Trondheimsbesøk i helga... Passer fint å avlevere til familien også da.
Kos deg med juleforberedelser.
Klem fra Hill-Iren

Hege Pauline sa...

Det er da vel aldri for tidlig å begynne med juleforberedelser. Har selv begynt så smått, er jo så mye man har lyst til og da er det jo godt med litt god tid. Desember skal man jo bare kose seg og ikke stresse :) Elsker julen!! Gleder meg merker jeg!! Kos at du ville følge meg, setter jeg pris på - tusen takk :) Ønsker deg en god kveld :)

Har en drøm... sa...

Herlig!
Jeg har tre slike nye blader jeg og, og har hentet frem de fra tidligere år fra hemsen...:))
Må jo begynne forberedelser nå ja;)
Men marsipan er alt for tidlig... ikke før i desember kommer julegodt og julemat i hus nei;)

Nydelig zinkhus ♥

Klem Line

MissMette sa...

Hei Linda :)
Ja, det går fort frem mot jul, og jeg syns også det er greit å i alle fall begynne å planlegge litt ;) SÅ jeg også har kjøpt meg opp til flere julemagasiner, hihi… Syns det er litt tidlig med julemarsipan og nisser da! Men, når høsten er her med dårlig vær så er det koselig å være inne både å planlegge og evt lage ting – for det tar tid med meg også :) Nydelig sinkhus du har her, liker disse såååå godt ღ og så fine de brettene dine som du viser litt lengre nede her… Tusen takk for koselig ord, og så ønsker jeg deg en fortsatt fin kveld, og uke… Klem fra Mette

Maris gyngestol sa...

Så gøy med juleforberedelser! Gleder meg allerede, og godt å se det er flere som gjør det! :)

Takk for koselig kommentar hos meg! Uroen er av merket PEPPA. Vi fikk den i gave, så jeg vet ikke hvor den er kjøpt, men hvis du søker litt på google fant jeg noen nettbutikker i Danmark som førte det merket... :)

Ha en fin dag!
-Mari

Siri sa...

Heeei! Jeg gleder meg også til juleeeen! Weee. Og for et kjempesøtt sinkhus! Skjønner jeg må ta turen til Europris med det første! hihi. Du er heldig som har vinduskarmer å sette husene i! Her er det vinduer fra gulv til tak og ellers svært små:(( Hmf, gleder meg til den gangen jeg får hus med ordentlige vinduer!!

Klem Siri

Mailinn`s interiørblogg sa...

hihi... ja julen nærmer seg jo med stormskritt så det kan jo være lurt å starte i god tid hvis man skal lage mye gaver;) likte sinkhuset veldig godt. kanskje jeg også må ta meg en tur til europris;) takk for koselig kommentar inne hos meg forresten. og ja det bildet av spisebordet ble så elendig at jeg skulle vel egentlig ikke ha lagt det ut på bloggen..hihi=) koos deg masse i din koselige leilighet;) klemklem..

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Oooooooo gleder meg sååå masse til jul... og det er så koooos det! :)
Skal også ut å kjøpe meg noen blader for å fylle på med inspirasjon!

Ha en nydelig kveld!
Klem fra meg!

Hespe sa...

Er nok ikke bare du som er begynt nedtellingen til jul ;) Selv er jeg i startgropa med ting jeg skal lage, så det er nok ikke lenge til det kommer "julete" innlegg fra meg ;)

Her hos meg nyter jeg en flott høstdag - har benket meg på verandaen med saueskinn i stolen, et lunt pledd og varm kakao i koppen. Virkelig deilig å kjenne en blanding av klar høstluft og en sol som enda gir fra seg litt varme!

Nyt helgen!!

Klem fra Hildegunn