mandag 9. mai 2011

Abstinenser..

Har hatt en ufrivillig bloggpause på hele 5 dager nå:D Har vært uten internett siden naboen ved en feil klipte av ledningen vår:P hehe..sånt skjer.
Men noe jeg ikke forutså var hvor fryktelig avhengig jeg er blitt! Hadde det ikke vært for finværet her i Trondheim hadde jeg nok gått på veggen:P

Men! det har vært stråålende vær! Det passet ypperlig også! For siden ryggen min sa ifra i forrige uke at nok er nok, og satte seg i vranglås, har jeg ikke fått gjort noe annet fornuftig enn å spise is og sitte på verandaen;)

Og jordbær da...søøøte jordbær<3

Har for tiden 7 halvferdige prosjekter stående rundt om i leiligheten vår..hehe..Håper jeg snart kan ta fatt på dem og bli ferdig:) Men så var det jo dette huset som skal males også.. vel, alt til sin tid:) Nå skal jeg ut å nyte finværet igjen!

Tusen takk for kommentarene deres! <3 Det betyr masse! Tar meg en liten bloggrunde i kveld jeg:)

Klem


6 kommentarer:

Anonym sa...

-for ikke å snakke om det nye prosjektet vi skal plukke opp på sørover turen, du kommer nok til å få det travelt ;)

Landlige Hjem sa...

Hei hei og takk for koselig ord hos meg ;)
Ja du må virkelig prøve å slappe av, rygg er ikke å spøke med nei.
Nydelig jordbærbilde, mmm så godt! Det er virkelig sommer det!
Jeg har et Nikon D90, jeg er super fornøyd!! Jeg har alltid vært Nikon fan, ingen over ingen ved siden (men det er min mening).. Det finnes mange bra på markedet i disse dager ,)
Ønsker deg masse god bedring og nyt av sommervarmen som sveper inn over landet... her kommer regnet i morgen har jeg hørt. Men marka trenger regn nå ;)
Klemmer fra meg,
Anki

Hespe sa...

Heisann!
Ja, pussig det der, hvor avhengig man kan bli av bloggingen :o) Fint at du har fått kosa deg ute i solen da - slappet av og hvilt ryggen!!!

Fortsatt fin uke til deg!

KLem fra Hildegunn

Lindas Lille Leilighet sa...

Tusen takk for tips Anki:) Skal skjekke litt jeg..ser at mitt vanlige digital kamera begynner å bli sliten:P
Ja, det har vært heeerlig med sommervær og godt å få hvilt litt:)

klem til dere alle<3

Mailinn`s interiørblogg sa...

Hei. Kom plutselig over bloggen din nå i kveld/natt! Kjempe fin blogg du har og fine bilder. ser ut som vi har ganske lik stil også;=) så flink du er som har sydd deg ei vintage pute selv.enig med deg ja. putene er ofte veldig dyre;/ hadde nettopp pakket bort en hel søppelsekk med gamle puter som jeg tenkte å levere til en bruktbutikk. Men jeg ombestemte meg heldigvis..for jeg kan jo bare sy nye putetrekk;)også får jeg også nye puter. (må bare lære meg å sy først)hihi! legger meg til som følger hos deg jeg. klem ifra nyoppstartet blogger;)

Lindas Lille Leilighet sa...

Kjempekoselig at du fant veien inn til meg:) Har funnet ut at det er lurt å spare på gamle ting, man tror man aldri skal få bruk for. En dag trenger man det alikevel;) Bare synd at bodene fort fylles opp:P