tirsdag 24. mai 2011

Se så fin!

Titter innom en snartur for å skryte av den nye headeren min!:D Jeg har absolutt ingen peiling på data! Derfor var lykken stor da Mitt Landliv sa hun kunne lage en til meg!

Se så fin den ble! Tusen takk!

Klem

3 kommentarer:

Bente sa...

Heia, hadde et lite pc problem, men det ordnet seg. Headeren ble kjempefin. Nydelige bilder, rett og slett. Skal prøve å få til noe nytt hos meg også.

Ha en finfin onsdag

Klem

Mailinn`s interiørblogg sa...

det var en nyyydelig header;) føler meg ganske så blank på data jeg også. Må virkelig sette meg ned en dag og prøve å ordne bloggen min så kanskje jeg også en vakker dag kan få så fin header som du;)klemklem

MissMette sa...

Hei Linda :)
En award er et bilde/ logo som man sender til bloggere som man syns fortjener en oppmerksomhet, og som regel følger det med noen spørsmål. Den awarden skal man legge inn på bloggen og skrive hvem den er fra og gi den videre til noen andre som man vil gi en liten oppmerksomhet til… Hvis du vil kan du se på noen av mine awarder Bare klikk på denne linken og bla deg litt nedover :)

Nydelig ny header du har fått deg, passet veldig godt ღ Ønsker deg en fortsatt fin kveld, og uke… og tusen takk for alle gode ord du legger igjen hos meg ღ Stor klem fra Mette